megnéztem a videót. Nem azt írja kawa Hanem azt,hogy tasi atomjaira szedi az ülés alatti részt miközben anyázik, hogy milyen szar helyre rakták az akkumlátort és milyen körülményes a hozzáférés. Aztán még csak nem is találja És azért nem mert közben meg a fejidomban van jobb oldalt és két csavar kitekerése után már el is érhető
Mondjuk én az életben nem találtam volna meg lehet még a kipufba is belenéztem volna nem e odarejtette a szakeivó bajnok
Általában öcsémet küldöm mert itt a melóra nemigen használható,vezetni meg pakolni tud.
Pénzem meg majd akkor lesz ha már saját autót indíthatok.
Azmeg a soseérvéget történet.
Igen, a tulajok túlnyomó többségét sem érdekli hogy milyen szerelni, ezt a végére is odaírtam.
De egy motoron látszik ha ránéz az ember hogy az egy átgondolt, kompakt, keskeny, könnyű konstrukcio vagy olyan a polcról összedobált motor
Én még mindig ezeken a túraendurokon vagyok kiakadva, a dl sorozat, mt07-09... 10cm hasmagasságot dobnak el egy logikátlanul evezetett kipufogó miatt.
Annak oka van hogy úgy kell, bár ha meleg olajjal csinálod, hamar kifolyik az. Az lc4-nél az volt a szempont hogy nagyobb legyen a hasmagasság és alacsonyabb a súlypont. De a tdm-nél alá raktak még egy kipufogót, tehát tök értelmetlen.
Ha valamire van értelmes magyarázat én megértem miért bonyolítanak valamit, de a legtöbb esetben csak egyszerűen nem gondolták végig az egész konstrukciót.
Mint egy francia autó, összeszereleskor jut eszükbe hogy kifelejtettek ezt azt
Namost őszintén.
Eg gyártónak az első tulaj a legfontosabb.A 3.-4. szürkeimportos magyar nem hinném hogy vizet zavar.
A másik hogy a yamaha gyári szervízei gyári célszerszámokkal,képzéssel,órabérre megint mikor érdekli őt hogy egy DL-en milyen gyors a szervíz,és mennyire könnyű a szerelőnek?
Innentől egy független zugszerelő,vagy otthon fusizó 12. hobbimészáros tulaj hány patentet tör el a lposcsavarhúzól mennyire érdekli a gyárat?
Max a parts dealer forgalmáig.
Innentől nem értem a nyávogását tasinak se.
Ha kurvának megy ne sírjon ha basszák.
ktm se semmi, nekem egy óra az olaj csere
8 as kyukon mire belecsorgatsz 6 deci olajat a hajad kihullik
meg a 2x2 szűrő, vázból is engedd le, kész agyrém
Nem értem mi a probléma vele. Bemutatja a yamaha logikát, azt hogy nincs logikája a yamahának, ott a mérnökök nem azért dolgoznak hogy egyszerű, kompakt, könnyen szerelhető és mégis jó legyen hanem azért hogy szarrá szopassák az szerelőt a sok kis szar buzi patentos, fülecskés megoldással.
Ott a 900-as tdm, arról is amíg lebontod az oldalidomokat, egy dl-ben már végeztél a szervizzel. Olajcsere... feleslegesen 15csavar tartja az olajszűrőt.
Van probléma a yamaha tervezéseknél az biztos, persze ez nem befolyásol semmit, a tulajt nem érdekli, ő csak motorozik vele.
Mondjuk én az életben nem találtam volna meg
Pénzem meg majd akkor lesz ha már saját autót indíthatok.
Azmeg a soseérvéget történet.
Ne sznoboskodj.
Ivecot se fgok venni.
Sokkal többet fogyaszt a ducatonál.
Olcsón kellene tankolj ? A teszkónál van automata
De egy motoron látszik ha ránéz az ember hogy az egy átgondolt, kompakt, keskeny, könnyű konstrukcio vagy olyan a polcról összedobált motor
Én még mindig ezeken a túraendurokon vagyok kiakadva, a dl sorozat, mt07-09... 10cm hasmagasságot dobnak el egy logikátlanul evezetett kipufogó miatt.
Ha valamire van értelmes magyarázat én megértem miért bonyolítanak valamit, de a legtöbb esetben csak egyszerűen nem gondolták végig az egész konstrukciót.
Mint egy francia autó, összeszereleskor jut eszükbe hogy kifelejtettek ezt azt
Eg gyártónak az első tulaj a legfontosabb.A 3.-4. szürkeimportos magyar nem hinném hogy vizet zavar.
A másik hogy a yamaha gyári szervízei gyári célszerszámokkal,képzéssel,órabérre megint mikor érdekli őt hogy egy DL-en milyen gyors a szervíz,és mennyire könnyű a szerelőnek?
Innentől egy független zugszerelő,vagy otthon fusizó 12. hobbimészáros tulaj hány patentet tör el a lposcsavarhúzól mennyire érdekli a gyárat?
Max a parts dealer forgalmáig.
Innentől nem értem a nyávogását tasinak se.
Ha kurvának megy ne sírjon ha basszák.
8 as kyukon mire belecsorgatsz 6 deci olajat a hajad kihullik
meg a 2x2 szűrő, vázból is engedd le, kész agyrém
Ott a 900-as tdm, arról is amíg lebontod az oldalidomokat, egy dl-ben már végeztél a szervizzel. Olajcsere... feleslegesen 15csavar tartja az olajszűrőt.
Van probléma a yamaha tervezéseknél az biztos, persze ez nem befolyásol semmit, a tulajt nem érdekli, ő csak motorozik vele.