Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát melyik teszi zsebre jelenleg az összesen 7% emelést?!
nem nagyon nézek híreket de úgy veszem észre mindennel szembemegy ami eddig volt
az hogy ez jó vagy sem na azt meg végképp nem tudom megítélni
egy biztos: a nép nem él szarul
Kötekedés alatt azt érted, hogy nem nyújtja tálcán a hazáját idegen hatalmaknak?
Ugye a baloldal eladta az ipar húzó ágazatait, a közműveket, autópályákat, még a kafferéria hasznát is egy francia cég fölözte le.
Persze hogy háborognak hogy picsán vannak rúgva, de ilyen a világon nincs.
És igazából ezért nem szavazok a baloldalra. Ez a "merjünk kicsik lenni" húzzuk meg magunkat, nekem nem jön be.
Nem érdekel ha megharagszanak.
Légfékes.
Van, Ducato felniken kb. 5.000km. ment 2009 dotosak, Dunlop SP LT 30 205/65 R16C Kérdés , neked mi a fillér!
Affaszt kotekedik,a dojcsoknak az a fontos hogy a befekteteseik meglegyenek.
A tobbi az porhintes.
miért csökkentené? egyedül ez az egy adónem amit nem tud kikerülni senki sem
ha a fizetésekre rakná a sokkal több terhet akkor ismét teli lenne minden cég 4-6 órás minimálbérekkel, így legalább 8 órás minimálbérek vannak.........
Merlegeljunk,az skit felszopsz 5% ot emelt,o1g 2-t.
Melyik emelt tobbet?
nem vagyok pénzügyi szakember, de úgy gondolom hogy akkor egy szar de elkerülhetetlen dolog volt, ami igazándiból semmit sem ért, mert ugyanúgy elbasztak mindent utána IS
de igazándiból rendszerváltástól kezdve sok-sok rossz döntés volt
az hogy most az o1g kötekedik mindenkivel az majd 10-15-20 év múlva majd kiderül mennyire volt okos ötlet
Tehát ki emelte 27%-ra, és tartja ott tíz éve rendületlenül? És még csak szó sincs róla, hogy bármikor csökkenteni akarná?
Azé 2006 os beszed nem a 2008-as valsag miatt volt,ott feri mindent elmondott,es ugyanugy ment meg ket evig amikor jott meg egy lapattal a valsag,addig nyakig volt a szar utana fejbubig,de azert meg elbugyogott a coresz 10 ig.
Csak sajnos a bogyofelek szelektiv memoriaja mukodik.
Pontosítsunk. A baloldal szerintük elkerülhetetlen.
O1G-ék nem véletlenül rugdalták ki a picsába az IMF-et ahelyett hogy lefeküdtek volna nekik, és úgy jártunk volna mint a Görögök.
a csomag elkerülhetetlen volt, igaz meglehetősen fájdalmas,de kb az egyedüli épeszű tett, ami előtte ment na azért kellett volna kötél mindegyiknek
meg utána is hiszen nem vagyunk kirekesztőek
folyamatban van csak ez egy buta gép és a pc nem sokat segít
amúgy nagyon vicces milyen agyak vannak ezekben a 100+millás gépekben komolyan mondom egy hobbielektronikás kocka megcsinálná 200ból azt amit ezek 10 millából
persze érzékelőkön kívül, mondjuk ezek brutál cuccok van ami 20 évig is elvan percenként 10-20 akciókkal 50-80fokos hőmérsékletek mellett
Bogyónak az se fájna ha kilopnák az egyik tüdejét,csak ne o1g legyen hatalmon.
Ez ám a forradalmi tűz.
Bogyó gyorsan felejt - a Bokros csomagot is elfelejtette, azt pedig horngyuszi barátja követte el... akkor nem vett nem vett új autót szalonból
Haverral ilyeneket javítunk - amit senki nem tud, és nem vállal... persze más is meg tudná javítani (meg ők is) de eccerűbb panelcsere, aztán kesseljen a tulaj
Papírgyári gépre mondtak 1,5 millát pesti csávók - haver kiment, 2 napig szopott vele, mire megtalálta az apró hibát, és 200 munkadíj - tulaj örült, mint majom a farkának
2 hónapja vettem 100e-ért télit.
toyotára 40 feletti a gyárilag felrakott gumi, de ami most van rajta az is több
gumin kár spórolni sokáig elég
Eddig ez a legolcsobb.

https://www.garazsmester.hu//x...
ha te csóró vagy akkor én mi vagyok?
hozzád képest valami nigériai éhező
Ja,es nyári.
nekem sosem volt abs így nem hiányzik(audiban-toyotában volt-van de azokat nem vezetem)
de a kis ktm gépben volt és tetszett, direkt kipróbáltam az út széli zúzott kövön se csúszott meg érezhetően
ha pluszban megvásárolható lenne nem adnék érte pénzt, de ha már egyszer ott van elvagyok vele
Valami jóképű 16-os C-s gumija nincs senkinek filkerekert?
Csoro vagyok de teharautora kene jeligere?
Talán fékfolyadékot kellene cserélni (2 évente), és kimosni a bekerült szemetet az ABS vezérlőszelepből.