Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te mikor és hány évesen voltál katona, hogy civílben közlekedtél + saját autó?
Ez úgy emléxem választható opció volt akkortájt Mondjuk a psz-t tényleg a leg lepukkantabak kérték legalább is akiket én ismerek
azóta jobban ráérek
Szép jó reggelt!! Hajnali fél tíz!! A tiétekbe is!!
Azt nézd már, ki írta.. biztos már ott is szopatták szted fiatalon több esze volt, mint most?

Bocs, Pipi
Szóval akkor azért volt jó mert sem dolgozni sem iskolába nem kellett járni míg bent voltál? Lusta egy mihaszna vagy te.
A váp érdekelt a legkevésbé... civilben voltam, és saját autóval és mivel a civil tilos volt, meg se fordult az egyszerű agyukban, hogy sorkatona vagyok
..szóval feldughattad volna magadnak a botodat
sokféleképp lehet az ember idióta
ismerek néhányat aki nagyon okos de közben olyan dolgokat elfelejt amiket egy vakvezető kutya is megjegyez az első tanítási napon
Nem fogyaték kellett ahhoz, csak simán be kellett nyögni hogy lelki vagy vallási okból nem fogsz fegyvert és kéred a PSZ-t.
JJó is lenne
Nem olyan fogyatékos ő, ahogy itt előadja.
Csak sokan megkajálják.
Szevasz szűzoltó!
Pipi egy állat de én bírom a buciját.
Hurrá,....... ........ Nem olvasok vissza.

Én dolgozok, de a vasárnap szabad.
Egy nap mindenkinek jár
Hurrá hétvége!
Szép reggelt fiúcskák !
Te ezt nem tudhatod ....egy csicska voltál és most is az vagy !
Téged a világra hozni volt teljesen értelmetlen te hazug senkiházi !
Tűzoltónak vallod magad egy fórumon ,miközben egy fogyatékos szar vagy !
Egy selejt vagy te nem Tűzoltó ....max álmaidban szeretnél az lenni te pöcsfej !
Hazug féreg !
Te férfi vagy !
Ez a polgári izéke meg naaaagyon ciki !
Nagyon titkolnám ha “még” katonának sem felelnék meg ,mikor oda még a cigányokat is elvitték !
Nagyon súlyos baja lehet ennek a palinak....
Nem foglalkozik olyan hazug szarokkal mint te !
A polgári szolgálatot tudtommal az életképtelenek kérték akkoriban !
Bár ha buzi vagy akkor is jó választás !
Milyen fogyatékkal lettél polgári szolgálatos elárulod ?
A szellemi fogyatékos oldaladat ismerjük ,a buzisat is....mi van még ?
Mondja az aki legtöbbet írogat ide
A szolgálatok nagy része dögunalom volt, egyébként a többi oké volt. Én el voltam ott letöltöttem a katonaidőmet és mindíg szívesen gondolok vissza azokra az időkre Rengeteg dolog történt ott( jó és rossz értelemben) ami máshol elő sem fordulhatott volna Annyi hülyeséget soha életemben nem lesz módom véghez vinni mint ott. Utólag visszagondolva az egyik legnyugisabb időszaka volt az életemnek. Mivel én már 13 éves koromban dolgoztam a családi vállalkozásunkban az iskola mellett, nekem minden napom reggel 6-éjfélig tartott. A katonaságnál sem iskolába nem kellett járnom, sem termelő munkát nem kellett végeznem nekem kész háváj volt Persze nehéz ezt megérteni egy olyannak akinek a munkája sakkozásból, kártyázásból meg internetes böngészgetésből áll, mert simán eltelik egy hét esemény nélkül is ugye blődikém?
Talán hogy alkalmas legyek arra a feladatra amit
önként vállaltam és fizetést kapok érte. Ne keverjük össze egy sorkatonasággal ami aztán teljesen értelmetlen.
Te jársz erőnlétire és készségfejlesztésekre (már ha nem irodista vagy vagy ellenőr)? Mert akkor azt is minek, egyszer megtanultad, erős és fitt voltál minek azt fenntartani esetleg továbbképezni?