Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haver megvette pár éve a 2005-ös pd Passátot, akkor rálocsolt 300-at (kettőstömegű, vezérlés, pár gömbfej) Most megint hordja a Bárdiba a pénzt, szervó szarakszik, de a szíjtárcsák is cserések, meg a feszítő, de most akkor a generátor szabadonfutója is... szerencse, hogy ilyen öreg szarokhoz már minden filléres (20 volt a szervó pl.) de akkor is foglalkozós, mert mindent ő csinál otthon. Ha szerelőhöz vitte volna, 150 most is ráugrik.
150-et nem költöttem javításra a 2 db BMW-re eddig együtt (na jó, az új nem számít, az garis is, de mingyá' jön Zoli, hogy azt is kifizettem és igaza is lesz )
Ja, van egy 3. BMW-m is, az 2 hengeres abban már kellett kerékcsapágyat meg főtengó jeladót cserélni, ezekre is elment vagy 20 ezer 4 év alatt...
Ingyen kapom az olajat.
Na de Te is mit közekedsz egy astrából ? olajkályha baszod, olyan mint egy 2t, tankolásonként kér legalább 1liter olajat
Az sem egy megbízható darab. Mit is várunk, még az 1.9pédém is elromlott, kilyukadt a rezoncsövem és bejön a büdös az utastérbe

És hogy feltegyem az i-re a pontot, kettő darab 2.2-es dízel Honda is hengerfejes lett, megérett a világ a pusztulásta
Nem fognak beszarni, sokkal hamarabb kitiltják őket a közutakról.....
Tudod Bogyó az a baj, amire ezek a dízelek beszarnak, a benzinesed már megeszi a világ összes olaját
De hát az dízel bammeg, hadd égjen!
Ajajj vicces, de szinte mindegyiknek gyenge pontja a szívócső, az egyiknek így a másiknak úgy. Az M-es nem szar. De el kell ismerni ha baja van. Az N-esnek a szívosor a legkisebb probléma a szar lánc mellett.
Tehát a vakcina mellékhatása: tudatvesztés. Máskülönben miért szédült volna be hozzád?
Jah,es ma volt benn egy néni,ma kapta meg a 2. Pfizer oltast.
Meg el.
Nekem meg a motornal is
Van az. Mindig elkérik akárhányszor megjelenek a közelezökön
Sehol. Biztonsági okokbol. Max üvegen nézheted ha olyan a szerviz és rálátsz az autora.
Nem,kifizeted egyben,vagy ahogy bogyo darabonkent.
Azert alkalomadtan nezesd meg az asztmánal oregebb ótónak a hatso futomuvet.A bekoteseknel a repedeseket.
Meg a rozsdat a muanyag alatt.
Hamar annyira nem kell ra fizetni.
A pipi is aszitte nincs gond a masterral,azt megis pözso lett belole 6 millaert,es er 4 et.a tobbi az ingyenszervíz. és
Nem szoktál te ennyire hüjje lenni, nem tom, most mért csinálod...
2006-os az autó, itt áll az udvarban. 230 ekm van benne, egy és 1 éves kora óta nálam van. Nem, nem szakadt le a szelep, nem szakadt ki a futómű, nem égett le... most járt le a müszi decemberben, elviszem a 7en. Megadják, hibátlan az autó. Nem nagyon használom, mert megvan helyette az új, sztem valamelyik gyerek megkapja, vagy eladom, és az árát szétosztom köztük (igazából ezt tavaly kellett volna, de a kovid miatt megállt minden, nem is foglalkoztunk ezzel. Elvan a garázsban, kevesebbet már nem ér most se, mint tavaly.)

Költség mentes. Amit visszahívásban csinálnának, az is az lenne (nekem nem kellett ezt igénybe vennem) Az új meg Service Inclusívos. Az is költség mentes. Nem olyan bonyolult ez...
Nem mindenki lehet a sw.biznisz donja ingyen szifonnal.
Mé van már olyan?
ma voltam az okmányirodában, már az is vicces hogy 3 hétre kaptam időpontot, annak tükrében hogy mindenki teng-leng(2 ember volt bent kb 6-7 ügyintézőre)
fél óránként 1db gépjármű ügyintézés volt, nekem kb 10 percig tartott a forgalmi csere, utána 20perc vakarózás
de nem ez a lényeg, ott volt egy muki ilyen 50+-os aztán nem mehetett be a másik 10 percre gépjármű kivonást intézni
ami vicces, hogy időpontot nem adnak az okmányirodában mert gépjármű ügy csak ügyfél kapun keresztül foglalható időpontos, az embernek meg se kapu se pc se semmi nem volt
de annyira elfoglalt mindenki hogy leszarják az ügyfeleket, a mukit meg elküldték valami családsegítő féle szervezethez időpontot foglaltatni
Engedd el milyen autójuk is van? Aham....
várd már meg azt a 4-5 évet amíg befejezed azt utána dumájjá
Addig én már az elektromost proeszt nyüstölöm
Nagysagrendel tullőttel.
ez sacc de ilyenbe gonolkodj nagyságrendileg
Huhh,összeszámoltad?
Kizárt,én se tettem,te meg kizárt hogy el tudj addig számolni.
Namostkkor hibáótlanköltségmenteselpusztíthatatlan,vagy van visszahívás és fizetnikell az orvosásért?
Olyanvagy mint tasibácsi a gyári gixxerrel amiben csak égőt cseréltek 240e km alatt,utána meg kiderül hogy legalább 5 blokk,8 idomkészlet,és a sorozatos törések miatt a váz is kisebb mint a gyári anyit polírozták.
Amúgy utánaolvasgattam az N-es váltotta az M-est,2007-ben.
Akkor ez a BMW öregebb mint az én 2008-as asztmám?
Nemáááááá.
A hátsó futómű bekötés nem szakadt még ki?
itt te vagy az az öreg
ja csak 4,9 Milla meg az összes szabadidőd ami szombat délután meg vasárnap
Mondjuk ott ahol nincs család ez nem gond. Meg tanulsz is sok mindent belőle, meg hobby úgy rendben van