Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk kacifántosabb volt a helyzet Én már akkor alegység hátulját adtam amikor még nem is lehetett Eskü letétele előtt nem lehetünk szolgálatba beosztva. Nálunk 2 időszakos volt a laktanya tehát volt kopasz meg öreg. Aztán az öregek nem nagyon szerettek a bútornál ücsörögni egy egész éjszaka. Mindig választottak valami kopaszt maguk helyett. Hát egyszer rám is rám került a sor. Karszalagot feluztam, csontcsillagokat rám rakta, leültettek a bútor mellé a stokira. Kérdezem,hogy végül is itt mit kell csinálni? Azt mondták semmit ALádi száz az ÜTI, na az biztos nem fog feljönni mert van náluk szesz bőven. Elmagyarázták, hogy itt van a könyv ez tartalmazza azt,hogy ki van a laktnyában azon belül hol ki milyen szolgálatban van és ki tartózkodik az épületben illetve ki van kimaradáson vagy eltávon. Abban a szekrényben a kulcsdobozok vannak lepecsételve az egyik a fegyverszobát nyitja a másik a századparancsnok irodáját. Az ablakban az a fekete orifon az az egész laktanyai hálózattal összeköttetésben van ha valaki hív legfeljebb az őrszobáról fognak az öregek,hogy valami kopaszt küldjél le kajával az a piros az meg közvetlen az Ügyeletes Tiszthez van bekötve az biztos nem fog megszólalni. Ha véletlenül még is akkor bejelentkezel mondod a nevem bazdmeg - Andorkó tizedes alegység ügyeletes jelentkezem majd elmondja,hogy mi a faszt akar. A lényeg egyébként meg nem kell nyúlni semmihez Reggel 5-kor leváltalak
Mondom magamba jó van elolvasgatok én ott a félhomályba a folyosón Este 11 kor megjelent a lépcsőházban az üti Ugye ilyenkor nincs "fel vigyázz előjáró érkezik" hisz pihenő idő van néma tisztelgéssel fogadjuk az előjárót Persze ezt is elbasztam honnan tudtam volna Aztán a kulcsszekrényből felnyitatta a kulcsdobozokat, a századparancsnok irodájába is mentünk meg a fegyverszobába. Jól játszotta a szerepét a 100 -ados én nem tudtam,hogy ő tudja hogy kopasz vagyok. Andorkót személyesen ismerte Fegyverszobának volt 66 kulcsa fél óra volt mire kinyitottam pedig ennek csípőből kellett volna mennie ugye Aztán be kellett vinnem a könyvet aztán mindenféle,hülye keresztkérdésekkel bombázott. Nekem meg kellett volna tudni mondanom a könyv alapján, hogy hány fegyver van kint az őrségben. Azt sem tudtam mennyi az állomány létszám most már tudom 77 karabély volt a fegyverszobában 10 mindig kint volt őrségben Ez a százados ugatott ordítozott velem üvöltött mint a sakál szerettem volna a saját bakancsomban elbújni Aztán egyszer kilépett a folyosóra elordította magát,hogy ANDORKÓ Jött kifelé álmos begyógyult szemekkel a körletből, persze a folyosó legtávolabbi körletében volt Asítozgat azt kérdezi -Mi a baj százados Úr
- Hogy mi a baj? Te tényleg megtalálod a laktanya legbalfaszabb kopaszát kiültetni magad helyett ügyeletbe Na kerítsél valami értelmesebb kopaszt a fegyverszobát meg zárd be itt a pecsételő a kulcsdobozokhoz, majd a pecsételőt küld le az ütiszobára a másik kopasszal jóéjszakát
MIG-23-ba tuti.
Tudom a te anyád nem kurva ,mert nincs !
Buzik neveltek téged is !
Bögyörőt szopikáztál mell helyett
A fodrász tevékenység mindig ellenérték ellenében történt. Egy kóla, egy Sport szelet.
Mivel írnok is voltam, minden péntek az eltávra, szabadságra való jelentkezés belépője szintén egy kóla VAGY egy Sport szelet volt.
A két írnoki asztalon péntek 1-8-9 óra között több csoki és kóla volt mint a kantinban.

De az otthon nem közös, segítettem az övét.
A Római út érdekes volt, akkor volt a taxissztrájk, a nagykövetségtől gyalog indultam el Vatikánba, ott jól felidegesítettem a svájci gárda suttyóit, mert a faszom tudta, hogy nem mehetek be mindenhová, én persze megpróbáltam de csak részben sikerült, mert jöttek azokkal a baszom hosszú dárdákkal és elhajtottak.
Aztán megindultam vissza, de mivel elfelejtettem az utat, bekapcsoltam a Maverick-et, de nem az út elején, hanem kicsit később. megnéztem minden szökőkutat, de aztán elkezdtek sűrűbbé válni az emeberek, és pikk-pakk belekerültem a demonstrációba. Akkor és ott nem tudtam, mit óbégat a sok cigányképű buzeráns, azt csak este a hírekből. Kicsit beszartam, mert mi van, ha a turisták ellen heccelik egymást és szétrágják a valagamat, de megúsztam.
https://ujszo.com/utazz/sztraj...
Elnézést kérek mindenkitől helyette is a stílusért ,nézzétek el neki...rendőr !
Ez a buzibáros neved zsarukám ?
Aranyos
nekem erre sosem volt tanulóidő
a végén egyedül felállítottam egy hármas sátort olyan profi voltam
mondjuk én már 5 évesen ügyesebb voltam mint a mostani 20 évesek
én még a kitüntetést is vittem párszor
ilyen kispárna nagyságú párnára volt feltűzve aztán tartani kellett
30 deka a párna 10 a vas rajta aztán egy óra múlva leszakad az ember keze tőle, szerintem a leggecibb feladat
amúgy szerintem hetekig kellene gyakorolni a sortűzt hogy tutin menjen
mi 2 hónapig azt tanultuk, hogy kell a rakaszba visszarakni a sátorvasakat
Persze Kiválogattak 10 magasabb növésű jobb kiállású bakát azok is fehér sisak, fehér kesztyű gépkarabéj ,csőszájfék, vaktöltény
Onnan tudtam meg mindig, hogy szombaton megyek temetni, hogy ha pénteken kora délután a 4-es 5-ös épület között hallgattam a mészáros hadnagy üvöltéseit a gyakorló sortűz után Üvöltött velük mint a záporeső,hogy nem géppuskaropogást akar hallani hanem egy durranást. nagyjából minden második péntek gyakoroltak vagy 3 óra hosszát elég jó be halatszott a körletbe rohadtul untam Képtelenek voltak egyszerre lőni pedig már volt kint stokin metronóm is Az egyik számolni nem tudott a másiknak a 3 gyakorlólövéstől már úgy zúgott a feje,hogy nem hallotta. Szerencsére a koszorúvivésre nekünk nem kellett gyakorolni csak egyszer a legelején Annyit kellett megtanulni,hogy ellentét lábbal kellett lépni mint a társam aki az egyik felét fogta a koszorúnak. Mivel az egész laktanyából mi voltunk 2-en a koszorúvivők már vér profin nyomtuk, hisz mi az összes temetésre kaptunk"meghívót" Azért vártam már mikor veri a földhöz a botját a tambum major A vége akkor volt amikor a trombitás egyedül elnyomta az utolsó nótát. A dísz szakasz már rég a buszban ivott a szolnoki zenekar is már bepakolta az ikarusz aljába a cuccait, mire mi levonultunk a pályáról
a 15ös oldalszámú UTi volt, ha jól emléxem
Ja a szarp létrát toltátok oda azon másztatok fel. Narancs színű volt a fekete doboz.
A belszolgálat a legalja. Én kopaszként 3x voltam aeg üh, ebből kétszer egy Bogdán nevű kancsi cigánnyal , ő volt az aeg ü, mert már gumi volt. Egész nap kinn basztam a rezet az asztalnál, este kijött megmatattatni a kopaszokat, majd odajött, h osszuk be az éjszakai ügyeletet. -Éjfélig te leszel kinn , én alszok, éjféltől reggelig meg én alszok, te meg kinn leszel! Ezt faszán beosztotta minden alkalommal. Én meg kb fél 10ig ücsörögtem ott, beírtam az alegység ügyeleti naplót, majd kihúztam a telefont és elmentem aludni a picsába.
De azt ugye már nem olvastad, hogy a fetisizálással volt nekem említésre méltó észrevételem?

A többit most NEM véleményezném.
Elektro- Műszer- Oxigén.
Ilyen alapkiképzést kaptam, amúgy műszaki írnok voltam, de repüléseken én töltöttem le a gépekből a fedélzeti adatrögzítő adatait, a svanc alján volt kis ablak, ott volt a csatlakozója.
ha ilyen sóher geci lennék mint te vennék egy követ a sírkövestől, aztán tennék alá fűtőszálat
ja a raktár
néhány sátor felhoz alakulótéren kiterít, aztán egy óra pihenő a hűvös raktárban, utána összehajt és ismétlés
amíg a nyulak kint a birkaszaros réten kúsztak-másztak mi pihentünk
Nekem aránytalanul drágának tűnik egy szaros sütő 40 meg 50 ezer ft-ért. Tavaly vettem egy gofrisütőt 4 ezerért abba sincs kevesebb cucc talán valamivel kisebb
Ebben a pizzasütőben sincs semmi eget rengető szerintem az asszony 6 ezres gőzölős vasalója komplikáltabb sokkal
sortűz volt neked?
először kb egy komplett délután és fejenként egy szatyor vaktöltény elment arra hogy 10 ember egyszerre tudjon lőni
negyed másodperc eltérés ha volt már egy káosz lesz az egészből
nem Ahányszor soroztak mindig máshová akartak vezényelni Nekem a harckocsizó tetszett volna adtam volna a kövér gázt a T-72 esnek Sajnos komendáns letteb ez a laktanyai katonaság leg alja
ja ez nagyjából így volt 97-98 ban voltam 1 évet az én kopaszaim már csak 9 hónapra vonultak nekik alaki kiképzés sem volt meg díszeskü sem meg járkálhattak civilben a laktanyán kívül Nekik az eskütételt kb. a bevonulás napján le is tudták mi azért a rohadt eskütételért küszködtünk egy hónapot az ő kopaszaik már csak fél évre, vonultak utána volt még egy 3 hónapos alapképzés aszem az egész országba 4 laktanyát jelöltek erre ki, talán kiskunhalas, meg kalocsa is benne volt de lehetett, hogy kiskőrös aztán megszüntették.
én nem sokat tudtam kivenni, mert 10-en adtunk folyamatos harckészültségi motoros kiértesítő ügyeletet az egész laktanyában. 3 körzet miatt 3 motoros mindig a laktanyában ragasztott. Amíg egy átlag surranótársamnak annyi volt a dolga, hogy hetente elvitt egy belszolgálatot egy konyhát meg egy őrséget, esetleg egy telephelyet a ceruzában, nekem ehhez még hozzá jött a kiértesítő szolgálat, aztán,hogy szolgálat után ne lehessen kivenni a szolgálati pihenőt napközben forgalomszabályozási feladatok. Hétvégente jelmez felőltöz, makkoscipő sípzsinór azt irány temetni az ország akármelyik szegletébe Mondjuk az nem volt rossz a buszon mindíg berúgtunk oda is vissza is. Ne a nekem ebből gyűlt össze a szabadság amit sosem tudtam kivenni a rohadt motoros jogsi miatt. Kb. az 1 havi kötelező eltávra tudtam kimenni vagy zsoldosztás után(3500 ft) egy egy délután berúgni a városba. Aki (motoros nem volt beosztva szolgálatba az adta a 24 órás kiértesítőt) persze ez nem azt jelentette, hogy a körletben az emeletes ágyon az egyik-oldaláról a másikra feküdhetett Ősszel külső körlet levéltakarítás, télen hólapátolás, szénhordás. Tavasszal árvízvédelem , nyáron raktárpakolás tartozott a teendőinkhez
Mert bemehetsz bárhova feljelentést tenni szar se fog történni te agyhalott. Ezzel még szabálysértést se követtem el. Idióta.
Elmehetsz továbbra is a jó kurva anyádba te büdös gyökér. Kifosott be tőled te szarházi? Azt hogy nem írtam senki nem fosta le a bokáját tőled te barom.
Ott csicskulni "tanult" meg az ember és ezt utólag annak nevezi, hogy tisztelte a feljebbvalóját pedig egy szart, félt tőle.