Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán jó ez.Van időm,nézegetek arrafele utakat google streewiew-val.Nem véletlen hogy arrafele akarnak menni sokan motorral.
Már kismilliószor leírtam hogy nem vagyok vírustagadó. Az a virustagadó aki a létezéset kérdőjelezi meg.
én még mindig nem félek tőle
ahol nem kell nem hordok maszkot, ugyanúgy kezet fogok bárkivel, semmit nem csinálok másképp mint pl 2 éve
ha menni kell megyek, csináltam gyereket, ültettem fát, fogtam 20 kiló feletti pontyot, motoroztam 2000 méter felett aztán ennyi
Nekem szúratni kellett magam 30 napig.
Az is kiderül egy vérvételből.
Nekem amúgy is huszonsok éve szednem kell az Aspirin Protectet, most óvatosságból az oltás után napi 2x1 szemre emeltem az adagját. Még egy hétig így fogom szedni. Tovább nem, mert fáj a gyomrom tőle.
Kollégám aki átesett a COVID-on viszonylag enyhe lefolyással 2 héttel a munkába állása után kapott trombózist.
Innen vitte el a mentő. Szerencsére megúszta ezt is, de a COVID önmagában hajlamosít a vérrögök kialakulására.
Lehetséges hogy az Astránál gyakoribb, de aki hajlamos erre, az szedjen hozzá vérhígítót, az orvossal egyeztetve, az csökkenti ennek az esélyét.
Nem várom. Én csak azt várom el, hogy te, mint makkegészséges vírustagadó NE RAGASZD RÁM a számomra jó eséllyel halálos kórt. Ezért szinte mindent meg is teszek, létfontosságú dolgokon kívül nem megyek emberek közé, azt is csak a legnagyobb elővigyázatossággal. Nem járok fotózni a haverjaimmal, nem megyek motorozni, nem látogatom a családtagjaimat sem, sőt még a betegségemmel kapcsolatos orvosi vizsgálatokra sem megyek már egy éve. Itthon ülök a seggemen és várom a végét ennek az egésznek. Ha szólnak hogy menjek oltakozni, akkor szó nélkül megyek, BÁRMILYEN oltóanyagot is kapjak.
A főnököm is ilyen volt. Aztán amikor kivették a fél tüdejét, akkor hirtelen mégis le tudta tenni.
Ne adasd be!
Az AstraZenecaval beoltottak között 1:459 ezer a feltételezett trombózisos esetek száma. (Ennek a fele sem halt bele, de legalábbis nagyon súlyos beteg lett)
Mo-n a járványt igazoltan elkapók (521 ezer fő) között viszont 1: 30 (17826 fő). Ha nem oltakozunk, akkor az angol (vagy egyéb) mutáns előbb-utóbb mindenkit elér. Én is féltem beadatni, de egyszerűen nincs más megoldás a túlélésre.
Van még kérdés?

Azért van egy cikk is: https://index.hu/gazdasag/2021...
De azért mástól várod a segítséget.
Kérilaci inkább a biztonságos megbízható oltásokrl beszélne, mint pl az astra amit már 19 országban leállítottak. Pedig szerinte biztonságos.
Nem, ahhoz nem elég erős az akaratom. Többször próbáltam már, volt olyan is hogy 8 hónap nem dohányzás után szoktam ismét vissza. 15 éve már nem is próbálkozom.
De cigit biztos nem dobtad el a túlélés érdekében, igaz?
Meg minmum 8ezer pofapénz havont meg 12 ezer havont nyaralásra amit nem a fizetésedből adsz ki. Össze lehet itt szedegetni, az hogy hogyan és mikor adják teljesen mindegy, adják és kész.
Nem értem miért? Hisz ez olyan mint az influenza, csak a gyengéket viszi el, de nekik már amúgy is mindegy, meg különben is influenzába többen hallnak meg, azt mégsem teszünk semmit, a szakemberek csak rémisztgetnek de ez csak egy kovidkamu
17-nem kaptuk az 500-.at.
Ami igazán jól esett.
Csak ha lebontod a 332,500- at idáig, az közel 40 hónap ami durván 8000ft havonta.
Inkább béremelést kaptál volna!
https://onroad.hu/2021/03/17/ezeken-a-hazai-utakon-lesz-jobb-motorozni-az-idei-evtol/
Beszartak mások is, látod, nem csak te Ez az angol meg brazil törzs elég harapós jószág, és a fertőzések 95%-a ez... illik már kicsit komolyabban venni
Az én egészségem már születésem óta el van baxva (nem a dohányzással - bár most már az is rásegít rendesen), de túlélni én is szeretném ezt a járványt, így már akkor regisztráltam az oltásra (karácsony előtt, amint lehetett), amikor még a "mindenki hülye aki beoltatja magát" dumát nyomtátok itt.
Nézz körül a Tisza-tó környéki utakon - utána ezt értékelni fogod
De fasza kis cizellált a flaszter valami okádék.
De fontos lett neked is az egészséged hirtelen,bezzeg az elmúlt évtizedekben mióta szívod azt a szart nem volt fontos.Most meg vernyákolsz hogy krónikus beteg vagy.
Hát ha mondjuk az üzemanyagot nézzük akkor nem literre pontosan,de annyit tudsz venni most is mint 2004-ben.ja igen,akkor még kaptál havi 6ezer bözsi csekket aztán annyi.Most még jön pofapénz,szép kártya,amit így vagy úgy szintén pénzé teszel.
Ja,szerintem a bruttó 500 sem jött rosszul 19 karácsonya után.
De sürgős lett a vakcina, Uraim! Egy-két hónapja még SENKI nem lett volna hajlandó beadatnia magának (az amerikait sem) .... (Megjegyzem: én - sajnos - krónikus beteg vagyok, ÉS már karácsonykor regisztráltam a vakcinára).