Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B+ van hibás BMW? hát ezzel most megleptél... ha tudtam volna, hogy abból a legyártott sokmillióból elromlik egy is, biztos nem veszek!
Sok évig ment az... csak annyira megszokták a népek, hogy kapják, hogy már nem volt reklám értéke Erre fogták magukat, és asszem 2019-től elkezdték öccázé adni, exraként szóval ma is van...
85e km-e M5,vannak árak,az ingyenes csak féket cserélünk kategória,csapágyak,multimédia,váltó 4 milla,ingyen.Jah.
http://youtu.be/oKtLh0jKKao
Én úgy tudom már a bmw is elengedte ezt az ingyenszervíz témát, ez csak egy rovid ideig tartó kampány volt a sok legyártott szarjuk után amikben 200ezer környékén elszakadt a lánc vagy épp megfőtt egy egy henger, vagy kigyulladt a motor.
Bizalmat akartak ezzel építeni.

Én ezért sem vettem új motort mert egyrészt azt ki kell fizetni, ami még menne is de utána fájna a szervizdíj. Nem akarok egy pár órás munkára 50-60ezer munkadíjat fizetni, pláne hogy én is meg tudom csinálni. Nálad ez gondolom nem játszik.
Pontspec ajánlom figyelmedbe a bimmer garázs csatornát.
Teli van ingyenes szervízárakkal.

https://www.youtube.com/channe...
Nem, de az olajat miért számolod? Az pont ugyanúgy kell az új szalonverdába, mint az otthon lemezből gyártott Holdat került traktorodba... az csak a km-től függ. Bogyó se, meg Pipi se megy annyit, hogy a sufninál valamivel drágábban márkaszervizben cserélt olajár különbsége jelentős legyen.

Amúgy nekem pont ingyen adják az olajat, olyan extrával vettem az autót, hogy 5 év/100 ekm-ig semmit sem kell fizetni... biztos más márkáknál is van ilyen.
Ingyé adják az olajat?
Vegulis ha ugy adjak meg az arat a kocsinak akkor a paraszt azthiszi ingyen van,mint a 0% os hitel.
110-et költöttem a szerviz igényes BMW-re 12 év alatt Ez javítás, az olajcserét meg a fékpofákat csak ne számoljuk már ide... apropó, 120 ezret ment az első fékbetét, 200-at a tárcsa...
A majd' 6 éves Vitarára meg semmit, de abban lófax km van (kb. 40e)
Zoli hülyeséget beszél, új autónál nincs "szerviz költség"
230 ezret 15 évig nem költöttem az asztrára
sajnos múlt évben levettek 110 ezerre egy szűk 50 ezres melónál
szóval most már biztos 300 felett járok
Oszt úgy gondoljátok hogy a békaevőnél nem kell csak évente menni.
Mult héten azé jártam kecskeméten mert az az 5-6 éves master amiben egyszer már 1,5 gurigáért cseréltek hengerfejet ujra hengerfejes lett.
Meg apró gond,gyujtáskapcsoló.
Szóval addig nuku széllítás míg ezeket az apro dolgokat megcsinálják.
Az én rozsdás lomomban a 680e km alatt tuti nem a gyári cuccok vannak,minimum 2x-3x már beletúrtak.
És valszeg én is fogok.
De a teljes felújítás tokától-bokáig nem lesz 5 milla.
Eddig az egész hajtáslánc lendkeréktől a hátsó fékig új,meg a kaszni 3/4-e rozsdamentes,ha jobb lesz az idő a festés kell megoldani oszt mehet az útra.Ha kinyiffan a motor,itt helyben van gyári új blokk komplett.
hát 5 év alatt bele kell,hogy férjen ini az szervízzel mindennel 7 kila 1 évben
A Clio-nál (az öt év érvényesíthető garanciához szükséges) 5 évnyi (egészen pontosan 4 szervizlátogatás) díját egyben, előre, kedvezményes összeggel is ki lehet fizetni. Kb. 230 ezer forintba fáj (Nekem nincs megrendelve a szolgáltatás, nem volt pénzem akkor - majd alkalmanként fogom kifizetni).
ezt az autót 5 évig nem is kell se jóskának se pistának szervizelni Meglepően nem kell sokat kifizetnem az 5 év alatt a szervízben mert megnéztük a kereskedésben vifil lesz ez Most már nem úgy van,hogy évente adott időpontra menni kell, hanem az autó kompjútere jelezni fogja ehhez figyeli az adott használatot is. Lényegében olajcserék ablakmosófolyadék meg ilyen faszságok vannak, megvan az egész tabella nálam. Beszéltük ha nem futok ki a 150 ezerből akkor az igazán húzós kiadások vezérlés csere stb. az már nem az én sarcom lesz. Lehet számolni évente átlag 1 kilót a szervízre max és tokkal vonóval szerintem ebben az összegben még nem fizettem ki az autó vételárát ugye? Szerelés itt nincs csak karbantartás.
A befecskendező rendszer elemeire meg szintén nincs nekem gondom Azért lesz ennyi futásteljesítménnyel cserélve az autó, hogy amikor te megvetted a levetett autómat ezekkel a dolgokkal küszködjél majd te A németnek van igaza kibassza a picsába 5 évesen a kocsit azt semmire nincs gondja Küszködjön vele az akinek a becsületes nepper eladta nekem ez megér évente 7 kilót
akkor így nem igen éri meg a gyári szerviz, max az első olajcseréig.....
Azt ugyi tudod és felfogtad hogy 5 évig nem tudja jóskapista szervízelni,ergo 5 évig fizeted a márkakereskedés szervízárai.Mintha vennél egy másik ilyen lomot 5 év alatt.
Fóleg hogy kurvára nem vonatkozik a befecskendezőredszer elemeire a gari,meg a koó-fogyóra mint kettőstömegű,kuplung stb.
ha belefér az üzlet menetbe a 3 milla plusz akkor megéri új autó
ha nekem se hiányozna az a 6-8 milla járhatnék én is pecázni egy új kocsival is
de nekem nem ér meg ennyi plusz munkát egy új autó, mert ha nagyon akarnám 5 évente geci sok munkával biztos tudnék venni
most 2 ezer forintos nettóval vagyok fizetve aztán ha nem kisegítő munkakör lenne akkor azért lazán meglenne a havi 500, csak ezért szigorúan meg kellene szakadni.....
most meg akkor megyek amikor üres a kassza vagy ha nagyon kell a több ember
úgy fog kinézni mit újkorába Azért mert nem pippelgetem mit ti, legalább nem kopik a festék sem a kosz meg tartósít
Majd szépen elviszem a karosszériáshoz a keletkezett sérüléseket kijavítja, majd elviszem a festőhöz, a festés kijavítja kap egy polírt, belülről meg kiganyézom azt jó az idő elmén 5-ért
Nekem 6,1-be van most mínusz a régi
azért mert 5 év után még mindig marad (szerencsés esetben) egy jó állapotban lévő, jól eladható, magas értékű autó. Lehet újat vinni a vállalkozásba szintén áfa nélkül. Összességébe
nem kerül sok pénzbe és olyan lesz az autó amit én szeretnék. Ez sem került sokba. Amit most vettem konkrétan annyiba sincs mint bogyó retyója, hogy a hajesz 2,1-étrt elment.
találtam egy 2016-os proeszt. Nézd meg ez szeretne érte kapni 4,3-at. meg is fogja. Azt pl ezzel én nem tudnék mit kezdeni, hogy nincs rajta bal oldalt tolóajtó. Ráadásul egy fos 1,6-os motor van benne, az meg csak hab a tortán, hogy fehér. Na ilyen démonokkal kellett megküzdenem, hogy az új mellett döntsek Az enyém is érni fog még 5 millát 5 év múlva. Akkor legyen az új 8 nettó 5 év alatt költöttem 3 millert újautóra akkor nem veszkődök használtal
mert Pipinél úgy fog kinézni 5 év múlva, mintha évi 200 ezret mentek volna vele
évi 30 ezerért miért kell új 5 évente?
ismerős 200 felet ment vele éves szinten
ott érthető miért adja el 4-5 év után 160 ezerrel
nekem az a terv ini, hogy 5 évig gariba futok vele azt jön az új. Talán 5 évig bírni fogja mindenféle alkatrész nélkül ebben nem lesz fél millió km-er 5 év alatt Ha marad az átlag futásteljesítmény akkor talán lesz benne 120-150 ezer Baj lenne, ha behalna valami rajta. 4 éve jött ki ez a típus jók a tapasztalatok. talán 100 ezernél még egy zsigulinak sincs baja Az előző típust 2010-ben befejezték Csak vártam és vártam, hogy kiadják az újat A távolkeleti országokban van is hajesz a mai napig. Európának viszont nem gyártanak. eltelt 10 év és nem jött az új hajesz ide. 2016 ban volt némi remény a proesszal, de hát ugye az mégsem japán csak az embléma Nekem meg elveim vannak ugye csak japán francia nem köll Aztán rámöregedett az autó a hájesz továbbra sem érkezett azt az lett, hogy feladtam az elveimet
de eladás előtt rendberakom Ezt történt a másiknál is és jó pénzt kaptam érte, meg pikk-pakk elment
ismerős a pözsó 207 adta el és vett az árán egy lom mercit
ő mondta hogy ehhez minden olcsóbb
pözsónak volt baja, kb gazdasági totálkár lett volna a javítása szervizes áron
Munkabajarosnak,szűkösen, egyembernek,duzzogva, talán jo lesz.
Végre nálunk is kapható a bébifókák megmentője!

https://totalcar.hu/tesztek/20...