Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

392 nél Ők az alvizen fogták Én a 409-nél fogtam a felsőn. a halnak kb. ezek a paraméterei voltak
Tiszaburai férfiak Ott még a polgármester is cigány 5 fehér ember van a településen azokat személyesen ismerem gátőrök
Az éttermes igazán kedves volt Az átadás-átvételre meghívta közeget is Én is kb. most szabadulnék, ha ilyen hülyeségekre adtam volna a fejem
Egyébként ez a cikk rasszista, kirekesztő Minimum van 2 cigány rendőr Kiskörén Miért nem az fotózkodik a hallal Az elkövetők származását sem említik
Negatív diszkrimináció
az biztos nagyon sokat fogyaszt
bezárt a ruha bazár ? vagy mi történt veled ?
Nem sztoriztam? Szerintem nem is fogok. Elhiheted hogy voltak ott cifra sztorik.
szevasz ! https://fishingtime.hu/horgasz...

kifogták vazze a te harcsádat amit vissza engedtél a tavaly nyáron vagy előtte, áhh jobb lett volna ha beadod egy tiszai csárdába mi meg rájártunk volna némi kedvességgel a nagy dögre !
Hívhatod aminek akarod, ha én annak élném meg, már nem lennék ott.
De van még egy jelentős különbség, én ezt önszántamból választottam nem kényszerből vittek.
Csak ladást tudok.
sajnos ilyen ráérős időszakom van Most kivárás van. majd 1 év múlva meglátjuk(a vak is azt mondta ). 2 dolog történhet. Vagy új lendületet kap a bnyiznic
akkor keveset leszek, vagy felkopik az állam akkor meg egyáltalán nem leszek Ti melyiknek szurkoltok?
pedig nagyon nagyon jókat írok Minden nap arra kelek,hogy elolvasgatom a saját írásaimat A tietekével nem tudok mit kezdeni
Nem mondjátok,meg, hol tudok ocsóé ferrári pizzasütőt venni
nem tudom, de nagyon ráér....
Rendszeres az hogy nem olvasok vissza,minek.
Pipit kirúgta a főnöke?
Tizedesből örvezető Nálunk az ilyen a katonaság szégyene volt ini
Esküszöm, hogy csak tippeltem, hogy polgáris voltál a tűzoltóságon Nem tudtam, hogy telitalálat bingó
Lehet veled leülnék torpedózni is egy mellé lövés nélkül annyira kiszámítható vagy
Egyébként nekem is volt egy haverom Lajosmizsén Ő is polg.szolgos tűzoltó volt. Mondjuk nem maradt ott.
Lehúztam az 1 évemet a katonaságnál. Szerintem jó volt persze lehet, hogy utólag szoptunk mi ott azért Ha más nem vannak katonasztorik, néha egy laza fröccsözés közben sokat tudunk nevetni rajta, hogy ha összeszalad egy társaság aki szintén voltak sorkatonák azt előkerülnek a sztorik. Polgári szolgálatos sztorikról viszont nem hallottam még pedig fél évvel többet nyomtatok elvileg annyival több sztorinak is kellene lennie Megoszthatnál nekünk egyet-kettőt
A mezítelen az jó Láttam már így is leírva.
-a
jogos sok hibát vétek Gyorsan írok ezért néha még a betűket is felcserélem
sajnálatos módon a az "evvel" és "avval" tökéletesen helyes a magyar szóhasználatban...
ennél 100 szor több hibát ejtek Ini jófiú nem érdemel savazást csak módjával ahogy mindenki
Szó szerint !
1. Te nem dughattál nőket ,mert homár vagy !
2. 18 évesen mi abban az élmény ,ha a Tűzoltóságon leveleket hurcolászol ,miközben az igazi Tűzoltók röhögnek rajtad ?
Akkor te 18 évesen az örökös szopást választottad a legtöbbünk beérte 1-1,5 évvel...
Nem. Aki oda ment, annak volt annyi esze hogy azt válassza.
Te katona voltál bezárva én tűzoltó itthon. Szerintem sokkal nagyobb élmény volt 18 évesen a tűzoltóság.
Plusz, mi akik itthon voltunk, dugtuk azoknak a nőjét akik bent rohadtak úgy mint te.
Ja, és meztelen nem pedig mesztelen!
Pipi haverodat miért nem javítod ki?
Hogy lehet neked érettségid “avval “ ?