a legutóbbi burkolóm megcsusztatott 3 hónapot a felújítással kiesett közel 4 kiló bérleti díj a zsebemből
Én inkább kerülöm az efajta munkaerőt
könnyebb eladni vagy kiadni egy olyan ingatlant amiben a wc külön van nem a fürdőszobában
azért is utálunk háziorvoshoz járni mert 2 órát minimum várni kell
Jobb lenne ha a napi 4 óra helyett vinne 8-at mint mindenki más akkor nekem sem kellene annyit várakoznom
Külön zuhanyzó, külön wc, klíma, hűtő, lapos tv, felszerelt konyha
Esetleg annyi volt a szar, hogy miskolctól kb. 15 km-e volt de hát sehol máshol nem volt szállás a környéken. (Mondjuk végül is rudabánya abba az irányba esett, jó mély pocsoja
)
Ez is csak azért volt szabad mert az olyanok mint te agyilag zoknik(ezt nyugodtan veheted személyeskedésnek
)addig olvasták a hirdetést, hogy munkásszállás a képeket meg nem nézték meg
Azért mind az 5 szoba megtelt családdal aug 19-re
közben fingotok nincs, mennyit tanultak, mennyit dolgoznak, és hogy mit csinálnak... csak azt látjátok, hogy tüsszentetek kettőt, és ettől nem esnek hasra, hanem az asszisztens felírja a szokásost... azt, hogy (kovid előtti időkben) ilyenből a 4 óra alatt napi 80 ott volt, azt nem is tudjátok...
sokkal jobban ki akartam emelni....
Egyébként is akár a villanykarónak beszéltél volna. Mindíg volt ilyen részátadás szerű dolog, mert épült egy garázs egy műhely egy különálló ház és a régi tanya komplex felújítása tehát nem 2-heti taknyolgatásról beszélünk
Jönnek átadni a felújított régi tanyát.
Volt egy bejárati ajtó aminek volt az a hosszúkás kisablaka belűlről lehetett nyitni kilincsel. Hát az állatok nem betették fordítva???
Kérdezte is édesapám,hogy hogy lesz ez pistukám? Belűlről bennehagyhatom a kulcsot a zárba, ha jövök kintről kinyitom a kisablakot benyúlok a kulcsért
Hát kb. így épült a tanya akkortájt
Édesapám végtelen türelmű ember nem zavarta el őket.
Bátyám az ilyen brigádot 1 hét múlva elküldte a halál faszára
Szóval ha 3 centi a vakolat, akkor a kőműves.
Vagy azért mert nem volt egyenes a fal, és így lehet csak kihozni, vagy azért, mert szart bele mennyit húz rá.
Láttam már olyat is hogy a víz kiállásnál a műanyag jelölőt is eltüntette vakolattal, mert nehogy már kerülgesse a csonkot