Csak azzal, másképp fókuszálni sem tudok pedig nem remegős a kezem
Ha van elég fény akkor fasza nagyon. De nem tudom mi van a madarakkal, eltűntek. Veréb is alig van nemhogy szép madarak.
Bogyó azért ez a 70-350 nem egy sigma 56 néha nem vagyok megelégedve vele, nem olyan éles, nem olyan pontos, kicsit kevés az a 6,3 vagy kell cseréljek egy 6400-re 6600-ra amelyik jobban bírja az isot
Na ezaz, az öregedés. Én sem megyek sokat de szerintem többet mint Te, és nekem is minden gumi. Az öregedésbe megy szarrá, főleg a téliek. Én ezért nem is veszek már rá 2szett gumit. 4évszakosat aztán kész.
Haverom most panaszkodott hogy Ausztriáab kicsit csúszkal az autója a hóban, véletenül van nála ez a kocsi mert az övé szerelőnél van... mondom neki hogy persze, 4évszakos... hatásszünet, ja akkor meglepően jó ez a gumi CrossClimate és kopottak is már kicsit.
Ha van elég fény akkor fasza nagyon. De nem tudom mi van a madarakkal, eltűntek. Veréb is alig van nemhogy szép madarak.
Ha olcsóbbat veszel akkor ez a végeredmény
http://youtu.be/oiTghhUPjZI
Haverom most panaszkodott hogy Ausztriáab kicsit csúszkal az autója a hóban, véletenül van nála ez a kocsi mert az övé szerelőnél van... mondom neki hogy persze, 4évszakos... hatásszünet, ja akkor meglepően jó ez a gumi