Na ja..... felénk lassan egy csoffadt panel is annyi. Pesten meg ott indulnak az árak. Bogyonak nem valo a gazdaságpolitika, ugyanugy gondolkodik mint akiket választana. Nem véletlenül nem tudott uj autot venni, csak o1g regnálása alatt
Ja, és mi számít bele a 25 millába, mégis hogyan kéne számolni? Nem mindegy pl hogy hol áll az ingatlan. Átgondolatlan felvetés, pont mint a fletó haverod szüleményei.
ezt a 25 millát, hogy érted? készpénzben, ingatlanban, aranyban üdülési jogban vagy miben? 2 év múlva a rozzant házad többet fog érni annál, akkor, hogy legyen a matek, mennyit ajánlasz a sajátodból a közösbe?
bokros volt a kapitalizmus előszobája. Valakinek meg kellett mondani,hogy elfogyott az ingyen ebéd. A hatalmas állami dotáció a rendszerváltással megszűnt. Jött ez a lúzer mdf elqrt mindent, a bokros csomag meg szükségszerű lépés volt annó.
nagy fos az abs egyébként asszem csak a wrthburgba nem volt minden másba igen. Meg lennék nélküle szerintem egy kúlmártás az egész. Neked az asztmában nincs abs
Azt hittem ez már kötelező alapfelszereltség a légzsákkal együtt
elkeserítelek még nagyon a gumisoknál sem fox találni akik külföldről behozott használt gumi szerelésével foglalkoznak. Egyébként egy 100 asért felgumizod valami szar gyári újjal. nyárit vegyél az jó télen is ha véletlenül akkor is használod.
szerintem ezek a sávtartó lófaszok éppen hozzá fognak segíteni egy balesethez ha van rá mód kapcsold ki
Nekem 2 hét volt mire rájöttem mitől fullad le az autó a piros lámpánál gecire idegesített , igazából nem is én jöttem rá egy haver mutatta meg azt a gombot amit meg kell nyomni induláskor, hogy ne álljon le az autó most már nem áll le
Nem tudom már a kronológiát de valami olyasmi rémlik, hogy az áfát felvitték 20-25%-ra, majd valamelyik kormány 1-2 év múlva visszavette 25-ről 20%-ra aztán megint visszament 25%-ra majd nyomtak egy ólint így jött rá még a 2%-k. Nagyjából 3000 milliárd körül van az éves áfabevétel (viruson kívüli normál gazdaságban) ezek kapásból szétosztanak a haverok között 1500 milliárdot évente az útépítésekből és egyéb közbeszerzésekből. Egyébként szeretném tudni, mennyire élénkít egy gazdaságot a világrekorder fogyasztási adó
Ennyire sehol nem büntetik a fogyasztást mint nálunk. Mondjuk tavaly dubájban volt nagy felháborodás a 0%-k áfáról emeltek 5%-ot
Na de ezért ne a kormányt hibáztasd! Én pl 14 éve házat bővítettem és felújítottam házasként babát várva, az akkori kormány egy forint segítséget nem adott. Ha mindezt ma akarnám megtenni a kormány kifizetné az egészet.
Ő nem gondolkozik 10 években 1-2 ben csak szerinted mitől utolsó autó
Én mondjuk ki sem fizettem volna a helyében megvettem volna hitelre, most meg a moratórium miatt egyébként sem kellene törleszteni aztán mire eljönne az az idő, hogy törleszteni kell addigra hátha elhúzzák a függönyt
azt végül ebből nem lett semmi megvetted a legolcsóbb fapadod, sajnáltad rá a +8 kilát közbe meg gumi, meg felni meg a tököm tudja milyen hülyeségre rálocsolod azt a pénzt bravó
Azt hittem ez már kötelező alapfelszereltség a légzsákkal együtt
Nekem 2 hét volt mire rájöttem mitől fullad le az autó a piros lámpánál gecire idegesített
Ennyire sehol nem büntetik a fogyasztást mint nálunk.
Én mondjuk ki sem fizettem volna a helyében