nekem kettes is 120, de csak gázon mert ugye nem tudja letiltani mint a befecskendezést
egyszer volt ilyen akció, mert felbasztam magam aztán szakadj szét te geci de nem szakadt a a kis genyó
amúgy hármas piros az 120
1-esben 50-et, kettesben 90-et, hármasban140-et megy, a végsebességét 4-ben is eléri. Azt nem gondoltam volna, hogy 5-ben képes lehet ennyire - elvileg 187 km/h a valós végsebessége. 160-nál többet még nem mentem vele, de még ott is vállalhatóan csendes a kis fordulat miatt (5.-ben)
Nem volt mit tenni. Rendőr is azt mondta hogy sajnos ez van. Balfasz volt az öreg hogy elbújt a vito mögé de ilyenek ezek a szabályok.
Mondjuk gondolom ha te tolattad volna le, nem kellett volna betétlapot adj hiszen te kimagyarázod hogy márpedig ő a hibás
120ig a f astra jobban gyorsul pedig 23éves lom és kombi
120fölé nem nagyon merek menni akkor a kipukkant lengéscsillapítók miatt meglehetősen instabil
mindig meg kellett állni amikor toltuk a szerpentint lefelé mert szinte 0km/h-ig hajtja vissza ha járt a motor
de ha megáll nem hajtja többé
haver lusta volt kímélni a motort aztán el is olvadt a dugó
nekünk volt villanyindító
akkor kellett a berúgó ha be volt baszva télire a tápos zsákok alá és leseggelt az akku, és ha elpárolog a benzin a rendszerből kb 2 percig kell nyekergetni mire beindul tavasszal
nekem a ugyanilyen blokkos malaguti évekig akku nélkül üzemelt mert minek költeni 4-5 ezret egy kis fos akkura ami 2 év alatt kihal
felét 25 éve elhagytad
Mikor a halálos betegséggel diagnosztizált bent van az orvosnál aki vizsálgatja
- doktor úr végül is mennyi van még nekem hátra
- 5.
- 5 micsoda év?
- 4,3,2,1
Gondolom pampogott.
Ezé kell a cam,biztos ami ziher,a tükrei egész jók amekkora elefántfülek.
De lehet lesz vonóhorog rajta,néha menet közben rá lehet sandítani hogy álla a vontatmány.
Valszeg a műszerfal egyik vakkapcsolójára lesz feltéve,a kínai kurvaolcsó 2dines cucc már jó rég be lett szerelve.
már csak a kábelezést kell végigvezetni előre.
Haverom a kis vitoval tolt el egy swiftet... ugy beallt a kocsi mögé a papa hogy nem lehetett látni, elment haverom a kocsi mellett, beszállt, hívott engem és addig a papa beállt mögé.
Vízálló kamerám nekem is van itthon (a Ceed-be vett, de vele nem adott kínai érintőképernyős autórádióhoz kaptam), de nem tudom hogy össze lehet-e hozni a gyári tablettel valahogyan.... ...tuti kell valami szoftveres programozás is hozzá.
egyszer volt ilyen akció, mert felbasztam magam aztán szakadj szét te geci
amúgy hármas piros az 120