Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A villanyszerelő a téglába vési be a dobozt, mert az tart. Aztán jön a vakolat.
Szóval ha 3 centi a vakolat, akkor a kőműves.
Vagy azért mert nem volt egyenes a fal, és így lehet csak kihozni, vagy azért, mert szart bele mennyit húz rá.

Láttam már olyat is hogy a víz kiállásnál a műanyag jelölőt is eltüntette vakolattal, mert nehogy már kerülgesse a csonkot
Tehát akkor mindegy hogy van megcsinálva,csak gyors legyen.Ismét az igénytelenséged bizonyítja.
A te táskás Tibibarátodat 2 éve várod Én inkább fizetek de nem várok
Aha szeretném ha dolgozna nálam éves csúszásokkal a legutóbbi burkolóm megcsusztatott 3 hónapot a felújítással kiesett közel 4 kiló bérleti díj a zsebemből Én inkább kerülöm az efajta munkaerőt
Értékmérő könnyebb eladni vagy kiadni egy olyan ingatlant amiben a wc külön van nem a fürdőszobában
Nekem mèg Angel nem volt. Csak a rosso3 ami botrányosan szar és a scorpion trail2 ami annyira nem szar de messze van a jótól.
Csak ezért nem merek pirellit venni, viszont tetszene mert sokan mondják hogy jó csak mindenki dagadt és nagy nehèz motorja van
A bridgestone-ok bejöttek de a t31 is elég merev, nem tudom hogy működne az enyémen.
Kawa motorja is nehéz, azt sem tudom ezzel párhuzamba hozni

"hát életedben nem leszel olyan luxusban blődikém mint az a munkásszálló volt Külön zuhanyzó, külön wc, klíma, hűtő, lapos tv, felszerelt konyha"
mekkora luxus......külön wc?????
Látod,már itt tartunk,hogy mennyit tanultak.de ezt senki nem vonta kétségbe.Azt hogy mennyit dolgoznak már inkább kétségbe vonom.
4óra alatt 80?Ne röhögtess,3 perc egy beteg?
tudjuk azért is utálunk háziorvoshoz járni mert 2 órát minimum várni kell Jobb lenne ha a napi 4 óra helyett vinne 8-at mint mindenki más akkor nekem sem kellene annyit várakoznom
hát életedben nem leszel olyan luxusban blődikém mint az a munkásszálló volt Külön zuhanyzó, külön wc, klíma, hűtő, lapos tv, felszerelt konyha
Ahhoz, képest, hogy kényszerbérlemény volt teljesen meg voltam vele elégedve. Esetleg annyi volt a szar, hogy miskolctól kb. 15 km-e volt de hát sehol máshol nem volt szállás a környéken. (Mondjuk végül is rudabánya abba az irányba esett, jó mély pocsoja ) Ez is csak azért volt szabad mert az olyanok mint te agyilag zoknik(ezt nyugodtan veheted személyeskedésnek )addig olvasták a hirdetést, hogy munkásszállás a képeket meg nem nézték meg Azért mind az 5 szoba megtelt családdal aug 19-re
Pár hónapja, mikor a tűzoltókat baxtattuk, nagyon ki voltatok akadva mind3an, persze a háziorvosokat lehet szapulni közben fingotok nincs, mennyit tanultak, mennyit dolgoznak, és hogy mit csinálnak... csak azt látjátok, hogy tüsszentetek kettőt, és ettől nem esnek hasra, hanem az asszisztens felírja a szokásost... azt, hogy (kovid előtti időkben) ilyenből a 4 óra alatt napi 80 ott volt, azt nem is tudjátok...
HAB CEO
Én egyébként sajnálom őket,az igénytelen pipi megmondja helyettük hogy tök jó volt nekik egy munkásszálón. Rájuk erőlteti a saját igénytelenségét is.
Tulajdonos ügyvezető vagyok a HAB-nál b.zmeg majd én adom a beosztásokat
Óriási fogalom zavarod van.Nem a feleségedre tettem megjegyzést,hanem a háziorvosi munkakörre.Nem egy emberre de még csak nem is sok emberre tettem megjegyzést hanem egy konkrét munkakörre.És nem azért tettem ezt a kijelentésem mert a feleséged az,hisz nem is tudtam róla.
Mondjuk, így hogy leírtam, nem tamasztottam sajnos nagy követelményt.... sokkal jobban ki akartam emelni....
HAB 00 fokozatod van
Tibi barátom kőműves.... a táskáját nem vihetnéd utána...
Igényes, rendkívül precíz és kisujjában több értelem és szakmaiság van, mint neked 10 életben
Cserébe elviszi néha egy egy munkásszállora kipihenni. a fáradalmakat
saját magad cáfolod ne hogy én tehessek már erről is
Az a minimum
HB
...pszichiátriai gyakorlattal
basszus köműves alá a legnagyobb erőfeszítésem ellenére sem tudok menni
Édesapám vagy 20 évvel ezelőtt építgette a tanyáját egy brigáddal. 6-kor kezdtek 9-kor már a lábán nem állt 1 sem. Ha valamit meg kellett velük beszélni azt max 7 óra magasságáig meg kellett ejteni Egyébként is akár a villanykarónak beszéltél volna. Mindíg volt ilyen részátadás szerű dolog, mert épült egy garázs egy műhely egy különálló ház és a régi tanya komplex felújítása tehát nem 2-heti taknyolgatásról beszélünk Jönnek átadni a felújított régi tanyát. Volt egy bejárati ajtó aminek volt az a hosszúkás kisablaka belűlről lehetett nyitni kilincsel. Hát az állatok nem betették fordítva??? Kérdezte is édesapám,hogy hogy lesz ez pistukám? Belűlről bennehagyhatom a kulcsot a zárba, ha jövök kintről kinyitom a kisablakot benyúlok a kulcsért Hát kb. így épült a tanya akkortájt Édesapám végtelen türelmű ember nem zavarta el őket. Bátyám az ilyen brigádot 1 hét múlva elküldte a halál faszára
Tibi is elhasznált már pár garnitúrát... sosem volt velük baj, pedig kopott a labtarto 2 személlyel is...