A felnőtt gyerekesek mire kapjanak kedvezményt? Persze nekem is jó lenne, de ha MINDENKI kap valamilyen címen, azt kommunizmusnak hívják Az meg már 1x nem vált be...
Plusz terhelnéd a kp fizetést? Remek ötlet, de ez már bankár zsidó testvéreidnek is eszébe jutott Így keresnek még a reggelire vett 3 fonnyadt kifliden is Tiszta buli, kp-vel se kell vesződni, nem kell őrizni, pénztározni - elektronikusan megy minden. Az összes vásárlásoddal hozzájárulsz a zsinagóga fenntartásához! Brávó!
Én külön jobban adóztatnám azokat akik nem "tettek le az asztalra adózót". A családosoknak meg több kedvezményt a mi korosztályunknak is akiknek már felnőttek a gyermekeik.
Bár én nem támogatom a kizsákmányolását és utálom is a genya vállalkozókat, nem tartom jó ötletnek a nagy pénz megadóztatását, ilyenkor a nagy pénz mindig elbújik és rosszabb lesz a helyzet mint volt
Pl az áfa okos ötlet,( a mértékén lehet vitatkozni esetleg a vissza igénylések módján is) de ez alól nem könnyű kibújni
Amúgy én azt vezetnék be hogy kp vásárlás + 100% adó(vagy több) aztán egyből kevesebb lenne a fekete pénz
De végülis teljesen meg lehetne szüntetni
Egy 300 forintos chip a bőr alá és nem kell se pénzzel se kártyával szarolni
Nálunk 50 alatt nincs családiház, de az olyan 50-ér hogy bontás és a telked veszed 50 milláért valójában. Ugyanez rudabányán 3 millió és aki megveszi még is boldog hogy milyen fasza háza van.
akkor szív igazán a szegény is meg a gazdag
Pl az áfa okos ötlet,( a mértékén lehet vitatkozni esetleg a vissza igénylések módján is) de ez alól nem könnyű kibújni
Amúgy én azt vezetnék be hogy kp vásárlás + 100% adó(vagy több) aztán egyből kevesebb lenne a fekete pénz
De végülis teljesen meg lehetne szüntetni
Egy 300 forintos chip a bőr alá és nem kell se pénzzel se kártyával szarolni