Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál: a Trabiban a létező legjobb helyen volt (a műszerfal tetején-közepén), a tojotában a hamu fele a rádióba hullott bármit csináltál, a Kia Ceedben le kellett hajolni hozzá majdnem a padlóig (de legalább ki volt világítva rendesen), ebben a görcsben meg egyszerűen nincs. A gyári tartozék (az az egyik pohártartóba dugható) fedeles köpőcsésze, a kézifék MÖGÖTT. Szerintem ki van csukva, hogy az ember bele bírjon hamuzni anélkül, hogy balesetet csináljon. Mondjuk várakozáskor, parkoláskor használható....
Nekem egy automba se dohányzott senki az elmult harminchárom évben
Pedig néha heten.is voltunk benne régesrég
vagy ha véget ér a fizetési moratórium
Egy ötszemélyes autó 30%-a másfél dohányos fő....
A mostaniakban egy darabban se nem van.....de nincs is rá szükség. A 30% meg nehogymá meghatározó szegmens legyen
Úgy, hogy defaultból nincs benne. Először nem is akartam elhinni, vaze!
A felnőtt lakosság 30%-a dohányzik, és egy AUTÓBAN nincs hamutartó?! A 40 évvel ezelőtti Trabantban kettő is volt (egyik oldalt hátul), a fater ezerötös Ladájában meg három.
Kizárt, programozó doktorija van.....nem pipi...
De azért hogy lehet egyáltalán pézt adni? Meg alku tárgyává tenni?
Rossz gombot nyomott meg a telefonon....
Fász tudni, lengyel magyar módra.
Klájóban sem gyújtottam még rá - pedig belealkudtam egy ötezer forintos hamutartót.....
Na jo de azt sose értem.mit keres a sok alkatrész közt elvétve jonéhány savószemü önarckép?
Van benne lácdohányzós csomagos?
Ámen!
Libsik utan meg felmarod az agitprop dijat es teslaban feszitesz 23 ban.
Placenta arc.
Mit vétettünk, hogy ily keményen büntet a sors?!
Na ezért venném idén tavasszal....
Kúrtalanka új albumot tett fel.
Van pénz, most még majd ha a döglött hal libsik hatalomrakerülnek jövöre, nem fogja tudni.megvenni
Vegyed amelyik tetszik!
Eszembe sem jutna, ha ennyire olcsó a gyári új, szalonból. Annyi a dolog szépséghibája, hogy ez az előző generációé, de a mérete, ET-száma azonos. Az "enyémhez való" az 43 ezer / db lenne, de nekem ez is tetszik. Ez a Clio 5. gyári felnije, 43 kilóért, emez meg az olcsó, Clio 4-es:
Nyári 16os gyári Styling 43 / 45papír garn , téli 15ös gyári Styling 53 / 35papír garn. tudom ez egy lefosottszar öreg putri levetett 3as. De nekünk megfelel.
Siman van 16 szep.kellene nekem.

https://m.autoalkatresz.hu/aut...
neked semmi más nem hiányzik 4x 28 =112 ezer /1500-al szűk 75 doboz cigi /3 = 25 napig nem kellene töltött cigit szívnod