De hát egy éve ez a kategória még 3-400 ezer pénz volt!
Én vagy 2-3 éve tervezem a már kifutó, elavult, alsó-közép GTX1660 beszerzését: az egy éve 80-90 ezer körül volt (sokallottam érte, vártam majd megy lejjebb is) és most pedig ennyi: https://www.pcx.hu/msi-gtx-166...
fene tudja. Egy motort vásárló szerintem nem a szerelhetőség miatt veszi meg az adott típust.(persze nem vagyunk egyformák ) Tetszik jól megy oszt akkor kell
Én sem az üzemanyag ellátó rendszer alapján választok magamnak autót. Ha így lenne akkor még a 2t warbival járnék utánfutóval
Az első tulajt talán nem mert annak még tán van pénze viszont ha egy járműről elterjed, hogy nehezen és drágán szervizelhető akkor az első tulaj is meggondolja, hogy megvegye-e mert eladásnál ő is szívni fog ha nem kell senkinek.
Dehogynem érdekli.....mikor fizetni kell, míg egy átlag suzuki gyertyacsere a gyertya árába belefér vagy olaj stb. addig egy R6 vagy valami más hasonló szopkodósnál a tulaj biza rákérdez, hogy há, de mé'? kell ennyit fizetni hisz a haver a gixerrel a felét sem fizette és lehet elmagyarázni, hogy azért mert a tiedet 1 óra alatt míg a haverét 10 perc alatt cserélték. ....tehát a tulajt is érdekelheti, hogy egy járművel mennyit kell szopni a szerelőnek viszont az már a szerelő baja ha olyan olcsón vállalja el, hogy az nem férne bele az időbe, de mégis meg kell csinálnia.
ha 30 éve motort szerelnék nem hiszem,hogy egy akkumlátor keresgéléshez használati utasítást olvasgatnék annyi idő alatt meg is találnám mire kinyitnám a megfelelő oldalon
Persze én is az ülés alatt keresgélném,mint minden más normális motornál Ki az az ártány aki betesz egy akkumlátort a motor elejébe az első gyűrődési zónába?
nagyon attól függ melyik motor melyik váltó, szimpla vagy dupla e a hátsókerék
A legfogyasztósabb konstrukció be tud nyalni 13-14 litert is egy vegyes használatban súllyal
Pl amit egyszer én béreltem az nem evett túl sokat pedig 4,5 tonna lettem ösztömegben
Nem érezted venne a cinikusságot ?
Nem érezted hogy ez egy ilyen videó? Tudta ő pontosan, hogy hol van. Egyszerűen szemléltetni akarta hogy a tulajok nagyrésze simán elkezdené lebontani hiszen a legtöbb motoron ott van az akku. De a yamaha természetesen egy nehéz akkut magasra és előre pakolt mert ott biztos jót tett a súlypontnak...
amiket linkeltél meg 24 gb és meglehetősen gyorsak
Bazmeg pipi te teljesen hülye vagy má megint
1050-esem van. Mivel 10 éves játékokkal játszok, olyan érzés mintha csúcs kártyám lenne
Én vagy 2-3 éve tervezem a már kifutó, elavult, alsó-közép GTX1660 beszerzését: az egy éve 80-90 ezer körül volt (sokallottam érte, vártam majd megy lejjebb is) és most pedig ennyi: https://www.pcx.hu/msi-gtx-166...
ide vezet a bitbányászat a magas euró stbstb
https://ipon.hu/shop/csoport/s...
Én sem az üzemanyag ellátó rendszer alapján választok magamnak autót.
Napszaknak megfelelően csak tud köszönni annak aki benyit nem?
Persze én is az ülés alatt keresgélném,mint minden más normális motornál
A legfogyasztósabb konstrukció be tud nyalni 13-14 litert is egy vegyes használatban súllyal
Pl amit egyszer én béreltem az nem evett túl sokat pedig 4,5 tonna lettem ösztömegben
Aggódok.
Nem érezted hogy ez egy ilyen videó? Tudta ő pontosan, hogy hol van. Egyszerűen szemléltetni akarta hogy a tulajok nagyrésze simán elkezdené lebontani hiszen a legtöbb motoron ott van az akku. De a yamaha természetesen egy nehéz akkut magasra és előre pakolt mert ott biztos jót tett a súlypontnak...