Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha szép lassan kitolat,van időd észrevenni azt a bazinagy fehér guruló garázst hogy gyün.
na ilyennek már voltam részese zalában vagy 10-15 éve autóba 2 tonna utánfutón 2 tonna Zalai dombságnak felfelé jobbra a mezőn gímcsorda nagy sungal mellettünk Társam a jobb egyből, ordítva levi nyomjad neki át fognak törni előttünk Mondom nyomom neki 60 ennyit tudunk közel 6 tonna össztömeggel dombnak felfelé Akkor állj meg Mondom akkor innen nem indulunk el Végül is mögöttünk törtek át
Vót olyan aki azzal próbált gyorsabb haladásra sarkallni hogy személyautósan beállt a seggembe. Néha kidugta az orrát balra.
Mondom magamban,haver igencsak el vagy tájolva,annyira nemizgat mer még csak nem is látlak.
Szerencsés az ember aki ezt videóra vette. Egyszer mellettünk is elbaktatott egy nagy rudli, 30feletti darabbal. Találtunk is utánuk egy gyönyörű párt, 7,5kg volt frissen.
parkoló álló autót nem törsz össze, mert ha kicsit bonyolúltabb a helyzet is mielőtt beszállsz a tragacsba előtte körbejárod és felméred a helyzetet. Mozgó autó ellen tehetetlen vagy Igazából a kreszbe kellene oktatni a nagy holtterű autókkal szembeni elővigyázatosságot Kb. úgy mint a zebrára rálépő gyalogost. Én pl. simán oktatási anyagba venném ezt. Nem volna bonyolúlt. A rutinpályára kivinni egy zotya féle dobozt (vagy akár az én röncimet) Semmit nem kellene csinálni a tanulónak, csak bele kellene ültetni a vezetőülésbe. Az oktató az oktató személyautóval néhány szögben ráállna a dobozra. Aztán saját szemével látná a tanuló, hogy bizony nem lehet látni belőle. Ha mindenki így vizsgázna személyautóból lényegesen, előzékenyebbek volnának a nagy holtterű autókkal szemben. Mivel kéri féle személyautós úrvezetőknek halovány lila fogalmuk sincs milyen korlátozott a látás egy kisteherben teljesen azt hiszik, hogy pont ugyanúgy látnak azok is mint ő a személyautójában Aztán büszkén nyomja a dudát meg villog, meg qrvaanyáz, hogy neki van igaza.
-Te mé jössz ki te fasz nem látod, hogy jövök??? (hát bazmeg nem )
Nem Lacira gondolok, de azok szoktak dudálni, integetni, idegeskedni, akik életükben még csak előre mentek,azt is csak személyautóval.
A becsület előbbre való, mint egy kapu javítása.
igazából ő baszta el, hogy nem figyelte a magasságot, csak az irányra koncentrált. Gondolom nem volt pofája letagadni, a reptér meg ilyen piszlicsáré dolgokat szerintem elbír
az sem életszerű, hogy minden egyes tolatáskor kerítek valakit az utcán közel 30 éve tolatok ilyen szarokkal, még ebből nem volt gond Annyi, hogy már 20 éve nem idegesítem magam azon, ha az ilyen kérifélék dudálnak akiknek halvány fogalmuk sincs, hogy segíteni kellene a kitolatást azzal, hogy megáll az úton és megvárja amig a doboz kitolat, nem balra rántva a kormányt nagy gázt adva elsuhanni az autó háta mögött idegesen integetve meg dudálva.
Nem, csak azt várják el, hogy ne gázolj el senkit, és ne törd össze senkinek a kocsiját.
Aztán úgy oldod meg, ahogy akarod.
van olyan autóm amin van tolatókamera. szélesen az sem lát el balra vagy jobbra Az arra jó, hogy közvetlen a hátad mögött látod, hogy van e valami balfasz (tény, hogy sokat számít) de azt, hogy jön e valami az úton nagy sungal amikor tolatsz ki azt nem látja. Személyautónál mindegy kilátsz az a jobboldali hátsó oldalsó ablakon, de doboznál a lemezen nem látsz át
Amit ép vettem pár hete, az szabályozható felhasználónként. Viszont csak 2 db vezetékes (gigabitas) portja van.

https://iway.hu/termek/xiaomi_...
Ezt anno az oktatóm úgy fogalmazta meg, ha mindenki betartana minden szabályt megállna a közlekedés
Ennyi erővel a raktáros is simán letagadhatta volna, hogy intett az emberednek.
De gondolom, becsületes volt a raktáros, szerencsétekre?!
majd viszlek mindenhová magammal úgy is kedvellek Persze nem tudom rád lehet e bízni, hogy szólja ha jön valami
lacám akkó űjé bele egy dobozba azt reálisan elvárja mindenki tőled, hogy ne vakon tolassá Ezekben az autókban egyszerűen nincs mit látnod egy jobbra hátra tolatáskor
ugy birom amikor okoskodik az olyan aki személyautón kívül életében nem ült másba
Oldalra ennyit látsz hátrafelé meg ennyit ezek a tények a REÁLIS ELVÁRÁSODDAL ja ez még csak a kis doboz
szerintem nem mozogna teherautó az utakon
drága lenne a szállítás ha mindent t.priusszal kellene széthordani
router ügyben van valakinek gyakorlati tapasztalat?
olyan kellene amin a wifi elég ütős, és egyesével lehet szabályozni melyik porton mennyi cucc menjen ki
össze kellene kötni a jelenlegi routert egy másik routerrel aztán a szomszédnak nem kell akkora sávszélesség mint nekünk
És már körözni is fogják az embert aki irányított.
Ez tiszta sor.
Egy haverom ilyen kapukat javít. Minden héten van 1-2, amit így szétbaxnak, meg pl. mentőállomáson is havonta...
Azért kellemetlen, mert neki mennek, eltorzul, beakad, és se le, se fel. Az ilyenkor 0 fokon kellemetlen tud lenni haver rohan is - felárért
Egyre jobb,bár bennevan a kamera,szóval max a bicklis nyannyert zúzom.
Elég ha megkérsz valakit az utcán aki majd jól elszalad miután legyaláztad az óvodás csoportot.
Egyik emberemnek a reptéren kellett beállni egy raktárba és intett neki a raktáros, hogy mehet mire ment és leszakította hörmann kaput mert a raktáros nem húzta fel elégg jöttek biztonsági főnökök fenyegetőzve, hogy ismerje el mire a telóba modtam, hogy eszébe ne jusson mivel irányították így az irányítóé a felelősség, némi további fenyegetőzés után mégis elengedték és nem fizettünk semmit.