Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem azokat akiknek a motor autó nem közlekedni kell, inkább a fsznövelő funkciót lehet betölteni vele. Tipikusan retardált cigány szokás amikor azt hiszi, ha egy olyan drága szrba ül bele és elmegy a fagyizóig, akkor a többnek fog látszani?? Pedig csak az marad ami volt........! De megteheti? Tegye. Sajnálatos. Mennyibe van neki 1 km-es út??!
Huhh,ha ratorom az ajtot feljelent,csoro vagyok.
Zoli te vagy a hülye, ki kellett volna tolass neki ha ő megmutatja miért kapta a kocsit
Ha nem is kisebb de hogy hatra jobban atlathato az tutifix,x6 ban zero hatralatas,tudom tolatokamera,de ahhoz esz is kell.
Baszhatja ha ott es akkor azon kepesseget nem kamatoztatja.
Hidd el hogy másban ügyesebb, különben nem kapott volna ilyen autót
Hát abban biztos voltam hogy neked kellene érződik is sokszor az írásaidból, neked minden ilyen kell amivel az egodat húzhatod felfelé
Még azt várom hogy F2 is leírja, neki is kéne
Nekem tetszik simán vennék, legfőképp azért, mert ez idegesíti fel legjobban a kispolgárokat annyira felháborítóan pazarló
Egyébként jó autó, egy tank, kényelmes, gyorsabb, mint az X5 (légellenállás) bár csak a szutyok 280 lovas dízelt vezettem... jó vele menni... már asszem nincs is dízel, csak 3xx LE benyás.
úgy gondolod egy kis autóval ügyesebb lenne az ilyen?
Azé én láttam plázapicsát a madarasban addig szuszakodni kiállással míg a szemben parkoló elment és megkönnyebbülve hajtott ott ki előre minthogy tolasson hátra,mer az 10 percig nemsikerült neki.
szaladgálni a 390 is jó
a nagy ccm városban nem optimális, nem tudsz vele motorozni csak menni
a kicsivel lehet váltogatni nyelezni stbstb
egy ismerős eladta a 400as drz vett helyette egy 125öst városban téblábolni
valami aprókavics klón került rá aminek még a hangja is meglepően jó volt
Könnyebb megvenni mint azt mondani hogy szép. Egy aránytalan haszontalan ronda autó. Se csomagtartó, se kényelmes fejtét hátul. Az eleje még elmegy de egy csapotthátú terepjáró... gusztustalan. A Mercié legalább visszafogott egy fokkal arányosabb, a Q8 is pont ugyanolyan ronda autó mint az x6. Ezek mind a vagánykodós embereknek kellenek. Volt itt is havernak, aztán vett helyette, vagyis cserélte x5-re mert a babakocsit nem tudta berakni.
Könnyebb rámondani, hogy ronda, mint megvenni
Hát akkor már meg is adtad a választ
Kell egy exc300, egy 1290SAS és egy 690smc szaladgálni. Mindenhova egy célszerszám
Na jó, lehet egy scrambler xe is jöhetne, az lenne a szaladgálós.
Miafasznak annyi lom,egy is sok.
A fele lízinges... sokat ismerek... látom a nagy autót de ismerem a hátteret.
Én azért szeretném kipróbálni hogy én is ilyen idióta lennék gazdagon vagy megmaradna a józaneszem... az fix hogy azonnal vennék 3 új KTM-et
Meg azt, mennyi gazdag... emléxem, mikor kijött, mindenki azt mondta, ez minek? aztán annyira vitték, hogy a Merci is megcsinálta a sajátját belőle
Mi nem tudunk a gazdagok ízlésével együtt érezni - mert nem vagyunk gazdagok
Az x6 és tarsai mutatják hogy mennyi izléstelen kisebbségi kolplexusos pöcs van az utakon. Az az autó egy vizuális környezetszennyezés. Majdnem olyan ronda mint az 5gt.
Ez az, csak 10 körös.
Biztos maradandó élmény lesz. Várom már.
Wow!!!!!
Forma renault 2.
Melyik autóval?