Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bakdaru azért van ott, hogy ki lehessen emelni a halat?
na ez a kép is ott készült a gógle fényképekből szedtem ilyen méretekre lehet számítani
nekem elég 1 nagy is nem akarok baszakodni a 2-3 kilós kis szarokkal
Ennyi látszi sztrít jún
Ha akartok sok halat fogni és gyorsan akkor kiültök ide(képek) A nagykunsági befolyó az abádi öbölbe a süllőfészek nevű büfénél. Azok az apró pontok ott a gát szélén az ott mind autó Nem azért vannak ott, hogy megtartsák a gátat,hanem qrva sokan horgásznak ott. Nagy halat ott nem fogtok ellenben 2 percenként kissüllő, balin, kisponty. Nagy halra máshol és másképp kell horgászni. Ha nyáron mentek az éltőisza napközben a tározóterek este. Nagyjából ez a nyitja a dolognak.
Ja nagykunságira más jegy való mint a tiszatóra. Ezt jobb észben tartani mert 50ezerért világosít fel a halőr Az autóra a gáthajtásit is érdemes megvásárolni, mert ha nincs személyenként 20 ezerért osztja meg az információt a rendőr.
tegyél próbára
ini szokta erre mondani kis foci kis pénz Bogyó mit idegeskedjen. Kifizette a retyót annyi pénzt meg mindig összetervez a számítógépen ami neki elég
Sokkal kiegyensúlyozottabbak az ilyen emberek. Én meg azt sem tudom merre kapkodjam a fejem Lehet szarni kéne az egészbe az a 20-30 év meg majd eltelik valahogy
Olvasva kínos, elmondva eleinte vicces utána hányós.
elő a farbával szíves olvasok katonasztorikat Lenne nekem is egy csomó egyszer belevetem magam azt egy 15 oldalt teleírok
valami halat is kellene akasztani, csak azért hogy az otthoniaknak el lehessen küldeni
Túl gyors a netetek és még ti panaszkodtok?
nekem is időbetelik mire rátudok kattintani az üzifalra Vagy az alatta, vagy a felette lévő sikerül néhány másodperc múlva megáll az ugrálgatás aztán a legnagyobb örömötökre bent vagyok
Túl hát, mert nyugodt élete van. Valamelyik nap is ott cigizgetett nyugiba a Keleti partnál, míg én észtvesztve a melóba rohantam.
sírok bazmeg szegény bobgyó az lesz a vége mindannyiunkat túlél a láncdohányos
Mondjuk ne olyan garázst csináltasson mint az enyém mert nem bírja körbetörölgetni az ótót
Szereztel valami hokedlit?
Vagy sielni mentek?
majd rádnézek , a ott vagy, én Sup-pal szoktam körbeevezni
én annyira szoktam berúgásból bőven elég
15 db volt, tizenhármas számú nem volt, gondolom babonából, vmiért úgy emlékeztem, h a 14/15/16-os volt UTi, de akkor buktam
Ez így igaz!
Én megpróbálok gyorsabb lenni........mondjuk a reflexeim már nem olyanok mint 30 éve viszont változtattam az előfizetésemben a net sebességén így amennyivel lassultam annyival lassult a netem is így újra gyorsabb tudok lenni a reklámoknál.
Hatalmas csicska lett az oldal... hirdetések. Várok, nem kattintok mert tudom hogy ugrik egyet az oldal és ha 2percet várok akkor is pont úgy ugrik az oldal hogy a hirdetésre nyomjak, ha nem várok, akkor is.
Utóbbi......
Most panaszkodsz vagy dicsekszel...esetleg fenyegetsz?
Vannak köztük kimondottan obszcén......illetve csak azok vannak.
Nee Sanyi, majd elmeséled egy sör mellett valahol Ausztriában, de valami jó sört kapsz, hogy inkább igyál mint beszéljél