Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hajeszt kisebb ráfordítás mellett még 20 évig is simán használhattam volna Meddig használjak egy autót? Ez is csak azért maradt eddig mert vártam, hogy lesz belőle újabb verzió, nem lett Alapvetően fiatal használt autókat vettem eddig, proaceból nem volt használt (most sincs) csak szalon autó ami többe került mint amennyiért ezt vettem 25%-os kedvezménnyel, illetve egyiken sem volt bal oldali tolóajtó annélkül nekem egy hajítófát sem ér. Aztán ezért döntöttem az új mellett. Azért nem várom meg az 1 millió km-ert inikém(egyrészt remélem életemben már nem vezetek annyit ) mert onnan a roncstelepre tolhatod az autót( nem lesz forgalmi értéke). egy fiatal használt autónak kevés kilóméterrel meg van értéke. Ennak a típusnak amit vettem meg igen magas Ha most lenne 5 éves 120-150 ezer km-errel 5 milliót érne nem a szeméttelepet.
Ennyivel kerül olcsóbba az új autó. Ha ciklikusan cserélve van qvázi mindíg van egy keveset futott megbízható autód amit 5 év alatt elviszel mondjuk 6-8 szor karbantartásra.
Aztán cégre veszed eleve kapsz egy csomó kedvezményt és nincs rajta áfa. Az üzemanyag áfája leírható. Amíg te tankolsz 1 litert 400 ftért nekem ez csak 290 Ft-ba kerül ennyivel olcsóbban autózok.
azt értem hogy valaki teli van zsetonnal és pinafogónak vesz egy újabb kocsit, de egy hibátlan áruszállítót miért kell lecserélni? mert a milla felett futottakat ami az összeomlás szélén van megéri eladni hiszen a szopás csak úgy jó ha más teszi....
nekünk abból a fajtából van még használatba mondjuk ez dízel. a 2004-es csapott hátú. 1,4 d4d automata. 180 a vége, megy mint a mérgezet egér
szórod a pézt
a master megvan a proace a játékautóm az a hajeszt váltotta.
A 13 éves hajesz makulátlan volt Miután kilakatoltattam, meg lefestettem meg lepolíroztattam meg kiganéztam
1-2 helyen volt rajta rozsda néhány komolytalan alkatrészcsere eladás előtt fillérekért. Se szervízigényes se pénznyelő nem volt majd nézd meg a fityódat
Bár lesz benne évente 2 ezer km-.er úgy viszonylag sokáig bírja majd az esőn szépen szétrohad.
Meg is tanátam itt van baszkikám
Mire a te 700 ezres lomod talpra áll addigra valószínűleg ki is tiltják egész európából a dízelt
állítólag van de ha mégse 5 év múlva biztosan lesz
azzal szopnál leginkább. 2000 évek elején volt Toyota Corolla TS-ünk. Golf méretű, jellegtelen, könnyű, és 190 LE. Nagyon ment, de haladni nem lehetett vele...mindig valaki kimászott elé... pedig gyorsabb volt, mint az akkori BMW-k... Senki se vette komoolyan -ráhúztak, szemből előztek - hisz csak egy Corolla... kb. annyiba vették az utakon, miint ma egy Stiftet.
ja,jól van.Nem keresgélem,annyira nem fontos.
már leírtam vagy 3x...legutóbb ma.
Zoli, itt a furgonod!
Más: a jógázás megnyugtat.

https://index.hu/belfold/2021/...
Harmincöt éve egy haverom is ezt csinálta, amikor szívatta a kétütemű Trabija gyújtása: "öt perc kényszermunka" és ki is könyökölt a hajtókar!
Minden elromlik, adj 5 percet veele.
Mennyi idős és mennyi a km?
Te szerencse nélküli, én nem tudom mennyit romlanak el a BMW k Én csak azt tudom, hogy az enyém nem romlott el...
bmw szervizelése....
amelyiket nem kell drága pénzért az egy fos, szóval egy ugyanolyan hoki kocsi mint az f astra
egy hetesen csak egy gyertya csere 6 számjegyű összeg, és nem egyes az első karakter..........
Nomeg amilyen spur, olyannyira nem tudok vigyazni a kocsira, csak egy celtargy a-b kozt
Igaz ha lenne egy G asztma OPC kombi, az nem lenne rossz, 200 regivagasu turbo lo egy iszonyat kommersz tizenkettoegytucat kaszniban amirol csak a festoletra hianyzik hogy lathatatlan legyen.
az lenne a bestoff.
Áhhhhh, dehogy.
Vennek en ajudit is meg bmw-t is.
csak baszott spur vagyok.
Egy kis cinizmust vélek felfedezni.
De támogatlak.
Mondjuk az Audi is fos, és drága a fenntartása.
Mondja az, akinek soha nem volt vagy csak egy lom.
Ni, azert jo a forum mert megtud az ember egy csomó jo infot, pl a bmw a legolcsobban fenntarthato es legkevesebbet elromlo autok dobogojarol a toyotat, a hondat es a suzukit taszitotta le.
Nem az a legjobb tulajdonsaga hogy premium a forma es az anyagok, kurva kenyelmes, erős, sportos, jo vezetni.
Hanem hogy filleres tetel a fenntartasa es sose romlik el. A jazz hozta kepest betegagy.
Na inkabb a bogyo es az ezalenyeg.hu.
Ja. Annak idején a 10. kerületben is ilyen buzik voltak. Aztán véletlenül bementem a 4. kerületi ocsmány irodába és az őr készségesen foglalt nekem időpontot pont akkora, 30perc alatt sorra is kerültem, 10perc alatt el is intézték, ki is fizethettem, én meg tátottam a számat hogy így is lehet, nem kell egy egész napot elbaszni.
Azóta szerencsére a 18. kerületiben is ugyan ilyen gyors és készséges a kiszolgálás, szóval az ott ülő senkiházit kéne kicsit befenyíteni nálatok.
Na jó de abban a passatban van legalabb 500ezer csak ezt mindenki elfelejti, az egy jó motor főleg ha 131lovas. Persze már legalább 15évesek, nem is csoda ha beszarnak. Az enyémben is volt legalább 400 de a lendkereke gyári volt még

Azért jól ki lehet szűrni, hogy egy autóban mennyi a km. Mint a tied is ami szinte újkorától egygazdás ott nagyjából egyszerre jönnek a bajok. Lendkerék, dpf, láncszakadás meg minden hasonló tipikus hiba.
Haveromnak is olyan 20d van mint neked, az a fos nem írja a vízhőfokot, nem tudott regenerálni és most már kuka a dpf, állítólag. Ezért ki is ütik belőle. Pedig csak rossz emberhez vitte.
Szar itt minden, csak az a kérdés kinek mekkora a pénztárcája.
A csalósak?
A pár éves dizelek pont abban az Euro6-ban vannak, mint a tied.