Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak körbe kellett 2,3 és 5mm-es kereszt, hogy lyukon legyen
az rtx 2080 volt 300felé egy éve 8gb rammal
amiket linkeltél meg 24 gb és meglehetősen gyorsak
Motornál.gyürődési zóna ráadásul elsö
Bazmeg pipi te teljesen hülye vagy má megint
Én meg 30ezernél nem adok többet érte
1050-esem van. Mivel 10 éves játékokkal játszok, olyan érzés mintha csúcs kártyám lenne
Gratula Ini, profi munka!
basztattam vagy 3/4 órát de meglehetősen pontos lett
De hát egy éve ez a kategória még 3-400 ezer pénz volt!

Én vagy 2-3 éve tervezem a már kifutó, elavult, alsó-közép GTX1660 beszerzését: az egy éve 80-90 ezer körül volt (sokallottam érte, vártam majd megy lejjebb is) és most pedig ennyi: https://www.pcx.hu/msi-gtx-166...
ezek nem az értelmesebb kategória hanem a csúcs, bár ennyit nem ér
ide vezet a bitbányászat a magas euró stbstb
Srácok! Az értelmesebb videokártyák ára mikor lett EGYMILLIÓ forint?!
https://ipon.hu/shop/csoport/s...
A hátára 2,3 HPT van írva,dupla hátsó kerék,sok rozsda és elektromos anomália.
Mohács mellé,somberek.
fene tudja. Egy motort vásárló szerintem nem a szerelhetőség miatt veszi meg az adott típust.(persze nem vagyunk egyformák ) Tetszik jól megy oszt akkor kell
Én sem az üzemanyag ellátó rendszer alapján választok magamnak autót. Ha így lenne akkor még a 2t warbival járnék utánfutóval
Az első tulajt talán nem mert annak még tán van pénze viszont ha egy járműről elterjed, hogy nehezen és drágán szervizelhető akkor az első tulaj is meggondolja, hogy megvegye-e mert eladásnál ő is szívni fog ha nem kell senkinek.
Dehogynem érdekli.....mikor fizetni kell, míg egy átlag suzuki gyertyacsere a gyertya árába belefér vagy olaj stb. addig egy R6 vagy valami más hasonló szopkodósnál a tulaj biza rákérdez, hogy há, de mé'? kell ennyit fizetni hisz a haver a gixerrel a felét sem fizette és lehet elmagyarázni, hogy azért mert a tiedet 1 óra alatt míg a haverét 10 perc alatt cserélték. ....tehát a tulajt is érdekelheti, hogy egy járművel mennyit kell szopni a szerelőnek viszont az már a szerelő baja ha olyan olcsón vállalja el, hogy az nem férne bele az időbe, de mégis meg kell csinálnia.
ha azt nem is verjétek meg alaposan
ja bocs nem annyira nem ismerem tasit Egy két vide3óját láttam mindíg azt az özönvíz előtti szuzka 1,1 ét faragja
sajnos már most az vagyok Te se áltasd magad zotyám 46 elmúltál felénk itt 50 felé már hullanak Meddig tervezed?
Miért nem tud elücsörögni azt bambán bámulni? Ezt csinálod te is
Napszaknak megfelelően csak tud köszönni annak aki benyit nem?
ha 30 éve motort szerelnék nem hiszem,hogy egy akkumlátor keresgéléshez használati utasítást olvasgatnék annyi idő alatt meg is találnám mire kinyitnám a megfelelő oldalon
Persze én is az ülés alatt keresgélném,mint minden más normális motornál Ki az az ártány aki betesz egy akkumlátort a motor elejébe az első gyűrődési zónába?
várd ki türelemmel, hátha a szemközt felépült stadionnak lesz saját benzinkútja ahol te leszel a direktor
nagyon attól függ melyik motor melyik váltó, szimpla vagy dupla e a hátsókerék
A legfogyasztósabb konstrukció be tud nyalni 13-14 litert is egy vegyes használatban súllyal
Pl amit egyszer én béreltem az nem evett túl sokat pedig 4,5 tonna lettem ösztömegben
Hova jár ide? vámot kell ám fizetni keményen
Áhh,annyira egészségtelenül él,és elég püffedt is mostanában,meg borotválatlan.
Aggódok.
Nem érezted venne a cinikusságot ?
Nem érezted hogy ez egy ilyen videó? Tudta ő pontosan, hogy hol van. Egyszerűen szemléltetni akarta hogy a tulajok nagyrésze simán elkezdené lebontani hiszen a legtöbb motoron ott van az akku. De a yamaha természetesen egy nehéz akkut magasra és előre pakolt mert ott biztos jót tett a súlypontnak...
benne biztos nincs