Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a gyors, a svájci semmit sem mutatott. A pcr gyorsteszt meg azonnal pozitiv lett.
A 701svartpilen tetszene nagyon, 2,5millioért meg ajándék.
Vagy volt már negatív PCR-tesztje is?
Na de ha pozitív a nejed és vizsgálatra kell mennie, akkor gyógyulásig benn fogják? Vagy mászkálhat szabadon, fertőzőképesen?
Aaz enyém negatív lett míg a nejé pozitív, őt mivel van némi poszttünet azonnal betegállományba vették és pullmonológiára meg máshová küldték, én pénteken megyek valami kivizsgálásra mivel az én bajomat is okozhatja valami neurotikus utóahatás és nagy eséllyel pár hónapja átestünk rajta.
maga a megtestesült rettenet
nagyon csúnya utcai gépeket csinál
Most dobja ki a hàrli a panamericat.
Láncfűrész (Husqarna) nem játszik?
Ebből még bármi lehet, a következő 40ezer km-re felkészülök most. Aztán 100ezer után gondolkodunk hogy merre tovább. Nem akarja a KTM piacra dobni a 890smt-t
Az f900xr megint csak nem egy olyan elpusztíthatatlan mindenes motor. A japánokat hagyjuk, semmire sem jók. A triumph jó lenne de az egom nem engedi hogy női motorom legyen
Egyszerűen nincs mire cseréljem
Azért ez nem úgy volt tervezve hogy az allját leszabom hosszában,szóval zeppelin hangár nincs tervben.
Mi lesz belőle, fogpiszkáló?
Akinek nincs problémája az csinál magának

Direkt úgy csináltam a féltetőt hogy férjen be alá a ducato, az volt a méret. Aztán akkora nagy dög csúnya monstrum lett hogy az már tényleg ronda de legalább hasznos.
Egy ideig jó,utána rohadt unalmas.
Az a gond hogy sehova nem fér be meleg helyre,különben már kész lenne.
Meg addig nem akarja öcsém mozdítani míg nincs két elem lealapozva normálisan epoxival.
A nyáron ami kész volt azokat csak ideiglenesen egy 4CR spray alapozóval küldtük meg,mondván ugyis le lesz fujva.
Hát nem kicsúsztunk az időből.
A tolóajtó festésén molyolnék,de a műhely úgy televan vackokkal hogy az vérlázító.
3 napja pakolom kifelé a hulladékot.
mindegyik teszt jó hiszen hasznot hoz
Nekem semmi bajom, pedig egy háztartás, 8napja már gy levegőt szívok velük.
Motort már szétborítottam, ki kell találjam mit csinálok a következő hetekben
Hozd le a ducatot befejezem
Nyaraltok?
Sanyi! Ez a teszt egy kalap szart nem ér, lehet svájci. 2/2negatív de a pcr meg pozitív
Most várom hogy mikor leszek én is beteg ha már a fél család az
csak a 2 széle volt papír, de az is valami prespán féle kezelt cucc
Az is,meg a bádoglemez amiből a többi része.
Nem is az a része rohadt.
baszod a trabant kartonpapírból van ahhoz nem kell lakatos
ez hülyeség
Jah,és a sérülések ótvarul vannak kijavítva.