Látod látod... nem ismersz....
Sosem voltam jóképű gyerek, de mindig nagyon jó csak sok voltak... én sem értettem... biztos az elbűvölő személyiségem
Katonának pedig nem alkalmatlan voltam, csak nem érdekelt, így nem vonultam be.... 3x is besoroztak... a harmadiknál mondtam, hogy az menjen oda, akinek három anyja van....
Nem kötök én beléd ,csak hát...az írásod alapján ha becsukom a szemem ,egy izmos ,jóképű ,sármos pasi vagy ,aki a nők álma .
Erre Budapesten egy Kymcoval tolod ,ami nem igazán férfias dolog valljuk be !
De ha látnálak egy képen ,szerintem hánynék !
Bár hogy katonának is alkalmatlan voltál ,az sokat elárul !
Firef@sz legalább próbálkozott ,de az is csak a levélhordásig jutott
Nem rossz kis városi közlekedő ez műszakilag is rendben van, soha semmi baja nem volt.... teljesen élhető robogó a városban.... és nem képvisel nagy értéket, ha történik vele valami nem kap az ember infarktust
Imádok itt lenni...ennyi elbaszott és szerencsétlen férfi egy helyen nincs máshol !
De a legviccesebb az ,hogy itt lehetnek valakik azt hiszik...de neeeeeem
Az a durva hogy még itt sem
Nem tudsz belém kötni, én meg nem allok bele a trollkodasba... arra itt vannak mások
Az a Kymco csak városi használati tárgy, de sajnos mar nincs használatban 1,5 éve.... kap egy szervizt és eladom, mert mar nem járok vele..... mondjuk így is sokkal többért megy el, mint amennyiért vettem...
Most nézem...
Ez a nagy férfi aki után epekedtek a nők ,egy szaros Kymco motorral járkál ?
Na ez a vicces te szerencsétlen !
Ide való vagy...megnyugodtam Kaszanova Kymcoval
Sosem voltam jóképű gyerek, de mindig nagyon jó csak sok voltak... én sem értettem... biztos az elbűvölő személyiségem
Katonának pedig nem alkalmatlan voltam, csak nem érdekelt, így nem vonultam be....
Engedd el légyszíves ,ne égesd magad...
Kymcos Kaszanova
Erre Budapesten egy Kymcoval tolod ,ami nem igazán férfias dolog valljuk be !
De ha látnálak egy képen ,szerintem hánynék !
Bár hogy katonának is alkalmatlan voltál ,az sokat elárul !
Firef@sz legalább próbálkozott ,de az is csak a levélhordásig jutott
Vagy vegyenek ők is és hárman tudtok konvojban csajozni...vagy pasizni
De a legviccesebb az ,hogy itt lehetnek valakik azt hiszik...de neeeeeem
Az a durva hogy még itt sem
Az a Kymco csak városi használati tárgy, de sajnos mar nincs használatban 1,5 éve.... kap egy szervizt és eladom, mert mar nem járok vele..... mondjuk így is sokkal többért megy el, mint amennyiért vettem...
Ez a nagy férfi aki után epekedtek a nők ,egy szaros Kymco motorral járkál ?
Na ez a vicces te szerencsétlen !
Ide való vagy...megnyugodtam Kaszanova Kymcoval
Vagy csak simán te is buzi vagy ,mert férfi az nem !