Ne keverd össze, nem nálunk tört a kapu!
Talán mi fosunk, rí bátrak vagytok.
A kapu bánta.
Mindenkivel előfordulhat, csak az esélyt mi megadjuk.
Jó éjt!
Nincs túltolva, mivel a padlóbol levéstek hogy beférjenek a rábák, ígyaz első métereken emelkedik és az autó lejt kifele, nem keveset. Ebből adódik hogy nem is látszik, a másik hogy miért is kéne figyelni a tetejét?
Nálunk simán megszoktuk.
Bejön az autó amin egy ember ül, és már indul is valaki.
Kollegialitás.
Sajnos a szabály az náluk szabály.
Mégha hüye is a szabály.
Nálunk igen,de civilbe más. Sőt nálunk is csak addig jut az ész míg el nem hangzik a kérdés, és a pálya és a vízszállító és a konténer, mind egy fővel vonul ott hogy lesz tolatás? Soha nem kaptunk még választ.
Ja, ezen nem csodálkozott. Az már más kérdés hogy a kapusok elismerték hogy ez a kapu hibája volt.sőt még be is lehetett volna kamuzni hogy volt irányító.
nem te vernyogtál, hogy az én felelősségem a tolatásirányító Ha fizetsz nekem havi 5 kilót eljöhetsz nekem irányítani annyiért megpróbállak elvislni
Én nem vernyogok én kitolatok ha jön valaki ha nem Ezen én nem izgulok hiszen úgy sem látom
a mit is?
Egyébként te olyan kis dzsínó vagy ezzel a zebrával, meg a teherforgalommal meg az ilyen helyreigazítós faszságaiddal
Szerintem márciusra párosítalak benneteket mentek fej fej mellett a HAB-on eszetek meg van hozzá Kettőtöknek legalább van annyi mint egy marék pillangónak
Hogy ne törjétek össze!
Talán mi fosunk, rí bátrak vagytok.
A kapu bánta.
Mindenkivel előfordulhat, csak az esélyt mi megadjuk.
Jó éjt!
Ennyi erővel akkor csak azt az egy oldalt látja, amelyik oldalon áll.
Hagyjuk!
Túl van tolva.
Bejön az autó amin egy ember ül, és már indul is valaki.
Kollegialitás.
Sajnos a szabály az náluk szabály.
Mégha hüye is a szabály.
Na annak sok értelme lett volna.
Ezért találták ki.
Ők ezzel lefedték magukat.
Ennyi.
Minket az ablakból bámulnak folyamatosan.
Egyébként így a sofőr ne csodálkozzon!
Én nem vernyogok
Egyébként nálunk sem szokott törni semmi,pedig centizni kell a rábával.Ez az egy eset volt,ez is a köcsög elektromos kapu miatt.
Mondjuk előtte se tört semmi össze.
De azóta legalább fenyítenek, ha nem áll ott valaki.
Egyébként te olyan kis dzsínó
Szerintem márciusra párosítalak benneteket
Pedig ha máshol nincs a tűzoltóságon biztos akad egy ráérő ember aki a söfőrnek tud segíteni