Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

IBC tartály tetejét levágod,belebaszod a kompresszor slagját,kiluggatod,és egy fatüzelésű kályha meg némi rézcső a melegítéshet,minekide 3 milla,
Hát hogy felette, azt nem tudom - ritka egy igénytelen fos a Tesla, egy német trió mellett minőségben, de árban biztos jobb lesz, mert Joe bácsi ad rá támogatást Most hogy az elvbarátaid kint odajutottak az asztalhoz, Joe sorra írja alá a LMBTQ meg Ződ törvényeket, amiket Trump nem engedett.
Ehhez viszont nem 4, hanem 10, jó hosszú metróvonal kellene, a szerjózsa minden irányában. Én mint nagyon ritkán Pestre járó "hülye vidéki", kizárólag a metrót vagyok hajlandó komolyan venni "tömegközlekedés" szempontjából. A villamos meg a busz az vagy jön / vagy nem jön, vagy felférek rá / vagy nem, ráadásul az útvonalukat sem tudom "fejben tartani". A metró az mindig kiszámítható - ha éppen nem a felújítása folyik.
Ez már régebbi téma volt, de alapvetően béke időben is jobb lenne ha a város peremén teszik le az ingázók a kocsijukat, és tömegközlekedéssel mennek tovább.
Feleségem csinálta ezt egy darabig, de egyszer hosszús volt. 8 után meg kibasztak rá az amúgy éjjel üresen álló PR parkolóban több ezer forintos éjszakai parkolási díjat.
Na ekkor mondtam neki, hogy a benzin olcsóbb, menj be a kórházig és foglald csak nyugodtam a parkolóhelyet.
na de a buszon meg a plázában nem fertőz a vírus ezt mindenki tudja
a melóban se ahol 12 négyzetméteren 20 ember reggelizik
Dehogynem jó: egy ilyen autó képes bebizonyítani, hogy MINDENBEN fölötte áll a német prémium dízeleknek. Na meg a benyás Ferrarinak is.
medence ingyen se kellene, elkenben egy szebb jacuzzi pont elférne a fedett teraszon
ha lesz felesleges 3 milla a zsebben biztos veszek egyet
Ja, 1000 LE, sztem is pont ez kell a népnek Egy ilyen verdával 50 kWh akkuval és 100 LE-vel is pont ugyanígy lehetne a Sunset-en krújzolni másra úgyse jó
Nem értem, hogy miért a világjárvány közepén foglalkoznak ilyen faxságokkal: jelenleg az sem akar tömegközlekedni, aki eddig azt használta.
Ne aggódj, azt sem engedik be
Ez nálatok is így lesz.
Jaj istenem, ezeket a sötétzöld legelősöken kéne már agyonverni.
Elkezdett érvelni a kretén, hogy a PR parkolók építése az milyen káros, mert akkor odáig is autóval mennek az emberek
Így meg egészen a belvárosig.
Startkő helyett a budiról kell beugrani mert csak úgy fért el, nagy ügy
Gondolod ezzel odébb lehet állni már a parkolóban?
Ettől nem kéne nyugtalanul aludni, hogy tisztességes áron dolgozol nem szaré hugyé.
De csak szűkösen
Nincs nagy, meg semmi extra.
Egy normál kád keresztben elfér benne.
Ahogy a kollégáknak sem nagy, és durván pörgetik a milliókat kifelé.
Seráfütty: évente max. 3-4-szer járok Pesten, akkor is jellemzően csak Soroksárig.

Azért érdekes lesz kettesben nyektetni a kocsit az egész városon át.....
Sejtettem
Mindkettő.
Lesz biz a,főleg ha ez átmegy...................és át fog.

https://www.levego.hu/kapcsolo...
Csóróbb.
Csóróbb vagy olimpikon?
Még lehetsz,bízz magadban.