Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi... Pipi, itt vagy élő példának hogy bármelyik debil lehetett katona
Vulgárisnak hangzik - da akkor és ott teljesen helyénvaló volt. Stiláris értéke van.
Először én is "I" kaptam a 0,2-es egyik szemem miatt (ideiglenesen alkalmatlan) aztán köv. évben "A" lettem - pedig a szemem nem javult meg biztos kellett a szakértelmem
Volt velünk egy srác, nyitott gerinccel, vagy mifaxom, azt is bevitték úgy negyedikre Nem tudott se ülni, se állni fél órát, csak feküdni. Végigfeküdte az újonc 1 hónapot a körletben, azután szerelték le, mert így már nem rontja a statisztikát
Szerintem téged sem találtak volna alkalmasnak nagy könyörgés árán sem
Sorozáson mindenféle tesztet kellett tölteni, volt benne pszichológiai is. Nem mondanám túl nehéznek kb. ilyen kérdések voltak, hogy ha a raktárban lévő 5 málhazsákból 2-őt feltesznek a szállítójárműre akkor hány málhazsák marad a raktárban. Meg, gondolkoztatja e az öngyilkosság gondolata stb.
Az első kérdéscsoportnál elbuktál volna Aztán lassan rájöttek, hogy a mai fiatalok milyen nyamvadtak így kb. 1,5 év alatt ki is vezették a katonásdit
Pedig most kellene igazán az élettől egy másfél éves szopatás, hogy leváljanak a fiatalok anyuciról
Te csak szerettél volna katona lenni Alkalmatlan voltál, fizikálisan, szellemileg és mentálisan a túl súly egyébként is kizáró ok, a nagy fej miatt meg nem lett volna rádlévő buffkalap
Havonta adtad be a kérvényt, hogy mehessél mind elutasításra talált. Telephelyes kapusnak sem találtak alkalmasnak pedig bármit elvállaltál volna Most ezekből a katonai sztorikból így ki is maradsz, hisz kimaradt az életedből.
Nagyon sokat vesztettél
...mert már fiatalon is ilyen defektes voltál
Én nem a kor miatt nem voltam,épp lehettem volna.
amúgy joe az elsők közt dobta a trump rendeletét miszerint nem lehet transzi katona.
Szóval női sportoló és katona bármikor bárki lehet.
120 kilós birkózó alkat gimnasztikázhat a nők közt és 40 kilós pasi mehet csajtengerészgyalogosnak.
tényleg beteg világ.
Azaz... vénemberek... én sem voltam
Nem is hiányzik, pláne most ebben a buzi világban.
Sok nyomi.
1 napot nem voltam katona,csak elbasztam kettőt az alkalmassági vizsgán az életemből.
Bogyó, ott voltam a közeledben - Baján 1 évet, Kaposváron meg felet.
Leszerelés... az durva menet volt emléxem, pedig 30 éve volt... kelés 6-kor, fel volt pörögve mindenki, mert utolsó nap volt... egész nap jövés-menés, szervezés, rovancsolás, papírmunkák, késő du. meg valahogy bejutott egy kanna bor annak megivása, és egész éjjel ordítozás senki nem aludt, mert reggel szerelés... aztán délelőtt elengedtek, mindenki szétszéledt, otthon buli tovább, éjszaka lett, mire be tudtam aludni - kb. 40 óra talpon
A rossz az volt, hogy az eltelt idő alatt ráállt a szervezetem a napi 15 órányi alvásra
Már akkor is kultúrember voltál! ........ezt a dumát egy haverom szokta volz mondani pár hasonlóval együtt, de hát ez szerinte jópofa.
Nem, az diktatúra volt viszont amit művelt ha akció lett volna akkor magyar életekbe is került volna és ez szerintem árulás.
Nekem csak centim volt.

Leszerelés napján kórusban ordítottuk a maradó állománynak: "Itt hagyjuk a tanyátokat, b@sszátok az anyátokat!"
Néhány tahó, nálunk is volt, vagy ahogy te nevezted,vidéki suttyó meg buzi, de én nem kötném a megítélést, a centihez és a zászlóhoz! Nekem is volt mindkettő, de nem érzem magam suttyónak, és pedig még úgysem buzinak sem.
Kádárt az demokratikusan választották
Szovjetúnióból megmondták, hogy Kádár következik
Demokratikus volt, csak amolyan baloldali demokrácia, amikor az ellenzéket elássák jó mélyre
Az a kommunikáció oldala, mert nyilván a nyertes, vagy hatalmon lévő fél igazsága érvényesül.
De erkölcsileg az az áruló, aki az adott ország polgárainak árt. És ez nem függ attól hogy hatalmon van, diktátor, vagy demokratikusan megválasztott, vagy épp közlegényként kémkedik.

Ráadásul keskeny a határvonal, főleg kisembereknél. Ezért is tudják beszervezni idegen hatalmak, mert meggyőzik hogy ezzel nem áruló, hanem hős, mert a népéért munkálkodik, ami akár lehet igaz is, de elég biztos hogy az idegen hatalom inkább csak a saját érdekeit nézi.
Hát ha szerinted a Kádár kormány demokratikusan választott volt akkor igazad is van...
Netto hazaáruló volt főleg mert ellenszolgáltatásért cserébe tette, keveset kapott és hamar szabadult, de folytatva a gondolatmeneted akkor ha nyernek a libsik abban az esetben ők lesznek szabadságharcosok és nem árulók, szerintem az áruló az aki a mindenkori demokratikusan választott vezetésű országának titkait ellenszolgáltatás fejében kiadja idegen országnak.
Itt buzizod a többieket, aztán kiderül, hogy fodrászkodtál a seregben, és az akkori benti kapcsolatod még megvan... lehet, hogy egy szép férfi-szerelem történetét olvashattuk?
Közös otthon teremtés, romantikus utazás Rómába - könnyfakasztó történet...
Nekem is volt nyeles gránát, meg benzinbe ázott centi, és nem vagyok buzi. Fura tőled, hogy máskor az új dolgok ellen lázadsz, ezt a régi hagyományt meg leszarozod Sztem ha a fiatalok követnek bármit, amit az idősebbektől átvesznek, az inkább jó. A gránátot én is kaptam, és tovább is adtam, ez a megbecsülés jele volt akkoriban

Kém. Hát ez jó story.. jobban belegondolva a csávó inkább partizán vagy szabadságharcos, mivel a megszálló szovjetek ellen kémkedett - meg az azt kiszolgáló honvédség ellen. Nem büntetés kéne neki, hanem kitüntetés
Itt egy pillanatra eszembe jutott a magyar szoci-libsi ellenzék, aki politikai érdekből (és nem 100 márkáért ) egy idegen ország területén mindent megtesznek, hogy magyar érdekek sérüljenek - őket nem kémnek hívjuk, hanem EU képviselőnek és nem kapnak büntetést...
Mi anno mosdatlan csövesek, popperek, punkok, rokkerek meg még fene tudja mik voltunk, előttünk és utánunk is a tizenévesek lesznek valamilyenek amit az idősebbek utálhatnak oszt ez a korral elmúlik.
Igen, ők azok, akiknek az egyik szemük sír, a másik meg haj.
Az EMO-sok feketében jártak és kurvára be voltak fordulva, nem?