Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk az “átlagtól okosabb” nem nagy eredmény Ráadásul az iq csak a logikai képességre ad infot, attól nem lesz okos senki
Ha olyan okos lennél mint Pipi, akkor nem győznéd venni az ingatlanokat.....
nekem azt az eredmény jött ki hogy az átlagtól okosabb vagyok, de ezt eddig is tudtam

amúgy azt hinné az ember ez jó dolog de nem
amikor egyedül vagy egy szappan a szenes pincében az nem jó dolog( nem akartam direktbe leírni hogy mindenki hülye csak én nem mert az olyan kirekesztően hangzik)
Olyat többször is csináltam és mindig negatív lett szerencsére.
Az lett negatív?
... vagy IQ teszt
De ezt kellene bizonyítani valami hitelessel is, nem ? Vagy ezt elfogadják, hogy igenis átestél már rajta ? Nem fognak csinálni valami más tesztet ? Én komolyan nem hiszek ebben, a pcr-ben egy kicsit jobban.
Mostmar fix, nemolvasokvissza.
Ebbe bele sem merek gondolni
Azért ennek valahol örülök amíg nem tudom melyikünk ült volna elöl.
Nem motoroztunk még együtt...
Nem haverom.... legjobb barátom nem túra volt...
Találkoztunk?....mikor, hogy, miért? Haverodat ismerem a Tibit, de azt nem tudom, hogy veled mikor, de ha így írod akkor nyilván valamelyik túrán.
Bár mi találkoztunk már, nem vagyunk abban a szituban
Lehetnél a keresztapa.
Most van az a pillanat, hogy nem merek kérdezni
Az viszont nálam pozitív lett.....most el kell döntenünk, hogy felneveljük vagy ne?
Ok, de nekem az kell, hogy már átestem-e rajta vagy sem mivel akkor az oltakozást lehet tologatni.
Ez megint kidobott pénz volt ha beteg vagy, ugyse mutatja ki hogy az vagy, majd csak ha már kigyógyultál belőle
Ahhoz elég furák a jelölesek rajta
Én még nem, de nej igen, neki azt mutatta, hogy valamikor átesett rajta így nagy eséllyel én is.
Összekevertétek a teszteket!
Amit ti csináltatok, az terhességi teszt volt.