Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom mi a kérdés, de mia centit gázoljaban áztattuk asszem két hétig és fasza rugós lett.
nem tudom, a konyhában találtam
Egy 8 évvel ezelőtti nagyon hangulatos cikk az akkor bemutatott hibrd Toyota Arisról - by Winkler:
https://totalcar.hu/tesztek/20...

Szerencsétlen ennél xarabb autót még nem vezetett....
De legalább nem vazelinos,,,,,!
kié az az ordas tenyér?

Azért elképzelem ahogy ezek mennek az orosz haderő ellen
nekem pl. mindíg szarul sikerül a pizza Csinálni viszont szeretem én abba lelem az örömöm
Mint a huzat.Katonasgban is mehet a tranzi.

https://www.google.com/amp/s/i...
10-15 csaj után elvisznek magukkal bulikba ahol jól szituált kigyúrt és kopasz (vagy satnya ellenben kurva gazdag) úriemberek magukévá tesznek.
Pedig lehet vele csajozni. Meginditod a beszélgetést ha megdicséred a körmét és megkérdezed hogy gép vagy porcelán meg hogy ki csinálta 10-15 csaj után már szakértő az ember
gázt nem szerelünk hagyjuk meg a szakemberre
a szakember így szerelt
Nyugi, majd lesel amikor hamarosan kötelező lesz!!
Nyugi, magamra én sem tenném! Csak semmi buzulás!
Mert nem haladsz a korral. Lassan már kötelező lesz
Tetszés szerint, ki mivel dolgozik, ......!
Az előző hsz-ekből levonva a tanulságot most már én vagyok fura mert fingom sincs a körömlakkokról és soha nem használtam semmifélét semmire.
Amikor katona voltam, a centit összetekerve kellett bekenni körömlakkal,az fogta össze.
Az furcsa lenne ha én tudnék?

Asszonynak van egy UV-ra kötő körömlakkja, az jó cucc. Szoktam lopni belőle, mert ragasztónak is elsőrangú
Bekenem, kényelmesen összeillesztem, nem kell kapkodni, bevilágítom aztán már meg is kötött.
Nem tudok, de fura is lenne, ha tudnék.
Én a kezemmel dagasztom, nem a tökömmel
Miért? Tudsz valami jó körömfestéket?
Ááá ezt a pizza tésztát hagyjátok az asszonyokra. Ők értenek is hozzá!
Deszkává banyek.
Ez a pizzatészta arra jó hogy deszlává sült vackot egyen az ember.
Én még meg se vajazom, minek? A kolbásznak úgyis kienged a zsírja félig megsütni, majd rá a sajt - nem kell túlkombinálni. Én pl. zőccséget nem sütök rá, esetleg utólag néhány karika uborka.