Januártól kurva furcsa volt,a nov-dec nem volt rossz,utána mintha elvágták volna,aki bejött az is csak azért jött hogy elmondja mit miért nem vesz meg,volt aki el se mondta mi a halált akar,egy kurvagyors kör,joformán a fej sem elforgatva és spuri ki.Február a dec. megrendelések beérkezése miatt szo-szo,a marcus eleje meg detto január,amikor már mindenki tudta hogy boltzár lesz még kevesebb volt aki bármit is akart volna venni.
És hiába mondom azért vannak ellátási gondok,a 6 hét szállítás rendelésnél az egész jó.
Sokuk arcán azt láttam mit magyaráz a hülye,én akkoris keresek másikat.
Némelyik unszolásra elmondja majd ősszel esedékes.................hubazmeg,el vagy tájolódva,az se biztos hogy a bolt meglesz őszre nemmég hogy az a termék a mostani áron.
Miahalált nézegetsz?
Persze csak gondolatban,kívülre mosoly és viszhát.
Már régóta a kipróbálás igényes ülőgarnitúrák amiben elég jó vagyok,na azok nagyon nem mentek.
Meg érdekes hogy a konyha nézés,azonnal,méretre,és hogyhogy nincs.
Szóval szkeptikus vagyok,szerintem mindenszart összvásárolnak webről,meg barkácsáruházas szemetet.
Az asztalos cégek meg olyan fullon lehetnek hogy fél év lesz a várakozási idő.
megkerestem.... most kedden legutóbb... youttube-on megnézhetetd, de itt egy nem index/telex/blikk/origó /MTVA/TV2 cikk.... nem is tudom be lehet-e linkelni, mert igazából ez is erősen propaganda lap
"Orbán Viktor elmondta, hogy jelenleg 55 ezerrel kevesebb munkahely van, mint a válság előtt, de a mostani kormány legalább annyi munkahelyet hoz létre, mint amennyit a járványban elvesztettünk." https://www.magyarhirlap.hu/be...
az 1 évvel korábbi állapotban pont ezekben a napokban veszítette el kb. 500 ezer ember az állását azért kérdezem melyik évet veszik bázisévnek mert akkor a tavalyi mínusz 500 ezerhez csapódik ez az 55 ezer.
azért várd ki a végét pajtás Lehet a híd túl oldalán sem lesz jobb mire az elkészül
Én arra emléxem, ha 2013,14,15-ben feldobtam egy minimálbéres hirdetést bolti eladói munkakörbe olyan (100 ezer ft körül volt) 1 nap alatt jelentkeztek rá 60-an.
2019-ben 2 hetet is várni kellett mire valaki jött 170 nettóért. Most megint a 2014-es időszak következik ám
a cégnek sem volt/van tartozása, senki felé tavaly sem, de ennyit kellett beledobnom, hogy ne legyen és mindenkinek legyen munkahelye.... mit ne mondjak, megálltam röhögés nélkül.....
mikor mondta ezt, mert néhány hete még azzal verték a mellüket, hogy elérték a 2020 év eleji számot a foglakoztatás tekintetében
Bár nekem egy munkaügyis megmondta, hogy honnan jönnek ki ezek a számok. Ő szerintük az nem foglalkoztatott aki munkaügyi segélyen van. Aki kikerül a rendszerből(ugye ez kemény 3 hónap) az már foglalkoztatottnak számít. Aztán nyár végétől ezért emelkedett a foglalkoztatási létszám meredeken felfelé, mert akkor jártak le a tavasszal elindított segélyek Én még nem hallottam azt,hogy mondták volna, hogy 55 ezerrel kevesebb a foglalkoztatott. Mondjuk mihez képest tavaly vagy tavaly előtthöz képest. Mert ha tavalyhoz képest akkor nagyon nagy a baj
én pl abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy 6 hónapra mindenki elfogadta a fél bért, így nem kellett elbocsátani senkit. egyéb esetben a fele banda az utcára került volna, de megbeszéltem a srácokkal közösen és mindenki azonnal önként elfogadta, egy hang nélkül... így is 35-40M minuszt hozott ez az időszak konkrétan, de mindenki megmaradt....
""Persze a propaganda gépezet mai napig azt állítja, hogy többen dolgozunk mint 2019-ben""
És hiába mondom azért vannak ellátási gondok,a 6 hét szállítás rendelésnél az egész jó.
Sokuk arcán azt láttam mit magyaráz a hülye,én akkoris keresek másikat.
Némelyik unszolásra elmondja majd ősszel esedékes.................hubazmeg,el vagy tájolódva,az se biztos hogy a bolt meglesz őszre nemmég hogy az a termék a mostani áron.
Miahalált nézegetsz?
Persze csak gondolatban,kívülre mosoly és viszhát.
Már régóta a kipróbálás igényes ülőgarnitúrák amiben elég jó vagyok,na azok nagyon nem mentek.
Meg érdekes hogy a konyha nézés,azonnal,méretre,és hogyhogy nincs.
Szóval szkeptikus vagyok,szerintem mindenszart összvásárolnak webről,meg barkácsáruházas szemetet.
Az asztalos cégek meg olyan fullon lehetnek hogy fél év lesz a várakozási idő.
"Orbán Viktor elmondta, hogy jelenleg 55 ezerrel kevesebb munkahely van, mint a válság előtt, de a mostani kormány legalább annyi munkahelyet hoz létre, mint amennyit a járványban elvesztettünk."
https://www.magyarhirlap.hu/be...
Én arra emléxem, ha 2013,14,15-ben feldobtam egy minimálbéres hirdetést bolti eladói munkakörbe olyan (100 ezer ft körül volt) 1 nap alatt jelentkeztek rá 60-an.
2019-ben 2 hetet is várni kellett mire valaki jött 170 nettóért.
A vevők meg csak visszatérnek.
Ha ne,akkor nem.
Bár nekem egy munkaügyis megmondta, hogy honnan jönnek ki ezek a számok.
"Persze a propaganda gépezet mai napig azt állítja, hogy többen dolgozunk mint 2019-ben"