Ha akartok sok halat fogni és gyorsan akkor kiültök ide(képek) A nagykunsági befolyó az abádi öbölbe a süllőfészek nevű büfénél. Azok az apró pontok ott a gát szélén az ott mind autó Nem azért vannak ott, hogy megtartsák a gátat,hanem qrva sokan horgásznak ott. Nagy halat ott nem fogtok ellenben 2 percenként kissüllő, balin, kisponty. Nagy halra máshol és másképp kell horgászni. Ha nyáron mentek az éltőisza napközben a tározóterek este. Nagyjából ez a nyitja a dolognak.
Ja nagykunságira más jegy való mint a tiszatóra. Ezt jobb észben tartani mert 50ezerért világosít fel a halőr Az autóra a gáthajtásit is érdemes megvásárolni, mert ha nincs személyenként 20 ezerért osztja meg az információt a rendőr.
ini szokta erre mondani kis foci kis pénz Bogyó mit idegeskedjen. Kifizette a retyót annyi pénzt meg mindig összetervez a számítógépen ami neki elég
Sokkal kiegyensúlyozottabbak az ilyen emberek. Én meg azt sem tudom merre kapkodjam a fejem Lehet szarni kéne az egészbe az a 20-30 év meg majd eltelik valahogy
nekem is időbetelik mire rátudok kattintani az üzifalra Vagy az alatta, vagy a felette lévő sikerül néhány másodperc múlva megáll az ugrálgatás aztán a legnagyobb örömötökre bent vagyok
sírok bazmeg szegény bobgyó az lesz a vége mindannyiunkat túlél a láncdohányos
Mondjuk ne olyan garázst csináltasson mint az enyém mert nem bírja körbetörölgetni az ótót
Én megpróbálok gyorsabb lenni........mondjuk a reflexeim már nem olyanok mint 30 éve viszont változtattam az előfizetésemben a net sebességén így amennyivel lassultam annyival lassult a netem is így újra gyorsabb tudok lenni a reklámoknál.
Hatalmas csicska lett az oldal... hirdetések. Várok, nem kattintok mert tudom hogy ugrik egyet az oldal és ha 2percet várok akkor is pont úgy ugrik az oldal hogy a hirdetésre nyomjak, ha nem várok, akkor is.
Ja nagykunságira más jegy való mint a tiszatóra. Ezt jobb észben tartani mert 50ezerért világosít fel a halőr
Sokkal kiegyensúlyozottabbak az ilyen emberek.
Mondjuk ne olyan garázst csináltasson mint az enyém
Vagy sielni mentek?