Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baccátok meg, reggelre erre ébredtem: https://www.idokep.hu/hirek/5-...
Hüjje!
Nem.feltétlen kell csunyának lennie, rádásul sokkal több információt képes.megjeleniteni. Meg aztán sok esetben testre is szabható.
szerintem a digitális nem csúnya
a kamu "rajzolt" mutatóstól mindenképp szebb
Osszegezzuk, regen minden jobb volt.
Volt eleje meg segge a motoroknak, es a kipufogoja is szrbb volt, nem volt odabaszott telefon, helyette szep mutatos ora.
De a lenyeg hogy mindenki 20 eves volt, nem fajt a dereka, valla, terde, volt hajauk, es a csajok doglottek erte, mindenki űrhajos akart lenni meg vadakat terelő juhasz, nem valyoghazba zart internetes darutervezo vagy butorboltos.
Bar a darutervezo minositett vizköpőuk lesz.
Szoval most minden dragabb, rosszabb, bonyolultabb es amugyis hidegvan.
huszonpár éve építkeztünk a cement sóder meg ilyenek arányaiban nem vagy elenyészően voltak olcsóbbak akkoriban
pedig mostanában a csok miatt elég sokat nőt
a vas áru kivételével mert az sokkal drágább lett
lapostévé meg ilyenek sokkal olcsóbb még úgy is hogy a mostaniak szebbek-jobbak
pl egy 3210 akkori áráért most az ájfónt meg tudod venni
bár szerintem a 3210 sokkal menőbb volt

kocsiknál sincs túl magy eltérés max annyi hogy régen sokkal több fapad verzió volt és ezek olcsóbbak voltak egy kicsivel
a kaja téren van nagy változás amiben több idő és munka van pl sajt nagyon-nagyon sokat drágult, a többi csak nagyon
ami annyiból fura hogy a felvásárlási árak közel sem nőtek ennyit
pl szőlő felvásárlási ár 2 x annyi lett amióta nincs szőlőm (15 éve) a vegyszer árak meg legalább 10x annyi lett
Akkor a tüzelő is menni fog!
Én azzal fűtök,sok jön ingyen.
a hülye fűt már csak fával Nekünk meg ott rohad be az erdőbe a rengeteg akác
Én sem emlékeztem,így utána néztem mielőtt leírtam.
Saccoltam csak.
Rosszul emlékeztem.
De magyarul, most többet kapsz érte?
Igen.
Házi feladat holnapra a tűzifa!
900kg????Ez hogy jött ki?Tudod mennyi volt 2011ben a fehérkenyér átlag ára,260ft..Az azt jelenti hogy kereken 500kg-ot tudtam venni.2021-ben az átlagár 374ft,ez azt jelenti hogy most 615kg-ot tudok venni.
De ha a kenyeret nézed, a 2011-es fizetésedből kaptál 900 kg kenyeret, most 570 kg-ot.
De hagy ne soroljam a földgázt, tüzelő......, tudod te azt!
Azt tudod hogy egeszsegvedelem miatt basszak fel az arat?
Nomeg a jovedeki ado is kell.
Szamolj lisztben es budipapirban.
Megtetszett no, elhappolom tole.
Egy dohányos akkor tudott venni kb 220 doboz cigarettát, most kb 130-.at.
Tudom, most jön a szöveg, hogy nem kell cigarettázni!
Ami igaz is.
De a reálértékénél maradjunk!
Az ini projectje
nálam ez még nem divat de ki tudja unalmamba mit dob ki az agyam Kellene venni egy jó faszén tüzelésű vasalót
Nem, portas jobb lenne, vagy utdijfigyelo.
Nem tudom összehasonlítani mivel az életem egész más szakaszában voltam.De ha megpróbálok ezektől elvonatkoztatni,akkor most lényegesen egyszerűbb a megélhetés.
Az van, szakszerüen toljuk.
Azzal a sokeszü Sillo Pistával motoroztam párszor, akkor még az ö média biznisze alatt nyomult de valahogy összerugták a.port. Állitolag a Sillo ötlete volt ez herevasalásos sztori.ami.nyilván.nem igaz de jo a hirnév fenntartásra.
szerintem országosan nagy lett most ez a fajta tudás Valószínű most ért be a gyümölcse annak a töménytelen pénznek amit az egészségügybe toltak az elmúlt 10 évben
Minden körzeti (is) egyszerre lett távgyógyász
Meg betonkeverő se, Csak lapát és talicska.