Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont a belémverés miatt vagyok alkalmatlan a csicskalétre, lehet, hogy befogom a pofám ha épp vernek, de valahogy igyekeznék mindig betartani, ezek szerint ami neked igazi sereg az másnak csak semmirevaló komcsi-náci szarháziak gyülekezete. Az igazi seregben nem vernek senkibe semmit hanem tanítanak, okítanak igaz azokból nem lesz lefelé taposó szervilis csinovnyik.
Igazi hadseregben belédverték volna szerintem.
Ez mindent olvas,inyektort programoz,de meg kulcsot is tanit.

https://www.ebay.com/itm/Ancel...
Hogy mi szükség lenne rá? Te nem értesz semmit 2 hónapig szín részeg volna a bagázs Abban az időben akiket visszarántottak néhány hónapra mert hát volt olyan az iváson kívül nem nagyon csináltak mást
édesapámat 3-szor tapsolták vissza, bár Ő diploma után eleve tartalékos alhadnagyként indított. Tanár ember volt. Simán volt olyan, hogy egyszer csak jött a behívó, a bal felső sarkában szép piros fehér zöld zászlócskával aztán az iskolából irány 8 hónap jászberény Vitte, bemutatta az igazgatónak, Lacikám nekem meg küldtek egy ilyet Jól van Tibikém majd kihelyettesítünk arra a 8 hónapra Abban az időben ez így ment. Aztán 3-szor isvolt ez így. Főhadnagyként levonult a pályáról, majd 50 éves korában jött egy levél meg egy oklevél meg egy csillag, hogy megköszönik a hazának tett katonai szolgálatot 50 éves elmúlt így már nem behívható százados Úr. Aztán mellékletben felsorolták, hogy a málhazsákot a tartozékaival hol kell leadni Bufkalap, szimatszatyor, gázálarc, bakancs, m65-ös mintájú gyakorló 2 garnitútra, bőröv mikádó, nyári sapka, téli sapka kimenő ruházat, kanálgép, kulacs, csetres, pokróc, sátorlap és a többi papa egy kicsit izgult(na nem nagyon) mert az egész hóbelebancból már csak a málhazsák és a pokróc maradt meg a többit elkoptatta magán vadászatok közben Aztán végül jól nagyragyűrte a pokrócot azt belerakta a málhazsákba, fent elkötött, azt úgy adta le Vitt némi kézpénzt mert minden darab felszerelésnek volt külön ára egy táblázat szerint. végül is nem HTK-zták rá fogták a málhazsákot (ami valószínüleg könnyűnek bizonyulhatott) azt behajították a raktárba
Számodra nyilván nincs hisz eszedbe sem jutna bárkit is megvédeni szükség esetén (bár mivel tekintély tisztelet a semmire egyáltalán nincs bennem így vakon parancskövetésre alkalmatlan vagyok, de ha a parancsot értelmesnek tartom akkor követem).
én lettem volna a vápos nem a barátnőd kapta volna a rudat a hátsójába hanem te a gumibotot
Inkább arról beszélj hogy utána jártál már a dolgoknak hogy a tudatlanságodat csökkentsd a témában.mert úgy látom az észérvek elfogytak,tulajdonképpen nem is voltak.
amúgy (mint már sokszor leírtam) ez arra jó hogy egy 3 ezer forintos oxigén szenzort otthon kicserél az ember 3 ezerért és nem kell szervizbe vinni 20ért
bár az oxigén szenzor nem a legjobb példa mert 5ből 3 ember beletöri
de akkor egy légtömegmérő, főtengely jel stb
az elm lehet nem lát mindent, pl a toyotánál mindet mutat mint a computer mutatna(ha nincs benne)
de egy opcom (opel) klón mindent tud mint az igazi opcom, ugyanez igaz a vagcom-ra is (vw csoport)
rönót meg okos ember nem vesz, aztán nem kell olvasgatni

persze vannak olyan dolgok amit csak szakszerviz tud csinálni, de ennek jelentős részét egy átlag szerviz se tud megoldani
pl összetanítani a vw egységeit csere esetén
Azért megnézném azt az 5 évente két hónap emlékeztetőt.Ekkora egy baromságot,na meg aztán mi szükség volna rá?Még annyi se mint az első pár hónapnak.
Az a baj, hogy nem olvas ki mindent amit az igaziak azt meg végképp nem látják amit a titkolózósabb gyártók mint pl. a renault, suzuki (ki gondolná?) nem akar, hogy bárki lássa. Törölgetésre és gyártótól függően kisebb dolgokra jó, de csak arra.
Pár éve valóban, de úgy kb. 4-5 éve megindultak a fizuk felfelé és most egy normál közepesnek felelnek meg, de a támogatásokkal már több.
Nálunk akkoriban tilos volt saját autóval a környéken parkolni is, pár utcával arrébb tettük le mind.
ugyanazt tudja, hiszen az eredetiről van lemásolva
de
mivel nem minden verziót törik fel így nincs sűrű "frissítés" persze nem frissítés hanem új vásárlás lesz belőle
pl az enyém 2012ig jó, meg utána is aminek a motorkódja egyezik

ellenben a hoki elm 327 szinte mindent olvas, és töröl, de csak a sárgákat
ez arra jó hogy világít a lámpa rádugod, kiírja mi a hiba és megjavítod, többnyire valami érzékelő gond, ami pár ezer pénz de ez a szerviz körülmények között 20tól indul
Talán nem?Nép,mint fórumozók.Te is közöttük vagy.
Az kétségtelen, csak ettől még nem mehetnél nyugdíjba.
Ha elég lenne én már nyugdíjas lennék
Én még nem. Azért csak ért valamit az óvatosság, meg a maszk. Pedig a kollégák fele már átesett, rendes tünetekkel együtt, tehát tuti nem fals pozitívak voltak, így elvben én is elkaphattam volna kényelmesen.
Viszont keresztapám most van benn a kórházban COVID-al. 78éves, túlsúlyos, szívbeteg, magas vérnyomás, cukorbeteg, 39fokos lázzal. Nem kicsit aggódunk érte.
Még egy pár hetet kihúzza, meg is kapta volna az oltást.
“Is”
Te is az vagy.
Meszesgödör...
Engem nem zavart,ő sem.Senki nem zavar itt,ha van kedvem hangulatom,reagálok.Ha nincs,akkor nem.
Én is így láttam
Persze az igazat akkor sem bírták ,mint ahogy nálad ,vagy nálam sem !
Hazug kutya !
Nekem az is sok pénz.
Negyven évig már sajnos nem valószínű, hogy fogok élni.
Így is dolgozok a tűzoltóság mellett, az a kis 40 milla meg jól jönne akándékba