Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint egy nagyon értelmes, már megszokottan elmebajos hozzászólás
A méretek csak tájékoztatóak.És csak a háton van fűtőpanel.
Magasabb felszereltségi szinten a Clio-ban is van. Majd utána érdeklődöm, hogy utólagosan be lehet-e szerelni a gyárit (mert tabletem az van a műszerfalon).
Ó, csak jelképesen fordulok hátra.....
Szerintem már régebbibe is van. Haver a vw-nél dolgozik, szerelő. Szórakoztak vele, elmentek az álló kocsik melett, autó jelzett hogy itt a parkoló, néztek hülyén hogy kizárt hogy ide beparkol. És be rakta magát az a köcsög autó.
én ezt nézegetem... az a baj, mire megjön csájnizból, tavasz lesz
https://www.aliexpress.com/ite...
Tolatókamera? Elérhető az is, hogy magától beparkol... csak elhajtasz a hely mellett, és jelzi, hogy ide befér... megnyomod a gombot, oszt' csá beáll. Már a szomszédom 5 éves Passátja is hibátlanul tudja ezt, gondolom, az X6-ban se rosszabb.
Innentől leszarja, hogy lehet átlósan hátra kilátni
Te Bogyó, ha a motorra nem tudsz felülni, hogy a francba tudsz hátrafordulni a kocsiban ?
A tolatókamera funkciót bármelyik 20$-os menetrögzítő kamera tudja amihez van hátsó kamera. Hogy mennyit ér azt nem tudom, én a cégesbe nem fűztem be a kábelt hátra.
Tudod, qrvára rövid az élet ahhoz, hogy az ember ne élvezze ki, amit lehet... és nekem már egyre rövidebb, már elhagytam a felét
Az egómat nem kell felfelé húzni, köszöni szépen, elég magasan van
Volt már olyan is.
nem tudta hol kell nézni a tolatókamerát
Az nem jó, azok kanyarban felborulnak! (Mármint a magyar gyártmány)

http://youtu.be/np9zbiwkKLI
Na spec egy ismerősnek így koppant a hátsó ajtón a nyannyer biciklivel.
Mindig hátrafordulok Raketta be és padló.
Azzal a nagy piros szirénással
Soha nem vezettem teherautót, így csak hátrafordulva tudok tolatni. Ezen viszont csak egy keskeny lőrés a hátsó ablak, és a B-oszloptól az egész ráadásul teljesen sötétített.
Kilátni hátra? kocsiból?... Az meg minek?
Tolatni tükörből kell, van rá kettő is. Hátrafelé pislogva tolatni?... Már értem, miért nem tudtál parkolni a Ceed-del
Ezzel tisztában vagyok, főleg hogy kilátni hátra ebből sem lehet, és csak tolatóradarom van, tolatókamerám az sajnos nincs.
Viszont az esetek 90%-ában sima országúton vezetek, ott meg kettőnknek fölöttébb kényelmes (elöl tágas, komoly csomagtere van - hátulra meg nem ül soha senki), és jól is megy.
városban a te kocsid is nagy
parkolni a b corsa vagy kisebb a jó
De leginkább én baxhatom, aki nem abban ül.....
Viszont ha már mindenki suvban ül akkor megint csak baszhatod.
Ha mindneki olyan logikusan gondolkodna mint én akkor subaru forester kategóriával mászkálna, vagy touran, sharan egyterűvel. Aztán a sok városi járkálhatna UP mérettel. Sportautónak meg vegyenek z4-gyet vagy Porschét, MX5-t...
Fasztuggya.... A SUV az a nettó pazarlás és környezetszennyezés. Viszont M.Richárd Mercedese ellen sokkal jobban véd, mint az én kis rönyóm.
Miért, a suv?Az is pont ilyen. Mindenki veszi mint a hülye, aztán kissebb mint egy kombi.
Kipobalom ezt az ebayes szettet,a jelenlegi 3 paneles,picit merev anyagu 3xl-es es levire lenne jo meret,szoval nem kenyelmes.
Ezt meg belevarratom egy puloverbe.Szotyi aron van.
https://www.ebay.com/itm/8-in1...