Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez valóban elhagyta már az új színét Egy dukkó elfér rajta
Ennek remélhetőleg buktavári lesz a vége bárki is hozza meg a döntést.
én csak 1 csokit adnék neki egy kiolvasásért Abból is olyan kicsi félét
Igen, de azért ez már 10C. Az már elég durva.
Van ilyen persze, a Priusban is, de az elég kicsi akku, pocsék energia sűrűséggel.
Ez meg nagy energia sűrűségű, és nagy a teljesítményű is.
A régebbi ModelS-ben az akku volt a korlátozó tényező, illetve kb. minden villanyautónál látszik, hogy az autó teljesítménye az akku méretétől függ leginkább.

Ennek következtében 250kW-al tölthető is sokáig, vagyis 1250km/h a töltési sebessége, ami 4.8perc alatt tölt be 100km-et....túdom tudom, nem 5perc alatt 1000km még mindig...csupa szar az egész fos
oda,hogy kell jelentkezni mert én mennék már szívesen
A nap kérdése: "akkor most leszopta, vagy nem szopta le?!" Mert nem mindegy!

https://index.hu/kulfold/2021/...
https://index.hu/kulfold/2021/...
meg az legalább hamarabb is meglátszik rajtad
Neeee!
nem a faxt nem. ha hazaérek és gondolod teszek képet.
Nekem sajnos időm nem volt rá, hogy kísérletezgessek magamnak, az össz melódíj lehetett 2,7-3 milla, tény, hogy sok pénz (nekem főleg), de hirtelen meg kellett volna tanulnom a vizes, villany, kőmíjes, burkoló, festő és ács szakmákat mindezt úgy, hogy júniusban még azt sem tudtam, hogy költözünk és karácsonyra kész legyen. Ha lett volna 1-2 évem a költözésre akkor lehet, hogy pár dolognak nekiállok, de az igazi szakmunkának ami életveszélyes (villany) akkor sem. Igaz sok hibát találtunk, de együtt élhetőeket ha csak a víz el nem enged a falban mert azzal nehéz együtt élni.
hát én sem iszom sőt fürdeni sem fürdök így engem nem érdekel milyen a víz
A Bugatti Veyron is sokat fogyaszt ha padlózod....meg akkor is amikor nem
Ez sem 340-el fog elmenni 1000km-ert.
Eleve azért raktak bele ekkora akkut, hogy legyen miből gyorsulgatni.
Amúgy szerintem olyan 150kWh akku lesz benne. Ezzel ~750km-re lesz képes autópálya tempóval.

A motorok asszem 30 másodpercig bírják a full teljesítményt. De 2 másodperc alatt van 100-on 9 másodperc a negyed mérföld.
Egyenletes 340km/h-hoz meg már nem kell 1000LE.
Ez is a villanymotor előnye, hogy jelentősen túl lehet terhelni rövid ideig.
A korai ModelS-ek nem nagyon bírták a pályázást, de már a Model3-asokkal sem volt gond. Azoknak már sokkal jobb volt a hűtése.
Ezt meg direkt a Nürburgringen tesztelték, szóval nem hiszem hogy probléma lesz.
hol lax te,hogy lágy vizetek van. Jó esetben a hegységi karsztvizek Ezen a térképen jelöli a keménység szerint. Érdekes mert abban a zónában lakom ahol van az a nagyobbacska ződ fót oszt mégis 14-15-ös vizünk van
Félévesen,zseni voltam akkoris.
Áhh,megtanítottak kezet mosni amint tudtam járni.
Ok, bocs.
Nem az volt hogy milyen fasza volt a katonaság?Akkor miért kellett nyalni a segget hogy eltávot kapjatok?
Fura egy dolog ez.
az ólom szerintem az soha az életbe nem tűnik el
te már mindenkinek a lelkivilágába belemásztál de velem emberedre akadtál engem nem tudsz lerázni
hát nálunk ez úgy működött, hogy az öreg írnok kiválasztotta a kopasz írnokot maga mellé, nyilván a századparancsnokkal egyetértve . Az a briganti egy külön kaszt volt a havi 30 napos kajakijelentésük meg minden hétvégi elvtávjuk az alap volt. A lényeg,hogy mindenki szeretett jóba lenni az írnokkal, mert senki nem szerette volna, ha a hétvégi eltávos katonakönyv beszorul a páncélszekrény alá
Ki kell menni akkor a háziorvosnak oltani... de perc pontosan, időpontra... ha több ilyen esik egy napra - nem is tudom, hogy képzelték ezt... meg aztán egyeztess időpontot egy tanyasi 90 évessel... fele már vegetatív
Az nem ügy, az akku elég jól terhelhető... inkább az az érdekes, hogy kell bele egy 1 MW teljesítményű vezérlő az meg nem semmi power elektronyika
csak okos garázsa van télen hűt nyáron fűt
Az az érdekes, hogy az a legegyszerűbb motor... fél méterről nézegettem az S hajtását (kiszerelve) nem nagy, nem láttam, hol van benne az a sokszáz LE - aztán mikor beültünk a másikba, mégis ott volt
...de ez a tekla is úgy lesz 1000, mint az S 600... pár pillanatig, túlterhelve, és aztán 5 perc szünetet kapcsol az elektronyika de mind1, a katalógusban jól mutat. A matek se adná ki a hatótávot: 750 kW teljesítménnyel negyed óráig se tudna menni 200 kWh pakkal