Na látod, ezt kisvárosban nem lehet. Itt ha ellent mondasz, leírod magad... erre számtalan példa van itt helyben, látom... komoly karrierek csúsztak már itt le a WC-n, mert az illető nem úgy viselkedett, hogy az országos (de városunk beli) fidesz hatalmasság feleségének tetszen....
ha megnézed jobban van traktor piros és fekete rendszámmal
a piros rendszámos a lassú jármű a fekete a mezőgazdasági vontató
piroshoz jó a b jogsi, de a feketéhez már nem
Én a pécsibe megyek ki néha, mikor épp ott vagyok. Hát ott is micsoda arcok vannak mondjuk, nem túl bonyolultak A használt cikkes meg a régiséges részt szeretem, ott el szoktam böngészni... múltkor pl. 4 db 27-32 közti CroVa fejet vettem, 1000-ért boltban darabja is 3. Ritkán kell, de akkor nagyon.. de vettem már baltát, csákányt, ilyen párszáz forintokért.
A büfé sort messzi kerülöm, ott csoportosul az igénytelenség ott ülnek a büdös ételszagban az előzőek szemete közt, és tömik a dzsuva kaját olcsó műanyag poharas sörrel - látni se bírom
Így lehet 20 éve csinálni.... a becsületem nem eladó és ez mindig kifizetodik hosszú távon persze kaptam jó ajánlatokat, de pl az egyik feltétele az volt, hogy be kell lepni az 5. kerületi fityilitászba..... mondtam, kosz nem....
Értem miért ment tönkre a boltod nem érdekel mit hiszel.... nem érted, mert nem csinálod.... én kicsiben jatszom.... a nagy fejűek meg jönnek-mennek, csak azok állandóak, akik csinálnak is valamit
Persze, hogy ismered... másképp miből gyűjtenél béjemvét? Igazából ezt az "én független vagyok" dumát se hiszem el, mert az kvázi lehetetlen... Ha az egyik csapattal jó üzleteket kötsz, akkor a másik már csak EMIATT nem veled fog ilyen a magyar politika... persze ha tejelsz és simulsz mind2 oldalra, úgy lehet
"Miért lehet szerintetek az, hogy ilyenkor összegyűlik az összes degenerált...stb." - hát mert azok járnak oda vasárnap reggeli programként de nem szólhatsz egy szót sem, mert te is kimentél
régen ez a büntetésvégrehajtásban is így ment. Amikor pelikán elvtársnak meg kellett volna tanulni a terhelő vallomást, véletlenül az ítéletet nyomták a kezébe
De hát a lónak is 4 lába van...
ilyen van? Én még abban a rendszerben szocializálódtam, hogy ha bementem egy boltba ami rá volt írva az annyiba került
Tavaly vettem, egy sütőt mondjuk olcsóbban a praktikerből. Az egyik albiba kellett és kiállítási darab volt. 60 cm-is volt nem is volt másik 60 cm-is. Hiányzott egy két gomb róla, meg az égőfejek,meg az oldala egy picit karcos volt. Nos a másik kiállítási darabról összeböngészhettem a gombokat, meg az égőfejeket végül is a 2-ből lett 1 jó sütő. Az oldala, meg, hogy karcos volt az mindegy ment be a konyhabútorba tehát nem látszik. Erre kaptam összesen 15%-k kedvezményt
Én nem csinálok kiirast, tehát én nem szabok senkire semmit Szted a politikusok cégei vagy közel álló cégek, hogy nyernek a kozbeszen mindig? Verseny mi? Az olyan ritka mint a fehér holló A legjobb a meghívásos, azt hívnak meg, akit akarnak....
Amiben én részt veszek, abban nyugodt lehetsz, hogy a végtelenségig tisztességes.
Igaz, ez néha szarul sül el, mert amikor kibontottam (valamikor egyszer) az eredményeket, láttam, hogy a pályázó elkúrta az ajánlatát, mert rosszul töltötte ki az excel táblázatot, és a darabszámhoz is azt írta be amit az egységárhoz, így a mondjuk 100 db. polcelem 100*100 forintba került volna és nem 100*1990 forintba.
Persze vagy szólok, vagy ő lesz a nyertes, amitől nyilván visszalép akkor, amikor kihirdetjük az eredményt és ilyenkor automatikusan a második nyer. na ezt megelőztük, hogy eleve a második nyert nyilvánvaló hiba miatt.
De én a határidő napján mindig felhívom a pályázókat, hogy MA van a határidő, és van-e gond, tudok-e segíteni.
A munkahelynél is így voltam, egyszer szóltam, hogy van lehetőség, nem élt vele a megbeszélt időpontban történő megbeszélésre, az életben nem szólok neki többet. szereztünk volna munkát a közfogisnak, ő sem akar dolgozni, jó neki a nettő 56 ezer amiért elteng-leng, neki sem segítek az életben soha többé. Így legalábbis nem.
a piros rendszámos a lassú jármű a fekete a mezőgazdasági vontató
piroshoz jó a b jogsi, de a feketéhez már nem
A büfé sort messzi kerülöm, ott csoportosul az igénytelenség
De hát a lónak is 4 lába van...
Tavaly vettem, egy sütőt mondjuk olcsóbban a praktikerből. Az egyik albiba kellett
Igaz, ez néha szarul sül el, mert amikor kibontottam (valamikor egyszer) az eredményeket, láttam, hogy a pályázó elkúrta az ajánlatát, mert rosszul töltötte ki az excel táblázatot, és a darabszámhoz is azt írta be amit az egységárhoz, így a mondjuk 100 db. polcelem 100*100 forintba került volna és nem 100*1990 forintba.
Persze vagy szólok, vagy ő lesz a nyertes, amitől nyilván visszalép akkor, amikor kihirdetjük az eredményt és ilyenkor automatikusan a második nyer. na ezt megelőztük, hogy eleve a második nyert nyilvánvaló hiba miatt.
De én a határidő napján mindig felhívom a pályázókat, hogy MA van a határidő, és van-e gond, tudok-e segíteni.
A munkahelynél is így voltam, egyszer szóltam, hogy van lehetőség, nem élt vele a megbeszélt időpontban történő megbeszélésre, az életben nem szólok neki többet. szereztünk volna munkát a közfogisnak, ő sem akar dolgozni, jó neki a nettő 56 ezer amiért elteng-leng, neki sem segítek az életben soha többé. Így legalábbis nem.
http://youtu.be/Xz-Poxu4PzE