Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenhol
Ma se olvasok vissza.
Igen. Ő dönt. Ezért kell neki sokat tanulnia, és ezért kapja ő a sok pénzt. Látom, kezded érteni...
https://www.szerszamok-webaruh...
ilyet kell venned, nem kell drága, és persze a megfelelő méret. Kiméred a doboz középpontját, oszt' csá, ez nem fogja eltörni. fent a helyén is ki lehet vágni, rizikósabb, de általában nem törik el, nem szabad nyomni.
azt hívják csúszásnak amikor megigéri, hogy megy közben előtte még ott a sok meló
Az én pénzemmel ne játszon az ígérgetős A saját pénzével szórakozzon. Szerencsére az albérlőim közül lassan összeáll az összes szakma a festőtől a villanyszerlőn át vízvezetég szerelőig, nekik muszáj rendelkezésemre állniuk. Na kőmívest még nem sikerült bepaliznom
Akkor mit is csinál az orvos? A leírtak alapján, csak bólintania kell.
csavaros doboz meg ahogy néztem másfél centit simán bír, ha nagyon bent van akkor útban van a sok kábel, vettem mélyebb dobozt is de azt meg lusta voltam befaragni
ha a csempe síkban van szar csempézni, tévedsz 3-4mm aztán baszhatod ki a lapot mert eddig akár hányszor próbáltam faragni mindig tört igaz nem vagyok se szakember se rendes eszköz nincs csak ilyen praktikeres egyszer használatos dolgok
Tudod a szakemberek általában 1-2 évre előre ve vannak táblázva manapság.... Ja nem tudod
Nem csúszik te nagyon hülye ennyi meló van berakva előre..... te ezt nem értheted...
Drága nem volt az biztos ennél többet fizettem a munkásszálóért
Hát itt sem csak győzzed kivárni. Nekem erről nem kell tudnom semmit A 30 éves tapasztalatomat írtam. Nem a körzeti orvos a hibás hanem a rendszer Persze sok múlik a körzeti orvoson is pl. Nálunk ez nem akar rugalmasan működni. A fül orr gégész faszinál is mindíg vannak a szakrendelésen 100 ával aztán 8 kor kellene kezdenie 7 kor mindíg ott van és kezdi a rendelést orvoslátogatók tudják, hogy rendelési időben ne is keressék Lehet ígY is lelkiismeretesen meg lehet beleszarom módon is ahogy alant már írtam 1 biztos ha az utcáról megkérdeznél 10 embert aki igénybe veszi a közgyógy ellátást 9-nek az lenne a véleménye mint nekem
2017-ben egy teljes, kétszemélyes szoba volt egymagamnak 3600,- forint/ éj. És tiszta, rendes, kulturált hely - csak kint a világvégén, talán még olyan rossz utakkal sehol nem találkoztam, mint arrafelé (Kánó, Imola, stb.) Két éjszakát töltöttem náluk, Szlovákia, Magas-Tátra volt az úticélom.
Tőlünk még sose mentek úgy el, hogy ne lettek volna ellátva. A beók már 7:45-kor elkezdik, és osztják az állandó gyógyszereseket, aki nem akar orvost. A gyógyszer vigéceket meg sztem nálad is jobban utálja... pont azért, mert az rabolja az időt. Injekciózni a körzeti nővér jár, ebből is látszik, hogy kb. annyit tucc, mint fájerbléd komád. Hálapénz meg tyúk belvárosi körzetben nincs, az falun divat.
Én nem az ügyeletről beszélek, ami valóban vicc, hanem arról, hogy a háziorvosnak kötelező 3-ig elérhetőnek lenni, és kimenni.
Hát elég meg lehet szorulva ha a motorod a reklám Monjuk ettől a szállástól a szentpéteri léptékekkel jobb volt felszereltségben plusz saját dohánybolttal és étkezővel
Viszont elfogadható volt a szállásom Alsótelekesen: Az én fotómmal reklámozza magát.

https://www.google.hu/search?h...
Milyen igénytelen pocsolya ez
Nálunk azóta jobb egy kicsit a helyzet mióta a körzeti be sem jár a két asszisztens pörgeti meg negyedóránként kinéz és intézi aki csak gyógyszer vár
Nem értek hozzá Csak azt tudom, hogy egy inflús időszakban kevés a 4 óra Pláne kevés am7kor azbemer már ott van 7-re, hogy 8 ra bent legyen az első 10 között a körzeti orvos meg beslagyog fél kilenckor. Akkor behív néhány beteget közben megérkezik egy öltönyös diplomata táskás csinos fiú bekopog, bemegy azt kommendája a portékáját 1 óráig. Aztán megint bemegy néhány beteg majd csak annyit látsz, hogy a doktornő felöltözve távozik 11 kor mert hát sürgős esethez hívták Aki addig alig volt beteg a várakozók közül na a váróteremben tuti az lesz Tudom én, hogy délután szaladgál a körzetis Akkor szedi össze a hálapénzt a fekvőbetegeknek adott injekciókért Nem is lenne ezzel semmi baj ha a rendelőben meg lenne oldva egy 8 órás nyitvatartás Az ügyeletes orvosi szolgálatot meg inkább nem részletezném bővebben elég annyi ,hogy hitvány és szánálamas, sajnos kellett volna igénybe venni a család miatt nem sikerült úgyhogy éjszaka is ment a magán
Ha ráteszed a centi vastag lapot+ragasztót, megint alacsonyan lesz A végleges síkhoz képest max. 3-5 mm-re lehet bentebb, különben nem akad be a köröm normálisan. Ha csavaros a doboz, akkor lehet mélyebben is, ezért írtam, hogy nóóórmális dobozt vegyél. Én a gipszkarton dobozt rakom, ahova csak lehet.
Ha harc, hát legyen harc!
inkább 3,5 óra, és van, hogy 100. Látod, hogy fingod sincs róla? Hárman nyomják 3 gépen folyamatosan. Igen, az első szűrő az asszisztens, hogy orvos idejét ne rabolják a sablon esetek. A 100-ból itt ki is esik 30. A gyógyszerre minden esetben az orvos bólint rá... meg akit vizsgálni kell, arra is. Kiesnek azok is, akik a rendszeres gyógyszerükért jönnek, annak minek orvos, ha amúgy baja nincs?
8 óra a munkaidő, nyomi. Délután vannak a rendkívüli hívások, a fekvők, meg ugye ügyelet 15h-ig.
szerkesztettem eszközt ami a fal síkjában tartja
lehet van erre jobb dolog de működik
Alant írtam már, hogy én csak ilyet láttam De ha sikerül alkalmazni olyan kőmérgest amelyik táskával jár akkor révbe értem
Hol írtam ezt