Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Es holnap is.
Meg ma is.
Na megyek, mert holnap is meló.
Nálatok kell levésni és nem töritek össze!
"miért is kéne figyelni a tetejét?"
Hogy ne törjétek össze!
Ne keverd össze, nem nálunk tört a kapu!
Talán mi fosunk, rí bátrak vagytok.
A kapu bánta.
Mindenkivel előfordulhat, csak az esélyt mi megadjuk.
Jó éjt!
Nincs túltolva, mivel a padlóbol levéstek hogy beférjenek a rábák, ígyaz első métereken emelkedik és az autó lejt kifele, nem keveset. Ebből adódik hogy nem is látszik, a másik hogy miért is kéne figyelni a tetejét?
Persze mert fostok. De nem reális a dolog. Káresetnél ki fogja irányítani? Javaslom kérdezzétek meg, a nagy tolatásịrányítás elvárásukba.
Miért ne látná?
Ennyi erővel akkor csak azt az egy oldalt látja, amelyik oldalon áll.
Hagyjuk!
Túl van tolva.
Nálunk simán megszoktuk.
Bejön az autó amin egy ember ül, és már indul is valaki.
Kollegialitás.
Sajnos a szabály az náluk szabály.
Mégha hüye is a szabály.
Őt nem, nem látja az autó tetejét. Az már védhető.
Nálunk igen,de civilbe más. Sőt nálunk is csak addig jut az ész míg el nem hangzik a kérdés, és a pálya és a vízszállító és a konténer, mind egy fővel vonul ott hogy lesz tolatás? Soha nem kaptunk még választ.
Akkor öt is fasiszta húzzák.
Na annak sok értelme lett volna.
Ja, ezen nem csodálkozott. Az már más kérdés hogy a kapusok elismerték hogy ez a kapu hibája volt.sőt még be is lehetett volna kamuzni hogy volt irányító.
Addig nem kezdhet tolatni a sofőr amíg ott nincs az irányitó!
Ezért találták ki.
Ők ezzel lefedték magukat.
Ennyi.
Nem, a te felelősséged a tolatás ha nincs tolatásịrányító. Én ezt mondtam.
Hogy a kötelező segéd nélkül kezdett tolatni és megakasztotta az ajtót, utána meg őt akasztották meg ezért.
Nem látnak rá. Alattuk vagyunk. Min ne csodálkozzon?
Nem szokták ellenőrizni?
Minket az ablakból bámulnak folyamatosan.
Egyébként így a sofőr ne csodálkozzon!
nem te vernyogtál, hogy az én felelősségem a tolatásirányító Ha fizetsz nekem havi 5 kilót eljöhetsz nekem irányítani annyiért megpróbállak elvislni
Én nem vernyogok én kitolatok ha jön valaki ha nem Ezen én nem izgulok hiszen úgy sem látom
Kettőnk közül te vernyogtál hogy problémás a tolatás ha már van mögötted egy doboz.
Nálunk is kötelező.
Egyébként nálunk sem szokott törni semmi,pedig centizni kell a rábával.Ez az egy eset volt,ez is a köcsög elektromos kapu miatt.
Nálunk kötelezővé tették.
Mondjuk előtte se tört semmi össze.
De azóta legalább fenyítenek, ha nem áll ott valaki.
a mit is?
Egyébként te olyan kis dzsínó vagy ezzel a zebrával, meg a teherforgalommal meg az ilyen helyreigazítós faszságaiddal
Szerintem márciusra párosítalak benneteket mentek fej fej mellett a HAB-on eszetek meg van hozzá Kettőtöknek legalább van annyi mint egy marék pillangónak
ja ja Ezt írta " Tolatásịrányító, egyébként meg a te felelősséged. " aztán 1 métert sem tudnak tolatni, hogy össze ne törjenek valamit

 
Pedig ha máshol nincs a tűzoltóságon biztos akad egy ráérő ember aki a söfőrnek tud segíteni