A kínai linglong stb 24 körül,meg a kormoran,a matador 30,a nevesebbek 40 körül.
Ha 3-4-5 év körüli nem túl kopott nevesebb lenne jó lenne féláron,de tény hogy ilyet nem adnak el sűrűn.
nekem a kormoran az első erdélyi úton szálszakadt lett, mondjuk még múlt nyáron is azt használtam pecázni járni de aszfalton egész instabil
a goodyear jobban bírja és alig volt drágább
Ma vettem 4 ducato 16-os felnit.Ezé dobtam fel.
Fiatalabbra gondoltam.2009-est inkább nem.Köszi.Ennyire nem filléreznék.24e körül láttam újban neten kormoran vanprot.Gondoltam hátha akad fiatalabb olcsóbban.
Ha nem akkor marad a kormoran.Vagy barum.
nem fogják ám fel hogy a nép csak azért kell az uraknak hogy az urak jól éljenek
és teljesen mindegy hogy királyság vagy pártállam van, a párt színektől meg aztán teljesen független minden
okos ötlet, de akinek van pénze nem szereti odaadni a semmitérőknek, és valljuk be joggal, így biztos vagyok benne hogy megoldaná hogy ne kelljen adózni, emlékezz csak mennyi külföldi cég volt itt hajdanán.......
amúgy aki keres 1 millát havonta nagyságrendileg jóval többet fizet mint aki 100ezret keres, akkor miért kellene még jobban lehúzni?
amúgy ha végre megszűnne a kézpénz lehetne rendesen adózni, addig a csórókon kívül mindenki trükközni fog
ha a bejáratnál levesznek 100 forinttal, a kijáratnál meg 20 forinttal akkor miért az a geci aki a 20ast szedi?
amúgy ha az áfa helyett van jó ötleted akkor dobd be a közösbe hátha eljut a mennyei viktorunkhoz is a hír
és ne hidd hogy a drogos-kurvás-seggbekúrós party sok pénzt elvisz pl az iskolákhoz vagy a kórházakhoz kerülő pénzekhez képest
Az aktuálist vedd,ne szarozz,birka.
Ha 3-4-5 év körüli nem túl kopott nevesebb lenne jó lenne féláron,de tény hogy ilyet nem adnak el sűrűn.
a goodyear jobban bírja és alig volt drágább
Fiatalabbra gondoltam.2009-est inkább nem.Köszi.Ennyire nem filléreznék.24e körül láttam újban neten kormoran vanprot.Gondoltam hátha akad fiatalabb olcsóbban.
Ha nem akkor marad a kormoran.Vagy barum.
és teljesen mindegy hogy királyság vagy pártállam van, a párt színektől meg aztán teljesen független minden
amúgy aki keres 1 millát havonta nagyságrendileg jóval többet fizet mint aki 100ezret keres, akkor miért kellene még jobban lehúzni?
amúgy ha végre megszűnne a kézpénz lehetne rendesen adózni, addig a csórókon kívül mindenki trükközni fog
amúgy ha az áfa helyett van jó ötleted akkor dobd be a közösbe hátha eljut a mennyei viktorunkhoz is a hír
és ne hidd hogy a drogos-kurvás-seggbekúrós party sok pénzt elvisz pl az iskolákhoz vagy a kórházakhoz kerülő pénzekhez képest