Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne erőltesd!
mert mi a fasszal vizitek a vizet locsolókannával
Bár belőled kinézem, hogy beálltok láncba aszt a kútból merítitek a vizet tüzetoltani
Nem használunk,ezért lett a sofőr is meghúzkodva. Nagy valószínűséggel ha lett volna is megtörténik az eset.
És a tolatás-segéd hol volt?
Én nem fékeztem volna..... aztán nálad lett volna csörömpölés
Tűzoltóság-Teherforgalom?
ez benne van számolni kell ilyen kárral, ahol ilyen a teherforgalom
Nálunk is le lett tolatva a múltkor,csak ott a kapuscég megcsinálta garanciába.Ettől függetlenül még a sofőrt finoman faszra húzták.
ááá elég büntetés volt neki,hgoy összeborult a rakomány Nekem meg vidámabb lett a lelkem
szerencsétekre Egyébként az ilyen apró ceprő dolgok, mint egy kapu megegyengetése szerintem simán bele kell, hgoy férjen nekik ott ahol, nap mint nap teherautók tolatgatnak minek lázadoznak, 2 hónap mulva megcsinálta más is, utánna megint ezt szokniuk kéne
A vicc, hogy az egyik bizti főnök ragaszkodott hozzá miután az emberem nem írta alá a jegyzőkönyvet amit elé toltak vagy 6-an.
De ki a fasz akar rálépni egy zebrára?
Hasznosak ezek a kamerák.
A kamionos fasz volt te meg még inkább, azt hiszem ez bűntetendő.
Faszt bír el, akkor patáliát csaptak mint állat csak megszívatták magukat azzal, hogy visszanézték és ott volt az emberem is, de még akkor is hőzöngtek egy darabig.
Nem, kamera volt amúgy tagadta.
vezess be hátra egy kürtöt de olyan jó nagyot szólót ám mint amit focistadionokba szokták gyomni gázkürtöt Mielőtt elindulsz hátra hosszan nyomd meg
Garantáltan nem lesz mögötted senki
Mert ami a teherautókon van hátrafelé bippelő azt pont leszarja a gyalogos vagy a biciklis azt hiszik valami ritmus alap zenének
Maffiathaliával?
Az a kamionos olyan Laligator féle ember lehetett aki villog a másikra mert a gyenge szarával nem tud előzni
ÉN Fasznak idegesít fölöslegesen Mintha én tehettem volna, hogy elől valami balfasz miatt nem haladtunk
Attolfélek eccer valami gyalogot lökök fel.
Degecivagy
nem tudsz mást csinálni Szép lassan gurulsz hátra aztán azt bízol benne, hogy legalább az lát aki előrefelé megy
Egyszer velem egy idíóta kamionos baszakodott de azóta sem értem, hogy miért ceglédről kőrös felé jöttem. vagy 10 autó volt előttem én is mentem volna de hát az előttem lévő autósortól ugye nem tudtam, csáborogtunk vagy 60-al a 100 helyett A mögöttem lévő kamionos kürtől meg villog, hogy mennyek má Szemből folyamatosan jöttek előzni nem lehetett. A csávó már egy perce kürtölget, meg villog, mondom magamba ez hülye? Nem látja, hogy az előttem lévő kocsisortól vagyok kénytelen 60-al menni? Berakom a tempomatot lehúzom az ablakot félig felálok az autóból, hogy kibirjak hajolni az ablakon hátra azt kérdem mi a faszom bajod van? Kirakja a kezét az ablakon azt rázza nagyon dühösen Mondom büntető fékezni azért nem akarok, de vissza szúrtam 2-ikba 60nál A kamionos ráfékez hallom ám, hogy a pótban nagy a csörömpölés Ekkor egy kicsit mondjuk jobb kedvem lett már csak azon izgultam, hogy ne legyen piros a vasúti átjárónál