Vettem tegnap két doboz argus 7.2-es sörnek nevezettet....a kezem tört volna le vagy botlottam volna el bármiben mikor felé nyúltam, még jó, hogy volt mellette pilsner így abból hoztam egy tálcával és öblítgetem lefele ezt a szar ízt.
Köszi, csak érdemes volt visszaolvasni a sok katonasztori között Rendeltem én is egyet, már csak a szűrőrendszer kellene, arra is van valami jó tipp ami esetleg nem 300kHUF?
Nem hormon !
Ez a nyomorék Firef@sz itt okoskodik állandóan ,de egy senki !
Már hazudozik is hogy leplezze nyomorultságát !
Az öreg komcsi meg beszólogat ,de életében semmire sem vitte..kussoljon !
Zolika meg ...tudjuk
Igen hát persze !
Tudtommal hogy Tűzoltó lehess ,akkoriban kellett katonának lenni előtte ! (BM)
De persze téged homokos létedre ,már 17 évesen kiképeztek Tűzoltónak ,hogy a sorkatonai szolgálatodat ott tölthesd le mint levélhordó !
Te barom !
Vezesd a többi hülyét itt ,ne engem !
Egy szaros csicska voltál ,aztán meg ott maradtál kapunyitogatónak !
idén lehet a tisza tóra szervezzük az éves hagyományőrző többnapos bebaszós peca túránkat,
ha így lesz kifaggatlak hogy hol a legkevesebb a szúnyog és ezzel párhuzamosan a legtöbb hal
havertől függ mennyi időre tud elszabadulni mert 2-3 napra nincs értelme oda menni
Én 1 hétig voltam őrvezető... aztán visszavonták, mert a kihirdetéskor épp 30 nap fogdámat töltöttem egy másik laktanyában de utána jó volt, én voltam az egyetlen állomás parancsnok honvéd, (ez tisztes beosztás) de volt egy tizedes beo-m
Ne is mesél tovább Cegléd tüzér laktanya volt Szerencsére mi az elő épületben voltunk miközöttünk meg a tüzérek között volt még híradó zászlóalj szállító és ellátó
A tüzérek a legutolsó épületben voltak. Tudom miről beszélsz Azért lenne itt is egy két tag aki elmehetne tüzérnek az esze meg van hozzá
A polgári szolgálatos az nem Tűzoltó !
Az egy csicska !
Max ha letelik neki a polgári szolgálat és marad ,majd akkor megcsinálhatja a képzéseket !
Úgyhogy mesélj...mi az a cifra dolog te szerencsétlen ?
Elestél levélhordás közben ?
harcászati gyakorlatokat végeztünk a körletben és túl sok sérülés volt
ha nincs csillag lett volna pár hét elzárás, így csak lefokozás és áthelyezés az utolsó pár hónapra a tüzérekhez
megérte oda is átkerülni mert felkészített arra hogy az emberek egy része olyan sötét amit eddig nem is gondoltam hogy létezik
persze arra is kíváncsi lennék ilyenkor mi történik a hallal? Lefoglalják bűnjelként azt beállítják a rendőrségi raktár sarkába?
Vagy tiszti ebéd lesz belőle
Ez a nyomorék Firef@sz itt okoskodik állandóan ,de egy senki !
Már hazudozik is hogy leplezze nyomorultságát !
Az öreg komcsi meg beszólogat ,de életében semmire sem vitte..kussoljon !
Zolika meg ...tudjuk
Igénytelen állat létedre jó nagy a pofád !
Inkább csináltass egy garázst így életed végére....hátha sikerül !
Tudtommal hogy Tűzoltó lehess ,akkoriban kellett katonának lenni előtte ! (BM)
De persze téged homokos létedre ,már 17 évesen kiképeztek Tűzoltónak ,hogy a sorkatonai szolgálatodat ott tölthesd le mint levélhordó !
Te barom !
Vezesd a többi hülyét itt ,ne engem !
Egy szaros csicska voltál ,aztán meg ott maradtál kapunyitogatónak !
ha így lesz kifaggatlak hogy hol a legkevesebb a szúnyog és ezzel párhuzamosan a legtöbb hal
havertől függ mennyi időre tud elszabadulni mert 2-3 napra nincs értelme oda menni
A tüzérek a legutolsó épületben voltak. Tudom miről beszélsz
Az egy csicska !
Max ha letelik neki a polgári szolgálat és marad ,majd akkor megcsinálhatja a képzéseket !
Úgyhogy mesélj...mi az a cifra dolog te szerencsétlen ?
Elestél levélhordás közben ?
ha nincs csillag lett volna pár hét elzárás, így csak lefokozás és áthelyezés az utolsó pár hónapra a tüzérekhez
megérte oda is átkerülni mert felkészített arra hogy az emberek egy része olyan sötét amit eddig nem is gondoltam hogy létezik
Vagy tiszti ebéd lesz belőle