Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A teherautóimat magam csak akkor szereltem ha biztosan végeztem vele 2 munka közt ami több időt vett igénybe mindig szervizbe vittem hisz a legdrágább munkaeszköz az amelyik nem termel.
Cégként mindenképp az új autó a legolcsóbb csak hát kevés kis cégnek van annyi kp-e, hohy egyben vegyen egyet hitelre meg ugye bár jelenleg elég kicsik a kamatok ha meg lízingeli egy az egyben le tudja írni a részleteket tehát akkor is megéri.
Bogyó előrelátó Ha nyernek csalással gyurcsótányék 22-ben - mert másképp nem fognak - akkor a zavargásokban nem az ő autóját fogják a jobboldaliak felgyújtani!
Ha az a rozsda kupac termelő eszköz lenne, akkor már rég bukóban lennél vele egy használhatóhoz képest Ráfordított munkaóra, anyag, állásidő (elmaradt bevétel) - így, hogy hobbyból reszelgeted, arra jó... és nem is drága hobby mondjuk inkább olcsó játék...
Ha kész, és elkezdenéd használni úgy, ahogy egy ilyen kishaszont szoktak jobb helyeken (napi 12 óra gurulva, váltott sofőrök) akkor 2 évet nem bírna ki
Reménykedem benne hogy bogyóék nyernek,utána ha bogyó meg mer mukkanni,eladom mindkét veséjét.
lehet már csak 1 Bogyóék nagyon nyomulnak Zotyának össze kell kapnia magát havonta ki kellene vennie 2 hét szabadságot, de tudom milyen geci a főnöke
Nem lesz meg
mivel nem használod ki így neked nem éri meg. Ha azt a lomot egyszer rendbe rakod a te használatoddal, lehet téged túlél
mondjuk ebbe te ástad bele magad jobban, mindenesetre nagyobb a merítés mint 1 db használt proesz közül válogatni
Együtt fognak nyugdíjba vonulni a félkész rozsdaboglyával.....
Akkor van meg vagy 20 éved
Egy auto onmagaban nem eri meg.
A kocsit meg mondjuk novekedesi hitel es tamogatassal megkartyazom.
De a raultett ember penze havonta csengene.Azt meg nem termeli ki a biznisz.
Narad a hobbi rozdamentesites hetvegeken.
Mire nyer az ellenzek vegzek.
Ez jo,10 helyett csak 7,7 et kell kicsengetnem.
Kiszamoltam,azzal a tervezett pipi fele futassal a 6 millas hasznalt sem erte meg.
Havi kb 110 lett volna csak a hiteltorlesztes.
Jól menő butor kereskedőként bemész a szalonba, rámutatsz egyre ami tetszik, fizetsz és mehetsz haza....
Valojaban kurvara sokat kerestem es NINCS 3 kiloert hasznalhato teher.Semmilyen.
Kb 2-2,5 millio kozott van olyan ami PICIT szebb,de ugyanokyan 600 ezer feletti lefosott szar.
Megneztem egy halonmal.
ÁFA vissza, a nettó ár pedig öt év alatt leírható amortizációban.... simán....
áfát írod le meg leszámolhatod az amortizációt, a vállalkozásból kiírhatod 0-n 5 év múlva nincs áfa utánna eladhatod.
Ingyen a halált sem osztogatják inikém
amit nem használunk arra sosem érdemes pénzt fordítani
Ini nem fut az autó heti 1x ülünk benne ezt 6 évesen vettük kb. annyiért mint amennyit az asztrád most ér
Ennek az autónak nincs már forgalmi értéke költeni ilyen futás mellett meg nem kell rá. Van egy b10 kgfb 30 ezerért, meg mondjuk szervízköltség mittudom én éves szinten átlag 50 ezer ft-ért. ebbe benne van a 2 év műszakiaz olajcsere és az állandóan szar kézifék Most kapott egy féktuskót ákcijóban egy 20-asért még a fülkében van december óta
Ha ez az autó szaladna éves szinten 50 ezret mint ahogy egy ilyen autó szokott is, 5 évente ez is cserélve lenne fiatal használtra ebből van választék 1000-vel csak a zotya sajnálta rá a pénzt, azt a méhtelepről hozott ki egyet
így van ki lehet futtatni 5 év alatt épp addigra jár le a gari is
na de ha 5 év alatt azt is leírhatod akkor megérné az új hiszen így állítólag ingyen van
Nekem is van egy olyan lomom mint zolinak boltjainkat terítjük vele fut évi 4 ezret. Erre szerintem nem költünk több pénzt
Ez az egy darab használtautó van fent ebből a típusból, ami nem 1-1,5 éves amit kersnék hanem 4. Ráadásul nincs benne olyan amiért megvenném a minimum igényemből semmit nem tartalmaz. Az összes többi szalonautó(mindet nem tudom belinkelni van kb.20 db) drágák és ez sem támasztja alá a minimum igényemet. Ugyanez a mobile.de. Kerek 1 éve átnéztem minden héten nem volt változás ezen a téren. Jött az új olcsóbban 25% kedvezménnyel
erről nem volt szó
gondolom akkor ha megvan hozzá a megfelelő mértékű adó

amugy ha ez ilyen egyszerű lenne miért nem jár mindenki új autóval
ismerek pár kisebb borost mindenki olyan limlommal hordja mint amit zoli vett
inikém ebből összesen a szarvast értettem arra meg ott van a kaszkó amiért csak az önrészt bukod
Gazdaságilag biztos megéri a fiatal használt, mint írtam is 1-1,5 éves autóim voltak eddig de szerintem azt is írtam, hogy NINCS!!!!!
1 db van fent 4390 m-ért 2016-os fehér pici motorral tolóajtó nélkül. Nekem 5 ft-ot nem ér Az összes többi szalonautó ami 1-1000 km-ig van benne, qvázi drágábban adják, mint amennyiértén vettem újjonnan olyat amire igényem volt Nekem nincs pedig nagy igényem ini hidd el Kell a nagymotor, hogy mennyen meg keveset fogyasszon, kell a bal oldali tolóajtó, (mert én a garázs jobb oldalára nem tudok átmenni ) meg egyébként sem szívesen kerülgetem körbe az autót, hogy bejussak a raktérbe. Kell a szürke szín, mivel nem mosom az autót 1 év múlva sem tűnik fel, hogy hót kosz az egész, Kell a vonóhorog,, hogy tudjam húzni az utánfutót rajta kalodával benne a disznóval, ha vágunk meg kell a horog ha sólyázom a ladikot a tiszán. Annyi lett most +, hogy a hátsó ajtó nem felfelé nyíló hanem 180 fokban oldalra nyíló lett legalább a kibaszott targoncások nem törik össze a hátsó ajtót, meg több mint 20 éve huzogatom fentről a hátsóajtót elég volt Nem utolsó sorban az egész mutatvány került 4 m ft-omba ez a 4 m 1 év múlva reál értéken nem ér már csak 3,7-et a jelenlegi banki kamatok és a valós infláció mellett
Az új autóra az első 5 évben el lehet számolni a vállalkozásban évi 20% értékcsökkenést. További kérdés?
na de most 2 millát kaptál érte ha még hirdod 10 évig és megy a vasba akkor 200ezer/év, legyen a szervize is ennyi akkor 4 milla bukó 10 év akatt a mistani meg évi 700 (ezt írtad régebben ennyibe van) akkor az 7 milla+ szerviz
tehát gazdaságilag jobban megéri a hibátlan használt
és ebben nincs olyan benne higy kiugrik eléd egy szarvas és a kocsi értékének harmada ugrik