Nézd: ha például az ABS, az ESP, az automatikus vészfék, vagy éppen az aktív sávtartó EGYETLEN EGYSZER megment egy súlyosabb balesettől (tehát kocsitöréstől), akkor már sokszorosan behozta az árát, vagy az esetleges javítási költségét. Én így gondolkodom.
kocsi témát is tudok példának hozni
egy ismerős teherautóján olyan az abs hogy évente 1-2 alkalommal gondol egyet és nem fékez, olyan mintha jégen fékezne
ilyenkor vissza kell engedni a pedált és újra fékezni és akkor már jó
semmi hibaüzenet, semmi olvasható baj nincs a gyári man szerviz szerint sem, annyit mondtak ez nem hiba hanem rendellenesség
minden létező dolgot kicseréltek már rajta de akkor is ilyen
egy befosatós vészfékezésnél ha ez előfordul akkor lesz ám a nagy cumi.......
a sok biszbasz rendszer kurva jó amíg jó
épp most basztat haver egy műanyagos gépet amiben a fűtés eltávozott, de a gép ezt nem veszi észre pedig van benne védelmi funkció hogy a beállított értékhez képest se a melegebb se a hidegebb anyaggal nem dolgozik
aztán nem tudja senki sem hol van a hiba, a komplett vezérlés meg 10+ millás tétel
majd neked is amikor durrognak el az egységek és 6 számjegyű összegekkel kell futkosni a szervizbe lehet meggondolod az utolsó autót, hogy mégsem ez lesz az
Most jöttem rá, hogy rohadtul öregszem, és - utolsó autónak - szeretnék valami kicsi, praktikus, de mégis biztonságos, kényelmes, "minden földi jóval felszerelt" (vezetéstámogató rendszerek) modern, új autót venni, ami bennünket esetleg már életünk végéig kiszolgálhat. Aztán csak használni...
Én még a fosbarnán gondolkodtam (nejem nagyon ellenkezett.... ), a de a katalógusban szereplő vérnarancs volt a közös nevező, ezt mindketten hajlandók voltunk elfogadni. Színtelen (fehér, fekete, szürke) autó számításba sem jöhetett.
Igazában ez az olcsó verzió (krómkeretes ablakok, C-alakú menetfények meg egyéb díszek nélkül) a narancs színben nézett ki messze a legjobban. Fehérben például kifejezetten prosztó (pizzafutár autó) volt.
Az igen: mivel gyerekem nincs, így az égvilágon semmilyen adókedvezményben, vagy lakásfelújítási (stb.) támogatásban semmilyen módon nem részesülök / részesülhetek, viszont fizethetem mindenre a világbajnok, 27%-os ÁFÁ-t. Igen, még az akcijós rönyóra is.
egy ismerős teherautóján olyan az abs hogy évente 1-2 alkalommal gondol egyet és nem fékez, olyan mintha jégen fékezne
ilyenkor vissza kell engedni a pedált és újra fékezni és akkor már jó
semmi hibaüzenet, semmi olvasható baj nincs a gyári man szerviz szerint sem, annyit mondtak ez nem hiba hanem rendellenesség
minden létező dolgot kicseréltek már rajta de akkor is ilyen
egy befosatós vészfékezésnél ha ez előfordul akkor lesz ám a nagy cumi.......
épp most basztat haver egy műanyagos gépet amiben a fűtés eltávozott, de a gép ezt nem veszi észre pedig van benne védelmi funkció hogy a beállított értékhez képest se a melegebb se a hidegebb anyaggal nem dolgozik
aztán nem tudja senki sem hol van a hiba, a komplett vezérlés meg 10+ millás tétel
majd neked is amikor durrognak el az egységek és 6 számjegyű összegekkel kell futkosni a szervizbe lehet meggondolod az utolsó autót, hogy mégsem ez lesz az
utána a kályhaezüstmetál jön
Igazában ez az olcsó verzió (krómkeretes ablakok, C-alakú menetfények meg egyéb díszek nélkül) a narancs színben nézett ki messze a legjobban. Fehérben például kifejezetten prosztó (pizzafutár autó) volt.
http://youtu.be/1MOzfHskrq0
de nagyon sokat számít ki milyen környezetet biztosít a pénzgyűjtéshez
https://hu.wikipedia.org/wiki/Fort_Worth