Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsilip, meg minden?
Szerintem te nem leszel öreg.
fúrd meg egy 12-el Meg melegítsd meg előtte az olajat már is spóroltál fél órát
minek piszkáljátok az öreget Ő ilyen Még lehetünk mi is öregek ki tudja mivé változunk
Tipikus R.T.F.M. probléma: Read The Fucking Manual!
megnéztem a videót. Nem azt írja kawa Hanem azt,hogy tasi atomjaira szedi az ülés alatti részt miközben anyázik, hogy milyen szar helyre rakták az akkumlátort és milyen körülményes a hozzáférés. Aztán még csak nem is találja És azért nem mert közben meg a fejidomban van jobb oldalt és két csavar kitekerése után már el is érhető
Mondjuk én az életben nem találtam volna meg lehet még a kipufba is belenéztem volna nem e odarejtette a szakeivó bajnok
Általában öcsémet küldöm mert itt a melóra nemigen használható,vezetni meg pakolni tud.
Pénzem meg majd akkor lesz ha már saját autót indíthatok.
Azmeg a soseérvéget történet.
Gyere majd kv-zni. Te fizeted
Nem vagyok helyi ero.
Ne sznoboskodj.
Írjál te! Én 90%-ban a helyi OMV-nél tankolok (itt van a szomszédban), a maradék esetben meg mindenféle MOL-kutaknál.
Írnál petíciót hogy legyen?
Az nincs, de van helyben sütött pékáru!
Kinyírni nem szeretném,még fog kelleni.
Ivecot se fgok venni.
Sokkal többet fogyaszt a ducatonál.
Van néhány kanna fáradtolajam ha az segít te ingyen kocsikázol én meg megszabadulok tőle
Egymillio km es bérelt iveco,szerinted?
Nincs, nem is igazi osan, kis picike.
Olcsón kellene tankolj ? A teszkónál van automata
A szekszárdi auchan-ban van benzinkút?
Ja hát az előfordul, 660-as xt-t is el kell indítani Xdl olaj után mert kifolyik...
Igen, a tulajok túlnyomó többségét sem érdekli hogy milyen szerelni, ezt a végére is odaírtam.
De egy motoron látszik ha ránéz az ember hogy az egy átgondolt, kompakt, keskeny, könnyű konstrukcio vagy olyan a polcról összedobált motor
Én még mindig ezeken a túraendurokon vagyok kiakadva, a dl sorozat, mt07-09... 10cm hasmagasságot dobnak el egy logikátlanul evezetett kipufogó miatt.
befelé folyik nehezen még melegítve is, tölcsér felejtős aztán 50ml fecskendő 12 nyomás
Annak oka van hogy úgy kell, bár ha meleg olajjal csinálod, hamar kifolyik az. Az lc4-nél az volt a szempont hogy nagyobb legyen a hasmagasság és alacsonyabb a súlypont. De a tdm-nél alá raktak még egy kipufogót, tehát tök értelmetlen.
Ha valamire van értelmes magyarázat én megértem miért bonyolítanak valamit, de a legtöbb esetben csak egyszerűen nem gondolták végig az egész konstrukciót.
Mint egy francia autó, összeszereleskor jut eszükbe hogy kifelejtettek ezt azt
Namost őszintén.
Eg gyártónak az első tulaj a legfontosabb.A 3.-4. szürkeimportos magyar nem hinném hogy vizet zavar.
A másik hogy a yamaha gyári szervízei gyári célszerszámokkal,képzéssel,órabérre megint mikor érdekli őt hogy egy DL-en milyen gyors a szervíz,és mennyire könnyű a szerelőnek?
Innentől egy független zugszerelő,vagy otthon fusizó 12. hobbimészáros tulaj hány patentet tör el a lposcsavarhúzól mennyire érdekli a gyárat?
Max a parts dealer forgalmáig.
Innentől nem értem a nyávogását tasinak se.
Ha kurvának megy ne sírjon ha basszák.
Vanezígy?
ktm se semmi, nekem egy óra az olaj csere
8 as kyukon mire belecsorgatsz 6 deci olajat a hajad kihullik
meg a 2x2 szűrő, vázból is engedd le, kész agyrém
Nem értem mi a probléma vele. Bemutatja a yamaha logikát, azt hogy nincs logikája a yamahának, ott a mérnökök nem azért dolgoznak hogy egyszerű, kompakt, könnyen szerelhető és mégis jó legyen hanem azért hogy szarrá szopassák az szerelőt a sok kis szar buzi patentos, fülecskés megoldással.
Ott a 900-as tdm, arról is amíg lebontod az oldalidomokat, egy dl-ben már végeztél a szervizzel. Olajcsere... feleslegesen 15csavar tartja az olajszűrőt.
Van probléma a yamaha tervezéseknél az biztos, persze ez nem befolyásol semmit, a tulajt nem érdekli, ő csak motorozik vele.