Igen, de azért ez már 10C. Az már elég durva.
Van ilyen persze, a Priusban is, de az elég kicsi akku, pocsék energia sűrűséggel.
Ez meg nagy energia sűrűségű, és nagy a teljesítményű is.
A régebbi ModelS-ben az akku volt a korlátozó tényező, illetve kb. minden villanyautónál látszik, hogy az autó teljesítménye az akku méretétől függ leginkább.
Ennek következtében 250kW-al tölthető is sokáig, vagyis 1250km/h a töltési sebessége, ami 4.8perc alatt tölt be 100km-et....túdom tudom, nem 5perc alatt 1000km még mindig...csupa szar az egész fos
Nekem sajnos időm nem volt rá, hogy kísérletezgessek magamnak, az össz melódíj lehetett 2,7-3 milla, tény, hogy sok pénz (nekem főleg), de hirtelen meg kellett volna tanulnom a vizes, villany, kőmíjes, burkoló, festő és ács szakmákat mindezt úgy, hogy júniusban még azt sem tudtam, hogy költözünk és karácsonyra kész legyen. Ha lett volna 1-2 évem a költözésre akkor lehet, hogy pár dolognak nekiállok, de az igazi szakmunkának ami életveszélyes (villany) akkor sem. Igaz sok hibát találtunk, de együtt élhetőeket ha csak a víz el nem enged a falban mert azzal nehéz együtt élni.
A Bugatti Veyron is sokat fogyaszt ha padlózod....meg akkor is amikor nem
Ez sem 340-el fog elmenni 1000km-ert.
Eleve azért raktak bele ekkora akkut, hogy legyen miből gyorsulgatni.
Amúgy szerintem olyan 150kWh akku lesz benne. Ezzel ~750km-re lesz képes autópálya tempóval.
A motorok asszem 30 másodpercig bírják a full teljesítményt. De 2 másodperc alatt van 100-on 9 másodperc a negyed mérföld.
Egyenletes 340km/h-hoz meg már nem kell 1000LE.
Ez is a villanymotor előnye, hogy jelentősen túl lehet terhelni rövid ideig.
A korai ModelS-ek nem nagyon bírták a pályázást, de már a Model3-asokkal sem volt gond. Azoknak már sokkal jobb volt a hűtése.
Ezt meg direkt a Nürburgringen tesztelték, szóval nem hiszem hogy probléma lesz.
hol lax te,hogy lágy vizetek van. Jó esetben a hegységi karsztvizek Ezen a térképen jelöli a keménység szerint. Érdekes mert abban a zónában lakom ahol van az a nagyobbacska ződ fót oszt mégis 14-15-ös vizünk van
hát nálunk ez úgy működött, hogy az öreg írnok kiválasztotta a kopasz írnokot maga mellé, nyilván a századparancsnokkal egyetértve . Az a briganti egy külön kaszt volt a havi 30 napos kajakijelentésük meg minden hétvégi elvtávjuk az alap volt. A lényeg,hogy mindenki szeretett jóba lenni az írnokkal, mert senki nem szerette volna, ha a hétvégi eltávos katonakönyv beszorul a páncélszekrény alá
Ki kell menni akkor a háziorvosnak oltani... de perc pontosan, időpontra... ha több ilyen esik egy napra - nem is tudom, hogy képzelték ezt... meg aztán egyeztess időpontot egy tanyasi 90 évessel... fele már vegetatív
Az az érdekes, hogy az a legegyszerűbb motor... fél méterről nézegettem az S hajtását (kiszerelve) nem nagy, nem láttam, hol van benne az a sokszáz LE - aztán mikor beültünk a másikba, mégis ott volt
...de ez a tekla is úgy lesz 1000, mint az S 600... pár pillanatig, túlterhelve, és aztán 5 perc szünetet kapcsol az elektronyika de mind1, a katalógusban jól mutat. A matek se adná ki a hatótávot: 750 kW teljesítménnyel negyed óráig se tudna menni 200 kWh pakkal
Van ilyen persze, a Priusban is, de az elég kicsi akku, pocsék energia sűrűséggel.
Ez meg nagy energia sűrűségű, és nagy a teljesítményű is.
A régebbi ModelS-ben az akku volt a korlátozó tényező, illetve kb. minden villanyautónál látszik, hogy az autó teljesítménye az akku méretétől függ leginkább.
Ennek következtében 250kW-al tölthető is sokáig, vagyis 1250km/h a töltési sebessége, ami 4.8perc alatt tölt be 100km-et....túdom tudom, nem 5perc alatt 1000km még mindig...csupa szar az egész fos
https://index.hu/kulfold/2021/...
https://index.hu/kulfold/2021/...
Ez sem 340-el fog elmenni 1000km-ert.
Eleve azért raktak bele ekkora akkut, hogy legyen miből gyorsulgatni.
Amúgy szerintem olyan 150kWh akku lesz benne. Ezzel ~750km-re lesz képes autópálya tempóval.
A motorok asszem 30 másodpercig bírják a full teljesítményt. De 2 másodperc alatt van 100-on 9 másodperc a negyed mérföld.
Egyenletes 340km/h-hoz meg már nem kell 1000LE.
Ez is a villanymotor előnye, hogy jelentősen túl lehet terhelni rövid ideig.
A korai ModelS-ek nem nagyon bírták a pályázást, de már a Model3-asokkal sem volt gond. Azoknak már sokkal jobb volt a hűtése.
Ezt meg direkt a Nürburgringen tesztelték, szóval nem hiszem hogy probléma lesz.
Fura egy dolog ez.
...de ez a tekla is úgy lesz 1000, mint az S 600... pár pillanatig, túlterhelve, és aztán 5 perc szünetet kapcsol az elektronyika