Nem húz ki.... a tolatokamerat kedvelem, az optika miatt akkor is látom, hogy jön-e auto, ha semmit nem látom az útból, mert mondjuk egy nagy dobozos all mellettem...
Nyugi,ahogy nézem az autóárak alakulását a villanyosítás és az euro6-7 függvényében,nem lesz egyszerű kicsi,olcsó jármű.Csak batárnagy suv némi akkupakkal nem olcsón,és városii villany szintén nem olcsón.
És ez kb 10 milla körül alakul.
"33. § (3) * Ha a személy- és vagyonbiztonság megkívánja, a hátramenethez a járművezetőnek gondoskodnia kell arra alkalmas irányító személy közreműködéséről. Az irányító személynek úgy kell elhelyezkednie, hogy folyamatosan lássa a jármű mögötti területet és a jármű vezetőjével is kapcsolata legyen."
Tehát a te felelősséged.
Ha úgy ítéled meg hogy nem kell segítség, és balesetet csinálsz, akkor is a tied.
kisautók veszélyesek nagy sebességnél hintáznak. A feleségem gömböcswittyét 170-el löttem az autópályán ott nincsenek éles kanyarok de azokban a lágy kanyarokban is elkezdett sodródni, úgy hogy, visszavettem a tempót Édesanyám ALTÓ-ját is meglöttem 140-el ott az egyenesben is úgy féltem talán mint még soha
A tolatókamera jó dolog. Nekem se a tojotába se a rönőba nincs mondjuk (elférne benne) A 13 köbös nagydobozzal, az 5 köbös kisdobozzal is úgy tolatsz ki az útra egy kapubejáróból, vagy egy parkolóból ahol állnak melletted jobbról balról is és nem lácc lófaxt sem, hogy nagyon lassan elkezded tolni kifelé a hátulját azt fülelsz, mert látni nem lácc. Ha rövidet ráddudálnak, megállsz és várod a tükörben mikor megy el a hátad mögött a balfasz aki nem képes segíteni a kiparkolásod aztán folytatod Amikor szerencsésen kitolattál az útra és irányba áll az autó és a tükörben látod, hogy van mögötted várakozó autó akkor egy vészvillogóval megköszönöd a türelmét Ezeknél az autóknál ez így működik hisz nagyon nagy a holtér, nincsenek hátsó oldalsó ablakok, hogy forghatnál hátra és látnád az utat Egy közlekedési szakjogász ilyen tisztában van ezzel. Ha rekonstruálni kell a baleset körülményeit akkor ki fog derülni, hogy a dobozt vezető személy tehetetlen, azon kívül, hogy elkezd nagyon lassan kitolni semmit nem tud megtenni. Ugyanez a helyzet kereszteződésben előre balra kanyarodáskor is amikor lefele ível az út amire kihajtasz Amíg személyautóval simán beállítod a kanyarodáshoz megfelelő ívet a kereszteződésnél, hátrafordulva a hátsó oldalsó ablakon kilátsz addig egy furgonban ilyet nem tudsz megtenni. Ezért eleve úgy állsz meg a kereszteződésbe, ha balra fordulsz akkor is jobbra húzod ki az elejét, hogy lássad mi jön jobbról
belegondolsz jobban a dologba akkor szabály szerint kb lehetetlen tett lenne tolatni egy kisbusszal egy olyan parkolóban ahol sok ember mászkál
mert megnézed hátul aztán amire előresétálsz 4 métert beülsz elindulsz addig más is tud sétálni 4-8 métert
A mienk 2002-es volt, ugyanilyen motorral. 140 felett halálfélelmem volt benne szerencsére nem is ment sokkal többet
Az utódja, a Vitara megvan 5 éve, de még nem próbáltam ki, mit megy - az is imbolyog 150 felett, mint a gólyafos a levegőben, és a legkisebb úthibán elindul mindenfelé. Kész Súmakkernek érzem magam benne 150-nél, akkora figyelmet igényel. Országúton, mert sima pályán nincs vele gond, csak kibaxott hangos ennél a tempónál.
Ezen látszik, hogy az utolsó fokozat túl hosszú (kímélőnek lett kitalálva) így épp eléri talán a 200-at (212-t mutat, de ez ne zavarjon meg ) Ha olyan utolsó fokozat van, ami nem ejt 1500-at, csak 500-at, akkor valóban vitte volna a 210-et.
Hát nem.... aki tolatni kezd, köteles meggyőződni előtte, hogy nem all mögötte semmi.... mondjuk egy kisgyerek is beállhatott volna mögé, amíg telefonál. Örülhet, hogy ennyivel megúszta.... nem rossz az a tolató kamera
Esett tegnap esett egész éjjel, és ma is esik állandóan! Ha még valaki a szegényes csapadékról makog, annak az édesanyja viselt dolgait fogom azonnal emlegetni!!! Nahát!!
Az ezres Yarisban azt bírtam, hogy kb. sose tiltott: 155 km/h volt a vége ötödikben, de 150-et hármasban (!!!) is képes volt menni, 7000 fordulat fölött!
De nem az én dolgom, ha abban bízol, hogy Pipiféle jogász majd kihúz a pácból, azzal a kifogással hogy "nem láttál hátra"
Mert majd tartok egy alkalmazottat tolatássegédnek.
Szerintem eléggé reális elvárás, hogy ne vakon menjen az ember.
És ez kb 10 milla körül alakul.
ezzel szemben minden nagyobb város egy 16-18 órás dugóban ülne minden nap
Tehát a te felelősséged.
Ha úgy ítéled meg hogy nem kell segítség, és balesetet csinálsz, akkor is a tied.
mert megnézed hátul aztán amire előresétálsz 4 métert beülsz elindulsz addig más is tud sétálni 4-8 métert
Az utódja, a Vitara megvan 5 éve, de még nem próbáltam ki, mit megy - az is imbolyog 150 felett, mint a gólyafos a levegőben, és a legkisebb úthibán elindul mindenfelé. Kész Súmakkernek érzem magam benne 150-nél, akkora figyelmet igényel. Országúton, mert sima pályán nincs vele gond, csak kibaxott hangos ennél a tempónál.