Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anno a nők szemében aki nem volt katona ,az nem volt férfi !
Ennyi !
ez jó volt...
de nem így történt.... tudom fáj ez egy bölcsésznek... máshogy is lehetett élni “gyerekként” is...
mindíg volt csajod Felváltva, hol a jobb, hol a balkezed
Aztán rájöttél, ha bal kézzel csinálod és fordítva akkor az majdnem olyan mintha más csinálná
Igen ?
Akkora férfi voltál hogy volt több csajod is egyszerre ?
Meg te voltál aki tudta mi az élet ?
Érdekes...
Akkor miért fostál be a katonaságtól és szoptad le az öreg dokibácsit ,hogy ne vigyenek el hmmm?
Te nagy férfi !
Vagy ennek a nagy kemény csajozógépnek ágybavizelési gondjai voltak talán ?
Áááá...megvaaan....székletvisszatartási problémák inkább ,a 11 év hosszú idő Kaszanova
kolesz tökölön
Csicskák az ilyenek voltak mint te.... néprajz?
Se duci, se szemüveges, se szeplős nem voltam soha visszahúzódó és rossz tanulmányi eredményű meg pláne mondjuk te ezt nem tudhatod, mert téged akkor is csicskaztattak
Mindig volt csajom, többször több is
Fogalmad nem volt akkor sem az életről, akkor is csak háttal álltál neki
A szülei is eltakarították otthonról a picsába ,mert szégyent hozott rájuk !
Mondjuk egy fogyatékos gyerekre senki sem büszke...
11 év kolesz ?
Nem intézeti vagy te ?
De kit érdekel hogy ti visszaolvastok e vagy nem ?
Amúgy is nektek ez megerőltető feladat ,nem várjuk el tőletek !
most is az vagy
A lányok már akkor sem kedveltek téged szemüveges, szerény visszahúzódó voltál, kicsit duci szeplős gyerek A tanulmányiban gyenge. Barátaid nem voltak, lányokra meg rá sem mertél nézni és azóta nem változtál
Nem baj.... nem kell visszaolvasnom, mégsem maradok le semmiről
11 évet húztam le kollégiumban.... az ilyenek, mint te, ott is kutyák voltak A kollégium legalább koedukált volt, voltak jó csajok, a katonaságnál meg te voltál a csaj...
Nem vonultam be, mert nekem mar nem hiányzott. Sosem voltam csicska....
Agyfasz hogy tudnak ennyit plezyizni róla,mint a vénasszonyok.
Az mondanám, hogy szállj be de te ágyúcső takarítónak is alkalmatlan voltál kaptál egy nagy I-t az egészségügyire így nincs mit mondanod sem
Hát kíváncsiságból ránéztem a mepszen találtam egy 10 felvételt. Még ott állt az 1-es torony mellette a kapu volt az alkalmi szabadságunk színtere De sokat jártunk ott ki stikába éjszaka a környékbeli kocsmákba
Még mindig a ki szopott többet a katonasagban téma van?
Az még a szép kor volt Benzinnel mi is mindig sefteltünk az ellátóknál. Autóval én csak akkor mentem, ha valamit ki kellett "menekíteni a laktanyából" A legdurvábban feltűnő az volt, amikor a BTR takaróponyvát loptuk, a kombivarburga alig bírtuk betenni aztán valamiért azon éjszaka haza sem vihettem, mondom a cucc megvan mi a lófaszt csináljunk 5 km-eről látszik, hogy valami katonai cucc van a verdába Aztán kitaláltuk, hogy álljak át a tiszti parkolóba ahol a hadosztályparancsnokok civíl autói álltak, ott senki nem fog rákérdezni, kié az autó és mi van benne és úgy is volt Nálunk a dobizás nem volt nagy mutatvány nem kellett kerítést mászni, hiszen mi adtuk az őrséget saját bakatársunk engedett ki meg be az 1-es toronynál amikor én voltam az őr akkor én tettem ugyan ezt. A hétvége volt forgalmasabb nem is szerettem akkor őrséget adni az egyesnél, a sok részeg állatot húzni vonni kellett a kapunál meg mondani,hogy ne óbégassanak má mer meghallja az üti
Szégyen vagy...egy semmirevaló selejt !
Kit érdekelsz te buta paraszt ?
88-89, és 22 voltam. Előtte már dolgoztam bő 2 évet, úgyhogy tudtam venni egy keze-lába ki öreg Ladát a civil tiltott volt, írtam... de ez nem zavart, legtöbbx könyvem se volt...
Mikor elejtettem bent, hogy megyek este Pécsre, reggel meg vissza, mindig voltak páran, akik licitáltak, kit vigyek el úgyhogy az utam mindig ki volt fizetve, + a benzint bentről loptam őrség alatt
mondjuk téged nehéz überelnem
hát már,hogy ne szopattak volna Mindanyiunkat, de hát erről szólt az első időszak Amikor a nyírségi öreg vezényeltek megérkeztek akkor kezdődött az igazán rossz világ Takaródó után mindíg felrugdostak az ágyból bennünket, m3-as beultrázás, surranó bagarolozás, stokirahajtogatás, fekvőtámaszok, csúszás mászás az ágy alatt lehetne hosszasan sorolni a megaláztatásokat Volt olyan aki befordult egy két gyengébb ilyen blődifélék. Volt akit lekerült a gyengyuszra idegi alapon később le is szerelték, mert megmakkant Kb. 1 hónap az alapkiképzés ideje volt ilyen gáz. Ki kellett bírni oszt kész.
Dehogynem.
azvagyok