Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor a következőt már nem itt várod meg mi?
így van inikém ismered a szlogent Dolgozzanak a szegények
Értelmesebb mint a "háromom".
Csak azzal, másképp fókuszálni sem tudok pedig nem remegős a kezem
Ha van elég fény akkor fasza nagyon. De nem tudom mi van a madarakkal, eltűntek. Veréb is alig van nemhogy szép madarak.
Ezért írtam hogy a lehetőségeidhez mérten a legjobb optikát kell venni
Ha olcsóbbat veszel akkor ez a végeredmény
Mindig bekapcsolt képstabival használd!
Sony APSC vonalon nincs más nagytele.
Nekem bevált, én szeretem. Persze nemigen madarászok.
Oszt menem sigma lett?
Bogyó azért ez a 70-350 nem egy sigma 56 néha nem vagyok megelégedve vele, nem olyan éles, nem olyan pontos, kicsit kevés az a 6,3 vagy kell cseréljek egy 6400-re 6600-ra amelyik jobban bírja az isot
?
Ezeket hagyjuk már...
Na innét indul a bugi...
300 km/h akkor most érthető..
nem kötekedésből, de a 3om mi a fenét jelent, miért szokták így írni?
Aztán onnét van a bugi!!!
Mindig ott szoktam megállni hugyozni (és fotózni) a csücsökben....
Arra ki tudod paszírozni a motort amit tud, aki teheti, meg van alatta gép mehet 3om kilóval...
Ha nem egy kurva jó (és kurva drága) nyári szettet kaptam volna a kocsihoz, akkor erre is Michelin Crossclimate + került volna. De jól van ez így.
Márkó felé...
Na ezaz, az öregedés. Én sem megyek sokat de szerintem többet mint Te, és nekem is minden gumi. Az öregedésbe megy szarrá, főleg a téliek. Én ezért nem is veszek már rá 2szett gumit. 4évszakosat aztán kész.
Haverom most panaszkodott hogy Ausztriáab kicsit csúszkal az autója a hóban, véletenül van nála ez a kocsi mert az övé szerelőnél van... mondom neki hogy persze, 4évszakos... hatásszünet, ja akkor meglepően jó ez a gumi CrossClimate és kopottak is már kicsit.
Szép a templom is.
Hárskút. Kocsival is, motorral is jó hecc döngetni az új úton, de a falu fölött meg iszonyatosan szar (Bakonybelecske felől jöve).