Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma -id rá kellett döbbennem, hogy csóró vagyok.
És még olimpikon se
Na, lesz itt rendes villanyautó is - csak győzzük kivárni: https://totalcar.hu/magazin/hi...

200kWh-s akksi, bőven ezer lóerő fölötti összteljesítmény, 1000km hatótávolság, és 1,9 másodperces 0-100 km/h. Na, ennek végre lesz értelme!
de legalább nyugodtan alszom
Simán elfér az olimpiai úszómedence benne.
Mondjuk, igazad van.
Nem tudhattam, hogy mekkora a fürdőszobád.
Nekem kijött, anyag+ munkadíj 2,3-ból.
De ez nem palota.
Pedig tényleg ez van. És nincs rá ember még ennyiért sem.
Remélem kormányváltásnál kussban leszel minimum 10 évig.
Mer ha nem és elkezded az ilyet,akkor felrúglak a hódig.
Kb. igen. A haverja meg szemét módon visszaél vele.
Tehát ini simán balek
Normális. Durván elszálltak az árak.
Persze,hozzad.
én ezt nem így látom
van laptop van program aztán nem kerül semmibe hiszen magamnak vettem
időm van sok az se kerül pénzbe
meg nem idegennek csak ismerősnek csinálom és ingyen
az hogy hoz csokit az az ő baja, bár legutóbb ablaktörlőt hozott
nekem ez is jó volt egy métert se kellett menni érte senkit sem kellett felhívni meg idegenekkel haverkodni
Zoliiiii!

Új projekt nem érdekel? Felületi rozsda itt-ott, de amúgy nem sok baja van:
Nem mert azok szentek.Csak a közösség érdekeit nézik,pont mint a te nyugatifény-es szerelmeid.
Túl vagyok egy felújításon, tavasszal kezdem a következőt.
De azért túlzásokba ne essünk!
Még ha vidéken olcsóbban is dolgoznak, akkor is enyhe túlzásnak tartom azt a több millás munkadíjat.
Na de azért a hibakódolvasásért / törlésért VALAKI felveszi a pénzt, pedig a te munkád, a te érdemed. A szemedet meg kiszúrja két csokival - arra viszont lusta az illető, hogy ő maga tanulja meg a műveletet és vegye meg a hozzá szükséges eszközöket.
baszki már egy vakolás is 5-6 ezer /nm árban van
le kell verni a régit sitt szállítás vakolás csempézés stb minimum 20ezer/nm egy felújítás
nem szeretek másokat lehúzni
meg elfáradni se
nekem mindig csak annyi minden kell ami épp szükséges
pl 2 csokiért kiolvasok pár hibát és bolfog vagyok nert van csokim és nem vagyok bánatos mert nem húztam le senkit sem
ha burkoló lennék simán negyed árban dolgoznék mint mások, emiatt többet kellene és jobban elfáradnék
szóval inkább hozzá sem kezdek az egészhez
Vagy belépni a NER-be? Ugyanaz....
Igen !
Hazug szar vagy !
Bár ezt sejtettük....
Milyen fürdőszobád van neked, ahol csak a munkadíj több millás???
Nem lenne kifizetődőbb rablónak állni?
2 éve amikor a lakást csináltam, a kollégámnak 2M volt az ajánlat pontosan ugyanarra a munkára ugyanakkora lakásban. Megoldottam és a 2m-ból vettem inkább motort
Ráadásul jött a srác, hogy legközelebb engem hív csempézni, járólapozni, mert sokkal szebben megcsináltam mint náluk a mester
detto
Milliókat meg lehet spórolni, annyiért meg már érdemes felkelni.
Arról nem is szólva, hogy mindig csak hallom a borzalmakat mit basztak el meg szenvedtek a "mesterekkel"
Elbaszni meg magamnak is el tudom, azért nem adok pénzt, legrosszabb esetben meg talán még jó is lesz.

Asszony is fenyegetőzik, hogy ha nem csinálom meg, hív egy mestert és megcsináltatja a fürdőszobát. Nem érti meg hogy van ezer más bajunk.
Na mondtam neki hívjál...azóta már letett róla, mert mondtak neki több millás ajánlatot csak a munkadíjra