Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A falu után lefelé itt nagyon baszatós a szakasz...
Az egyik legjobb nyári gumit adták a kocsihoz vételkor ( AA kategóriás), és A legjobb télit vettem meg rá az ősszel. Amennyit én autózom, csak az öregedés miatt kell majd cserélni őket.
Pontosan erről van szó. Pluszba még jobban is néz ki.
Sose tudni még nem próbálod, lehet akár jó is. Kb 10 éve vettem valami neve sincs kínai gumit az A4-re és jó volt.
guminak se tesz jó meg kurva drága
ha nem keréknyomás mérős a gép még az alufelni ára is visszajön pár év alatt
Tiszta pazarló vagy, a derekaddal úgyse tudsz kereket cserélni. Olcsóbb ha mindig elviszed gumishoz hogy gumit cseréljen a felniken
Pontosan ez van rajta, mert ezt adták hozzá (nyári gumikkal). Most ezen van a téli, és a nyárihoz vennék alut.
Tuti inkább ilyet vennék rá, főleg télre. De hát miért nem 4évszakos van rajta ?
Én tuti azt vennék, úgysincs hó
Tehát a lukakon sem látod a felnit - a felni is így van kitalálva.
Csinálnak - ez tíz méterről alunak néz ki:
az alutnál 20 tonnat,a lemeznél 10-et ír,bár lehet tévedek.
Ha lenne szép dísztarxsa, tuti azt raknék rá. De mivel nincs, kénytelen vagyok a dögnehéz alukat felrakni... miért nem csinálnak szép dísztárcsát?
Szerintem a lemezfelni se járt sokkal jobban - és azért kevesebbet adnak a MÉH-telepen is.
Emlékszel még a román Viktória gumikra? Na, az a Trabanton még egyenesben is csikorgott, nem csak kanyarban!
a zsiguli gyári gumija elpusztíthatatlan volt, majdnem annyit bírt mint a motorja
én meg egy peca kocsit szeretnék nagyon de szerintem az idei évadot is az astrából fogom végigcsinálni
Elmentettem.
Ez tartalmaz gumit is?
Nekem még soha nem volt alufelnim. Anno a régi Clio-hoz volt 2 garnitúra lemezfelni, a Thalia-n és a Yarison ősszel/tavasszal szereltettem a gumikat, a Ceed meg négyévszakossal volt használva. Most nagyon szeretnék alut, de csak újat és gyári rönyót.
én egyszer akartam alufelnit venni az astrára, 3 szett lemez mellé kellett volna egy szett alu is
aztán mégsem vettem, egy volt a közelben nem is vészes áron de amikor mondtam neki hogy elvinném gumishoz hogy pörgesse meg milyen állapotban van utána nem tudtam felhívni többet, szóval úgy gondolom nem volt hibátlan
Ócsítani ÉS sportosítani!
Már azis sértés a fidesz színnek hogy elgondolkodtál a régin,hogy ócsíts az áron.