Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig fehérnél és pirosnál nincs felár én inkább rágurítottam 125 ezret csak ne ezek közül a színek közül jöjjenek
Pedig ha jól látom van benne még vezetékes telefon is. Az milyen menő már!
Dehogy, max ejszaka kilopom a renyodbol a varrogepmotort ha minden kotel szakad.
Hulladekot a bekaevőbe szlogennel.
Fabrikett elobb kene mint ez a hulladek.
Legfeljebb abba is veszel használt kínai ceruzaelemeket?
Hat ha neked jo a hulladek renyo, akkor egy francia troli mar csak jobb, abban csak elemek vannak, azt nem lehet elbaszni.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/725/bmw_725tds_automata_magyar_muszakis-16644239
Pedig ez illene hozzád: ezzel is elbíbelődhetnél pár évet, mint a furgonoddal.....
Ennyire hiányzik a Pözsó technika?
Szereny teszkogazdasagos nerlovag szeretnek lenni.
a bejemve meg inkab F2-hoz passzol, ő a nagymeno.
Egy Opelt? Igazi német autót szeretnél, de nem telik rá? Vegyél használt BMW-t!
Ez mondjuk teny, de aze delspanyolban motorozni jobb mint hetfonken 5 kor kelni hogy 490 km autozva 3 helyrol vagy gyek fel cuccot majd pakoljam le deu kettoig oket.
Én igy is ki tudom röhögni bármikor a faszságait jövöre meg pláne, ha nyer azé ha nem ako meg azé
Azé en egy e corsat bevallaltam volna rezsimdollárert, azis kaphato fidesz szinben es szebb mint a renyo.
De igazabol ha ner akkor tuti nem itthon senyvednek, hanem egy ilyenben henyelnek delspanyolban, es mindennap motoroznek, este meg kirohognem bogyo faszsagait.

http://youtu.be/9bfakimRDfo
Ami.csak azé lett rönyo mert mást már nem árultak fidesz szinben vöröset meg nem merte bevállalni
Ön nyert egy bummedlit.
Bogyo elobb nerlovag mint en, neki jutott uj narancsauto.
Zoli csak szeretne ner lovag lenni, de nem kap semmit ingyé
Az nem F2?
Mert pöcs vagy, egy NER-lovag.
Addigra kimuvelem magam göthös darutervezőnek es kirugatlak a cegtol.
Hát, a gödöllői bútorboltosokra szar világ jön jövőre....
Jó hitelek vannak
Mert a vernyogasuk ellenere tulsulyban levo sajtojuk nagyon tolja az agyzsugoritast, es a bogyo feleket be lehet vaditani annyira hogy sajat valosagukat is eltorzitjak.
Azonkivul ha meg jo hosszan sikerul ezt a virushisztit elhuzniuk olas-nem oltas, bezaras-nembezaras, fullteszt-nem full teszt.
Eleg profin toljak a tudat alatti manipulalast, akkor elo tudnak idezni egy badzottnagy gazdasagi csodot.
az usakoknal siman sikerult.
a demokratak a veluk szovetseges full libsi mamutcegekkel jol meg tudtak ugy keverni az egeszet a virussal a blm-el a halott szavazokkal hogy siman lehet a vilag vezeto orszaganak elnoke egy felhulye, demens gyerekeket szagolo ven idiota.
Ja se a feszbuktol az amazonon at a netflixig olyan degeszre kerestek magukat a nagy cegek a viruson hogy mar nem tudjak hova tenni.
Ott is a kisebb tradicionalis cegek szoptak be a bret.
Egy sima bolt lehet zarva, az amazonnal tizezrek dolgoznak, az nem kell bezarni.
ááá szétment már a rokonságba Itthon örültek neki csak én nem
Nem baj,vidd a boltodba a zoknit,túl adsz rajta 30 ezerért és még keresel is rajta.