Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de ő sznob, ő Béjjemvét vesz!
Te is sznob vagy, mert te meg angol beteget.

Pedig ugye régóta tudjuk, hogy a motorkerékpár az JAPÁN.
Tehat nyuszika es a sapka,amugy nekem nem hianyzik a navi kijelzo.Van csodalatos wayteq-em,amin most volt green death screen.
Ugyanazt,a gyűrűkurat nem.
Most tenyleg ugy teszel mintha nem lenne analog mutatosom?
A narancs is az volt,meg a honda most is.
Latom a kulombseget.
Ne bmw viszonylatban gondolkozz.
Egyszer nezz meg egy jot is.
Hiszen te szétforgatod a blokkot, ha nem látod a fordulatszámmérőt nagyban
Ok, de itt meg a fordulatszámmérő nem ér guriga taknyot sem. Tiszta Homasitás....
Tridenté is teccik.
Kellemes csalódás volt a tetrisz kijelző és baszottul látni.
Ez spec a 17 es allapot,a 20-21 es modellek tudjak.
http://youtu.be/aXLEYpXTpcc
és mit lácc belőle, ha hátulról rásüt a nap? Egyébként már 1000x bebizonyították, hogy az analóg kijelzés sokkal gyorsabban leolvasható, mint a digitális (még akkor is, ha az analóg mutatók ilyen LCD foson jelennek meg)
Az pont elég.
Az új Honda egérmozin az is van, de csak nyilakkal mutogat elvileg, nem full térkép.
Hogy hol kell lekanyarodni jobbra. Nem hiszem el, hogy ha már ott van az egérmozi, akkor nem lehetett volna összehozni a telefon GPS-ével .... (Android Auto)
Hazassag.
Aha, mondmar, mit nem latsz?
Ja, sajnos nagyon szeretem a barátnőmet ezért szóba sem kerül ilyesmi, aztán hogy később mi lesz azt nem tudhatom
Itt, vidéken is "jobban élünk": ez a sztrájk a múlt héten volt, az előző munkahelyemen: https://www.napi.hu/magyar_val...
Ez az én olvasatomban úgy hangzott, hogy most kihagytál egy rád repülő luvnyát, amit fiatal korodban nem tettél volna buzi-e vagy? csak hozott a kor negatív változást
Napok óta mondja a rádió, hogy lehet hó... ezért nem rakattam vissza a nyári gumikat... várok, és majd megyek sorba állni jövő 7en, mint a többi hülye - bár asszem a gumis se lehet nyitva, nem tudom...
Nekem minden jobb most mint régen. Minden amiről akkor csak álmodozhattam mára valóság. Na jó a haj az stimmel De a csajok így is jobban döglenek értem mint akkor, nem is értem Tegnap is Debrecenben a klinikán teljesen oda volt egy tök helyes csaj, ott hangoztatta hogy milyen szabad préda, hozott sütit is a leányzó, pedig csak annyit kérdeztem, hogy van-e olyan helység az épületben ahol a magamévá tehetném...az ebédemet
Igen, azokra az információkra nagy szükség van menet közben... pl. kiírja, hogy a hátsó lábtartód hányas rain módban van, meg az utolsó 3 elindulás átlag fogyasztása század literre, meg hasonlók...
Nekem elég a két nagy mutató, ilyen LCD fos nem kéne, meg azokat az apró halvány betűket úgyse látom menet közben
Majd ha jön az SMS a Pintértől.
Ulj be egy masik autoba.