Városi szakasz, csúcsforgalom, a sebesség se lehetett nagy, sztem a fele telefonozott. Meg aztán ott nem nagyon szokták meg a jeget... https://goo.gl/maps/VeLZAsacJTESTgto8
Hát nagyon nem adnak sokat , de szerény igényekkel meg lehet belőle élni - még egy kis hobbira (motorozgatás, fotózgatás alacsony színvonalon) is telik belőle.
Hát a folgizram ezek szerint egy jól fizető meló - egyébként mi az?
Manapság a 120 pont arra elég, hogy ne halj éhen - neked sem elég arra, hogy egy olyan telót vegyél, ami nem javítja hülyeségekre a beírásaidat
nekem kurva jó pénzt adnak
november közepe óta jó ha 30 órát folgizram aztán így is kapok 120 pénzt havonta
mire elkezdek dolgozni lesz vagy 300 óra lemaradásom
Igen, a tolatás. Ott van az az icipici kis vessző. Tudod, teljesen máshogy hangzik vesszővel és nélküle. De neked ez már bonyolult. Leírjam hogy hogy kell értelmezni?
Írtad hogy mit csináljon az ember ha egyszer az autó adottsága miatt nem lát ki.
Erre reagáltam röviden tömören hogy "tolatásịrányító"
Majd kiegészítettem a mondatot hogy ennek hiányában te vagy a felelós. Szerintem megint mindenki tudta értelmezni, csak te nem.
dolgozni csak a szegényeknek kell
én még kb másfél hónapig nem vagyok szegény
bár az asszony hiányolja az elmaradt trágyahordásos pénzt de nekem nem hiányzik a szarszag egy picikét sem
https://goo.gl/maps/VeLZAsacJTESTgto8
ha nincs kiírva hogy a jég csúszik akkor nem tudják hogy csúszik
többnyire béna időpontokban
Manapság a 120 pont arra elég, hogy ne halj éhen
november közepe óta jó ha 30 órát folgizram aztán így is kapok 120 pénzt havonta
mire elkezdek dolgozni lesz vagy 300 óra lemaradásom
Írtad hogy mit csináljon az ember ha egyszer az autó adottsága miatt nem lát ki.
Erre reagáltam röviden tömören hogy "tolatásịrányító"
Majd kiegészítettem a mondatot hogy ennek hiányában te vagy a felelós. Szerintem megint mindenki tudta értelmezni, csak te nem.
én még kb másfél hónapig nem vagyok szegény
bár az asszony hiányolja az elmaradt trágyahordásos pénzt de nekem nem hiányzik a szarszag egy picikét sem