Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a népharagja miatt ment el ,hanem a nép primitívsége miatt !
Sokat olvastam róla ,magasan felettetek állt mindenben !
5 jól képzett mérnök kollégám dezertált át hozzánk, mert nem tudta eltartani a családját.
Én nem tudnék mondani két hetet, ami kiugró... végig balhéztam az egészet mindig volt valami jáccma ha már ott kellett lenni, kihoztam belőle, amit lehetett
Mikor Kaposváron voltam, nyáron mindig kiszöktünk a Desedára, megbuktunk többx. Ordítoztak, fenyegetőztek, nem írtak könyvet - de mást nem tudtak tenni ezt meg lexartam.
Ahogy 3. időszakra meglett a pécsi barátnőm, heti 2-3x szöktem ki este, be a kocsiba, irány Pécs - Bajáról reggelre meg visszamentem - ha sikerült. Ha egyszer nem írtak könyvet, mit tehettem volna?
Mit kezdenél olyan kevés pénzzel?
Minimum 40 évig ki kéne húznod. Havi 83ezer forintból meg elég kisnyugdíjas lennél.
Ráadásul ennyiből egy átlagos családi házat sem biztos hogy megkapsz, szóval max. egy vállalkozás alaptőkéjéhez lenne ez jó.
Nekünk már mindegy.... én meg háború esetén sem vagyok behívható
Dehogy mennél... Éhen halni sok... az élethez kevés....
A jó rész mi volt? .....nálunk az ha végre békén hagytak és lehetett dögleni egy pár percet (persze csak kopaszként, gumi és öregkorban vég nélküli döglés volt).
esküszöm visszamennék egy 2 hétre, de csak a jórészére
Rendeltünk a gyógyszertárban az új gyors tesztből állítólag jövő hét elején megjön, kíváncsi vagyok vajon átestünk-e rajta?
szerintem ő állt itt belétek csak nem bírtátok
Tesó,

én mindig azt vallottam, hogy amíg nem hazudok, addig nem lehet baj a véleményemmel. ha mégis, akkor nem bennem van a hiba.
Azért kipróbálnám.
Munkát nem kellene keresnem, most is dolgozni kell
Neked egyszerű mert érted.
Most csináltam meg a villanyszerelő OKJ-t, hogy legyen ebből is papírom. Voltak a vizsgán olyanok akire a villanykapcsolót sem bíznám
Szóval ha valaki nem érzi úgy, akkor jobb ha nem nyúl a villanyhoz.
A burkolás, vakolás, glettelés legfeljebb ronda lesz, de nem ég le a lakás, és nem csap agyon senkit a villany.
A kőműves melók meg csak gyakorlás és szorgalom kérdése. 3* elbasztam, visszaszedtem negyedikre jó lett.
Fogyott némi anyag, de még így is olcsóbban jöttem ki és már ezt is tudom.
Nekem tetszik. Ha azt akarják, hogy még több szennyezőanyag kerüljön a levegőbe, hát legyen.
Én nem 12 hét volt a rekordom, hogy ez alatt nem hagytam el (engedéllyel ) a laktanyát igaz ebben volt 30 nap fogda, meg eltáv megvonás, amit még a pk-m saját hatáskörében hozzátett de akkor is imádtam a hivatásosokat szopatni
Én többször láttam már hasonlót, amikor azt mondták, minek villanyszerelő, színt a színnel és jó. AZtán nem adta ki.
Láttam, amikor hozták a négybe hajtogatott szarokat, esetleg tengelyenként más-más gumival (vagy felni? nem is emlékezem), belepusztult a kiccsalád mind a négy darab, mert jó az úgy.
Aztán tömkelegével látom, amikor mondják, hogy ezen a járdán csak emberek járnak, elég az a pár centi beton...

Nem bántásból, de a kínai 4 ezer forintos hibakód olvasó pont azt és annyit tud, mint az autószervizekben lévő?
Forintban semmire nem elég, az első év végén újra melókeresés lenne.
Hát lenne. Egyébként egy 3-6 hónapos kiképzést és 40 éves korig 5 évente 2 hónapos emlékeztetőt reálisnak tartanék persze a régi szopatásoktól mentesen. Van hivatásos fiatal a családban és ennek alapján azt mondom, hogy a mai katonaság egyáltalán nem gáz sőt és nem értem miért nem jelentkeznek többen? Ma már olyan mint egy melóhely persze nyilván azért van minden ami kell, de nincs bezártság és szívatás és a fizetés sem rossz meg támogatások garmadája kapható, gondolom a régi rossz beidegződés lehet az oka ami bennem is meg van, de a jó példát látva ezen túl tudok lendülni.
40 millával én is nyugdíjba mennék.
Már ma is
4év alatt egy vödör.120literes.
Mert van a felejtés.......persze volt akinek tényleg jó volt (amúgy igazából csak az első félévem volt szar a sittesek között utána "jó" dolgom volt) annak nem kellett felejteni, de mások elfelejtették a szopást és csak a haverság maradt meg belőle (ami szintén egy kamu, nincs ismerősöm aki akár csak 1 hét múlva is kereste volna bármely surranótársát inkább mindent és mindenkit pillanatok alatt elengedett).
Valójában elvesztegetett idő volt - de az ember 20 évesen nem erre gondolt... főképp, hogy akkor az volt a rendje... most holnaptól bevezetnék a 1,5 sorkatonaságot, lenne pislogás meg ajvékolás
Annál már nem asszem nyugdíjba Ő vonult
Én egy negyed vödörnyit azért kiráztam a 120 literes villany bojlerből - ez kb. 20 év termése volt de a fűtőszál mehetett vissza, annak semmi baja