Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tudom hogy így működött,azért mert nem voltam még tudok róla dolgokat,ha nem is annyit mint aki volt.
Csak nem értem hogy lehet valamire azt mondani hogy de fasza volt mikor lényegébe mindenért segget kellett nyalni kőkeményen.Ja,fasza volt,de azért mindenki sírva fakadt ha nem kapott eltávot.
nem tudom hová valósi vagy
Nagyra és sokra. .....és eddig a legvadabb hibát az a két vizes művelte akik voltak és csak reménykedek, hogy amit nem látok ott nem kezdenek el engedni a kötések.
Nagykőrös Itt trónolok baxi a nagyalföld kellős közepén
Hát elég sokan beleálltak itt,nem?
Sztem amit felsoroltál, szakmák, azok közül a villany a legegyszerűbb... kis készség kell hozzá. Burkoláshoz, vakoláshoz-gletteléshez viszont gyakorlat, na azt nehezebb összeszedni annak, aki nem ezt csinálja.
Vízszerelést 5 rétegűvel, meg a lefolyókat még elbaxni sem lehet, annyira primitív meló - a vizesek mégis nagyra vannak
Arról nem is beszélve hogy mi pénz bele lett ölve értelmetlenül hogy a haszontalankodók ott recskázzanak. Azt hiszem bőven kihúzna minket a szarból az a pénz.
koszos csapvízbe
Ez igaz ellenben nem biztos, hogy kaptam volna 3 hónap szabit (főleg nem fizetettet), hogy elvégezzem a gyorstalpalókat a neten meg a melókat is.
mert így működött a rendszer De ha lettél volna tudnád
Hát az Alfához már közadakozásból kezdtük gyűjteni a lefolyótisztítót.
ez mit takar, hogy a nép haragja?
Mikor mi teszteltük a 3 motoros 600+ lovast, mentünk egy 20 km karikát, rendesen gyorsulgatva többx is. 4-en ültünk benne, az is számít, de nagyon ment - mikor visszaértünk, a tulaj egyből dugta is fel a töltőre
Egyébként mint autó, nagyon tré... volt ott pár szétszedve, töröttek, alvázak... volt egy X is - az egy alu kád, mint alváz, sarkaira 4 kerék felcsavarozva, hihetetlenül primitív.
nem tudom, csak a bogyó propagandájára válaszoltam
Semmi baja, csak fel kell tölteni a klímát
Ma pont összeakadtam nálunk egy navossal mikor katona téma előkerült a kollégák körében az aulában nagyjából azzal az általános felhanggal amilyenben itt is ahol a többiek hozsannázták, hogy fegyelem, tisztelet stb. míg én toltam a sunnyogásra, lopásra és csicskaságra tanító dumámat mire az ahogy elhaladt (jó nagy darab nem a kicsi lúzer forma) hátrafordulva mondta, hogy milyen semmire való elvesztegetett idő volt.........tehát azért másnak is lehet hasonló véleménye mint nekem.
Ha én pesten nekem holnap fel kellene szálnom egy ilyen tömegközlekedési csodára, hövőhét kedden még ott köröznék, mert fogalmam sem volna hol kel le fel szállni, úgyhogy marad az ótó
Nekem is laknak rokonaim Csongrádon és Szentesen.Nem igazán ismerik a vízkövet,pedig az egyik rokon víz és fűtés szerelő.
Szájernál lehet jelentkezni
hát nézd meg a listát ki következik a sorban a családból Aztán az örökségből nyugodtan csinálj egy medencét. Nem kell bele víz , csak rakdt bele a hintaágyat legalább szélvédett helyen lesz
Látod? Ezért jó ha alapból mindenhez IS értesz, mert akkor már nem ér meglepetésként
Villanyból papírom is van, a többihez meg elég okos vagyok anélkül is
Ott, ahol legződebb, Csongrád megyében... annyira lágy, hogy hiába próbálom felvenni, szinte kifolyik a kezeim közül Nálunk nincs vízkő probléma sehol a lakásban.
DE MI FOLYIK OTT GYÖNGYÖSÖN?
Nem is alföldi vagy.Nem?
ott meg zsilip