Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen-igen.
Szerencsére én már ismerem azt, hogy cipőt a cipőboltból.
Az hagyján de néztem hogy van olyan ásványvíz ami sör árban van
Így inkább iszom sört
Nekünk is elegünk lett abból hogy egy héten 15-20petpalack megy a kukába. Mióta 20-as kannában hozom a forrásvizet azóta a kuka félig van. És furcsa de a víznek nincs íze, áttetsző a csapvízzel ellentétben ami rendesen barna.
nincs 100 pénz egy ilyen ablak
ha már volt egy bent simán lehet cserélni ott a helye
na az ilyen rablók miatt értek mindenhez is
Tőlünk most ment el a tetőablakos, négy Velux ablak csere a belső helyreállítás nélkül 600+ ezer.
Azért vagyok ma itthon, hogy a srác megnézhesse árajánlat előtt, kicsit elszomorodtam. Persze tudtam előre az összeget, de amikor így idegen közli veled, az jobban fáj.
Biztos vagyok abban, hogy belőled csak a megbántottság beszél. Hogy ezt az irigység okozza vagy valami más, azt nem tudom.
Azt látom, hogy te a kivételekből szeretnél általánosítani.
Nem lehet, de nem is érdemes eltagadni a tényeket, mert bizony ezek megtörténtek.
Pár kérdés azonban felmerül bennem, hogy te tudsz-e olyan időt vagy rendszert mondani, ahol ez nem így volt? A saját ember helyzetbe hozása nekem amúgy nem minden esetben visszás, ha RÁM van bízva az irányítás, én bizony szeretnék olyan embereket a kulcspozíciókban látni, akikben megbízok.
Mielőtt leírod, nem, nem egy cipész havert az atomreaktor közelében. Végzettség nélküli, de jó párttagot sem miniszternek. Ebben is vannak szélsőségek, de azok általában soha nem vezetnek jóra.
én nagyon haragszom az ásványvízre
az egyik leginkább környezet szennyező dolog
Mi is ásványvizet iszunk.
Amikor beépíttettem rendszerbe a vízlágyítót, akkor is ásványvizet ittunk.
Én kimondottan a víz keménysége miatt döntöttem mellette.
A vízkő elpusztít mindent.
ami leül azt simán kiszedi a szenes, sógoréknak van 4-5 ezer a belevaló cucc évente kell cserélni
arzén elméletileg már nincs, mondjuk ez átbaszás is volt
nitrit inkább a tanyasi vizekben van, felénk 60 méter körül iható víz van
a 20-30 körüli kutakban még előfordul nitrát, meg van jó sok vas
de a vasra meg a mocsár szagra egy egyszerű betét is elég
pl
http://www.vitalnet.hu/fccfe-v...
nálunk is volt gond aztán valamit basztak vele és azóta jó
állítólag kitakarították a csöveket valaki távirányítású cuccal
az a fura hogy velünk párhuzamos utcán volt csőtörés és nálunk is homokos lett a víz
pedig vissza felé nem folyhat 300 métert az elosztóig
de mégis
A legtöbben úgyis a PET palackos vizet isszák... többek közt én is, mert az bubis, és én azt szeretem. Csapvízből szódát csinálgatni már 2021-ben nyűgös... de ha épp a csap mellet szomjazok meg, jöhet a sima csapvíz is, nálunk jó.
Ja, hát az alföldön nem nagyon ismerik a bojler vízkövezést.
Igyad
Ez lett, ennyit akkor is megér ha 1 év múlva megy a kukába az egész. Csehországból 4-10 nap, pont mint a csapom.

https://www.aliexpress.com/ite...
Simán leráznak hogy az csak érzékszervi csalódás, a víz minősége megfelelő
Azért elég sok településen van arzénes, nitrátos vagy más szempontból nem megfelelő víz. Arra jó megoldás, de tényleg nem kell mindenhol.
Régebbi házakban előfordul.
És bár ólom mérgezést jellemzően nem kapsz tőle, de azért kimutatható.
Az is igaz, hogy a vízvezeték hálózatba ez nem jut be.
Facebookon heti szinten megy a kurvaanyázás. Ki is adtak egy “közleményt” facebookon természetesen, hogy tudják, elszíneződött a víz, már nem emlékszem miből túl sok van. Kérjük megértésüket.
Fura mert az elején csak csütörtökön volt, most már minden nap.
Én szerencsére nem iszom, csak főzéshez az meg talán nem olyan para.
Próbáltam képet csinálni de nem adja vissza, egy fehér bögrében szemmel jól látható hogy sárga de a képen nem.
be kell jelenteni mint hiba
gondolom ez nem csak egyéni gond
addig kell basztatnibamíg nem lesz jó
de a sárga rozsdás vizet meg lehet szűrni olcsóbban is
amugy az is leül a kancsó aljára
Nyilván.......
Áá nem is gondoltam komolyan hisz honnan is tudhatnám..........elvtárs.
de csak a tűzcsapból
Viszont szénszag lesz, próbáltam, egy vászonzsákba tettem a konyhába vagy 15kg. kiváló 7000kcal.-ás orosz szenet és az igaz, hogy zon kívül semmilyen más szagot nem éreztünk.