Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szörszálhasogato vagy.
Szerviz hely vagy mit kene csinalni?
?
Úgy tudom már folyamatban van
Suzuki Gsr 750 50000km szervìz mi ajánlott?
elismert szerelő és mindig van munkája
ez a magyar valóság
aztán csodálkozik mindenki miért van ennyi otthoni barkács szakkör
Meg sem nyitom, csak feltételezem, hogy a szerény és kultúrált tasner mester az?
MEGNÉZEM ELŐTTE DOBOK NEKI EGY LÁJKOT
https://www.facebook.com/29970...
A fiók legélesebb kése továb faragja a saját legendáját. Kb 7 percnél kezdődik a muri.Szétbontja a motor teljes hátulját hogy megtalálja az akkut az ülés alatt, ami persze nem ott van, hanem a fejidom jobb oldalában egy fedél alatt amit 2 kis csavar rögzít. Új funkciót talál ki a "tank tartónak" ami természetesen az ülésmagasság állítója. Mivel ezt nem érti, ezért az sem jön össze, hogy az az öv takarja a rést a különböző ülésmagasságoknál. A gázos izé amire annyira büszke, az természetesen egy utólag beszerelt tuning gátló tartozéka, a gyári nem ott van. És már vagy 1000 hozzáértő bólogat neki meg lájkolja b+. Kicsit szégyellem, hogy ennyi hatökör van a motorosok között, hogy bár fingjuk sincs róla, de bólogatnak ennek a féleszűnek, meg istenítik hogy mekkora ász.....
https://www.google.com/imgres?...

Valahogy galériábol nem sikerült de hátha igy.
Itt a kulissza a váltohoz
Ez rád pont ugyan úgy vonatkozik 6-os
baszd ki a pcsába az anyósülést INI szerintem farag neked ilyet bele a szamurájkardjaiból
Pedignem ö hülye
ignác épp csak be volt járatva
Csak azt nem tudom a hülyéknek miért kell mindenbe beleszólniuk
Na mondjuk pont ettől hülyék
https://www.mascus.hu/haszonge...
Olcsobb mint a rönyod.
Lenne gond az tuti Nekem is a két km/óra helyett inkább raktak volna bele egy fokozatkijelzőt.
Egyébként a kamionokat már annyira nem bonyolult elvezetni. A sebességváltással már nem kell foglalkozni
Épp valamelyik nap néztem st22 lacika videóját lecserélte a szkániát egy volvóra. Abba lassan már söfőr sem kell
Pajtás én a CE-t egy ZIL-el csináltam Na az volt ám a komoly A C vizsgánál nem is volt gond de az E-nél 7-ből 7-en buktunk A kenyérszervós ZIL és a mg rövid vonóháromszöges forgózsámolyos pót nem volt összhangba egymással. Egy teherautókat műszakiztató vizsgabázison volt a rutinpálya Volt ott egy korunkbeli srác(ez már mondjuk 15 éve történt) akinek semmi más dolga nem volt egész nap az ilyen forgózsámolyos szarokkal tolatgatott egyik csarnokból a másikba napi 8 órába . Segítségül is hívtuk, hogy ugyan mutassa már meg, hogy kell ezt a szart terelgetni hátra. 5 métert nem tudott vele egyenesen tolatni se, mondta, hogy gyerekek ezzel ti nem vizsgáztok le
Igaza lett 7-ből 7-en véreztünk az oktatónkat jól le is baszta a vizsgabiztos, hogy ilyen szedett-vedett csapatot miért küld még vizsgára. (A beépített ember lebetegedett és helyettes vizsgabiztos jött erre nem számolt az oktató ) Gyorsba vett egy M.A.N-t hozzá egy tandem pótot Pikk-pakk meg lett a vizsga mindenkinek
Na abba ilyen alsó fölső soros pofozós váltó volt. Az is vagy 16 sebességgel. Szerencsére nem sok sebességet kellett belőle használni, lévén, hogy üres volt a pót meg itt vagyunk az alföld kellős közepén a legnagyobb emelkedő itt nálunk egy vasúti felüljáró
aki tud az mindennel tud
teszteltem a csempét, simán el tudom vágni a lyukfúró közepével
Nekem kell egy ilyen!
Már nem emlékszem milyenek. 560 ezer km az Ignis-ben, az oszt igen!
Mi a jo halal ez?
Pipinek ez már rég meghaladja az agyi kapacitását.a jelek szerint valahol a negyedik és a hatodik fokozat között.