hát az általam leírtakat megtanulná ott pajti. De nem akarok veled vitatkozni a katonaságról, hiszen nem voltál Kikerülés meg sunnyogás ott nincs ott az van amit a felettesed mond. Megpróbálhatod egyszer nem teljesíteni. De csak egyszer. Ott nem lenne leszarom, meg pökhendiség A nagyon nagy emberek is gyorsan kicsik lettek ott Szépen sodródtál az árral közben rád ragadt néhány jellemvonás, mint tisztelet Ha ellenkeztél nem csak magadat szopattad meg hanem az egész körrletedet. Ki volt az ott találva téged komolyan mondom Holnap reggel 5-kor már indítanálak
Nem a szolgálattól, te tanya-tudós, te...
Közi, voltam valamivel több, mint fél évet hasonló marhaságban de még úgy is köptem az egészre, hogy fizetést kaptam érte és a században én lőttem a legjobban. Vicc volt az egész így utólag.
rendszerváltás előtti katonaság egy kicsit más volt azért mint a 90-es évek eleje Nekünk az első néhány hónap volt keményebb utána már elég laza volt. Csak sok volt a szolgálat
Jaj szegény gyerekek elkeseredettek, meg REMÉNYVESZTETTEK Mitől 1-1,5 év szolgálattól na elmész te a p-csába
Téged most azonnal berendelnélek 2 évre a Petőfi futkosóra
azt el is felejtettem Na én is rengeteg vén nyugdíjas kommunista tábornokot kísértem az utolsó útjára A századból én meg egy surranótársam voltunk a legkisebbek aztán mi lettünk a koszorúvivők Mondjuk a szolnoki katona zenekart szerettem hallgatni mindíg ők jötek diszkót tartani Ugye a temetések szombatra estek szerencsére ezért mindíg járt 1 nap jutiszabi ha ki tudtam volna venni
A mostani nevelési elvek szerint, hogy a gyereknek mindent szabad és semmiért nem jár szankció, szerinted mit okozna a katonaság? Sajnos eredményt semmit nem hozna, a mostani kölykök java része rémesen "leszarom" nevelésben részesült és a katonaság is csak a "kikerülősdire" és sunnyogásra tanítaná meg őket.
Van, ahonnan nincs visszaút, hiába képzeli az ember.
én boldogan nosztalgiázok, szerintem MOST kellene igazán ez a katonásdi abban a fegyelemben ami még a rendszerváltás előtt volt azt a sok nyikhaj nyegle görbehátú büdösszájú gyerek tanulna egy kis rendet ,fegyelmet, önállóságot és nem utolsó sorban TISZTELETET Sajnos ezek a jellemvonások egyre kevésbé fellelhető a mostani fiatal generáción.
ez hülyeség Egy-két mentálisan gyenge befordult azt kitárazott a fejébe a kalasnyikovval ez legfeljebb évente 3-4 eset volt a kb. 70 ezres állományból. Többen haltak meg balesetben hadgyakorlatban
Persze,az ideggyenge lőtte fejbe magát.
Az összes osztálytársam elhízva jött ki a semmittevéstől és a zabálástól.
Ha szétunni akartad magad jó hely volt,de ezé kinyírni tényleg csak a élettelenek nyírták ki magukat.
Sokat közülük beosztottak polgári szolgálatra. A sorozáson azokat akik úgy próbálták elkerülni, hogy azt mondják Ők nem fognak fegyvert mert vagy félnek tőle vagy a vallásuk ezt tíltja megszopatták őket. Igen kiskomám tiltja a fegyverforgatást a vallásod Nem baj mégy az xy kórházban polgári szolgálatos diszpécsernek Aztán a polgári szolgálat az úgy zajlott mintha dolgozni ment volna az ember és fél évvel tovább tartott mint a fegyveres katonai szolgálat Úgy hogy meg kellett ezt fontolni szerintem
Volt aki a sorozáson hülyének tetette magát aztán volt akinek a diplomáját vonták vissza volt akinek csak a jogosítványát vonták be. Nem lehetett itt hjülyélkedni. Aki meg akarta úszni azt csókkal tudta megtenni vagy legegyszerűbben orvosi alkalmatlanságot kellett bizonyítani még az volt a legkönnyebben járható út
Megnézném hogy a gyereke meddig bírná mielőtt fejbe lövi magát !
A mostani fiúk semmik !
Ti a generációtok selejtjei vagytok ,de a mostaniak szinte mind az !
Közi, voltam valamivel több, mint fél évet hasonló marhaságban de még úgy is köptem az egészre, hogy fizetést kaptam érte és a században én lőttem a legjobban. Vicc volt az egész így utólag.
2 év...neked ülni kéne annyit, haver.
Téged most azonnal berendelnélek 2 évre a Petőfi futkosóra
Van, ahonnan nincs visszaút, hiába képzeli az ember.
Mondjuk kinézem belőle
Élni képtelen vagy egyedül most is !
Meg ekkora rohamsisak nincs !
de ha több ezer emberből egy öngyilkos lesz akkor annak az egynek van hibája
ha 5 ből4 akkor a hiba rendszer szintű
amúgy ezeket a hídra mászós "öngyilkos leszek de azonnal" embereket is simán lelőném a gecibe ne húzzuk már egymás idejét.....
Az összes osztálytársam elhízva jött ki a semmittevéstől és a zabálástól.
Ha szétunni akartad magad jó hely volt,de ezé kinyírni tényleg csak a élettelenek nyírták ki magukat.
Volt aki a sorozáson hülyének tetette magát aztán volt akinek a diplomáját vonták vissza volt akinek csak a jogosítványát vonták be. Nem lehetett itt hjülyélkedni. Aki meg akarta úszni azt csókkal tudta megtenni vagy legegyszerűbben orvosi alkalmatlanságot kellett bizonyítani még az volt a legkönnyebben járható út
A mostani fiúk semmik !
Ti a generációtok selejtjei vagytok ,de a mostaniak szinte mind az !
ennyi
kár ezen utólag gondolkodni